• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce hangi rengi kullanmalıyım?

benimki de senin saçların kadar aynı boyda. bende kuaföre kestirmeye korkuyorum çok kısaltcak diye kırıklarımı bazen kendim aldığım oluyor :9: kıvırcık saçlı olduğumda belli olmuyor :51: ama malesef naptıysam da uzamıyor uzamıyor :5:

aynen zaten kıvırcık olmasından dolayı belli olmuyor birazda:41::41: bikere ben kestirdim öyle 3 cm diye 10 cm kestiler kısacık kalmıstı sacım cok üzüldüm :14::14:sonra bidaha hiç elletmedimmm aynen kırıklar kıvırcık oldugu zaman belli olmuyo pek :51:

#mervekocataş arkadaşım, şimdi başlığına yorum yapanların profillerine bakarken fark ettim de #gamzeemm nikli arkadaşın saç rengi sana çok yakışır, köklü bir değişiklik evet ama kışın deneyebilirsin, yüzün bebek gibi çünkü, net.

#mervekocataş arkadaşım, şimdi başlığına yorum yapanların profillerine bakarken fark ettim de #gamzeemm nikli arkadaşın saç rengi sana çok yakışır, köklü bir değişiklik evet ama kışın deneyebilirsin, yüzün bebek gibi çünkü, net.

kendi saçlarım ona yakın zatenn beniim :)

Back