SiZCE HANGI KoSE TAKIMI?

Kizlar saloni nasil markadr ordada guzel koseler var ayrica yatak ve kumaslari cikiomus 10 yil iskelet garantiliymis bnlar vardi begendklerim istedgin olcude alabiliorsun lego gibi yapabiliosun eve gore renk secenegi var..

Eklentiler

• fox_3.jpeg
    11,4 KB · Görüntüleme: 157
  • lego_1-1.jpeg
    9,9 KB · Görüntüleme: 120
  • lego_5.jpeg
    10,1 KB · Görüntüleme: 136
merhaba doğtaş carina ben de almayı düşünüyorum.yalnız sandık ve yatağı küçük mü merak ediyorum.daha gitme fırsatım olmadı siz gördüyseniz sizce sandığı yeterli mi
Bnde gormedim daha gitmedim ama telefonla gorustum adam en genis koselerimizden dedi yatagi genismis ve iki kisi cok rahat sigabilirmis.sirta gelen kismi 3.90 mis bnde gormedim daha bnde cok begendm ama kilif cikan istiorum bn onunki cikmio sabit yikayamiosun.firmayla gorusup ole yapilabilirse dusunucem o koseyi onceligim kilifi cikan saloniye de bak guzel koselet var ekledim 2 tane ornek.

OTE="ayzeme, post: 39150070, member: 192771"]merhaba doğtaş carina ben de almayı düşünüyorum.yalnız sandık ve yatağı küçük mü merak ediyorum.daha gitme fırsatım olmadı siz gördüyseniz sizce sandığı yeterli mi[/QUOTE]
3.90 dedigim c seklindeki istersen ayrida alabilirsin.gidersen cvp yazarsan sevvinirim banada gozlemlerini kumasi felan nasil diye.

[QUOTE"eyluldogan, post: 39151662, member: 533914"]İki numara güzel bence de, çok beğendim onu.[/QUOTE]
Hangi Iki numara ilk sayfadaki ikea mi bu sayfadaki saloni lego kosemi beyaz olan hangisini bgendiniz?

Hangi iki numara ilk sayfadaki ikea mi bu sayfadaki salloni beyaz legomu?

3.90 dedigim c seklindeki istersen ayrida alabilirsin.gidersen cvp yazarsan sevvinirim banada gozlemlerini kumasi felan nasil diye.[/QUOTE]
gidersem mutlaka yazarım 3 çocuğum var ve salonda oturuyoruz kullanışı temizliği benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…