Benim koyduğumu söylüyorsanız Enza Home markası. Ayakları yüksek altına rahatça vileda girer. Parçaları ayrılabiliyor.bu arada kahveli Enza da güzel ayaklarının yüksek olması avantaj
Evet olabilir kir gostetmesn diye koyu griIistiodum ama acik gride olablir evet szce kaba durmuo dimi dogtasinki ucuncuyu begenmedniz sanirim hic.:) onda renk alternatifi yok o renk var ssadece.ucuncude dogtasnkinde var renk alternatifi dogtas nasil bir markadir pek iyi seler duymadm ama kullananvarmi aranizda[/QUOTE]gzd05 .!.:92060"]doğtaşınki güzel ve çok sağla duruyor bence...böyle koyu gri yerine açık gri yaptırabilirsiniz ya da halıdaki mavi tondan yaptırabilirsiniz...açık gri olursa mavili de yastık kılıfı istersiniz..Bir de halıda kahve gibi bi renk var ondan da olabilir
Biraz karsik olmus k.b.[/QUOTE]Evet olabilir kir gostetmesn diye koyu griIistiodum ama acik gride olablir evet szce kaba durmuo dimi dogtasinki ucuncuyu begenmedniz sanirim hic.:) onda renk alternatifi yok o renk var ssadece.ucuncude dogtasnkinde var renk alternatifi dogtas nasil bir markadir pek iyi seler duymadm ama kullananvarmi aranizda
evet canım senin koltuk takımını dedimBenim koyduğumu söylüyorsanız Enza Home markası. Ayakları yüksek altına rahatça vileda girer. Parçaları ayrılabiliyor.
çok pahalı bir marka olduğunu biliyorum oyüzden hep kaliteli zannına sahiptim ama pek bilgim yok...yaowws un konusuna baksana onun köşe takımı süpper[/QUOTE]Biraz karsik olmus k.b.
Hep kaliteli ne sahiptin anlamadm orayi k.b :) baktm baktm cozemedim[/QUOTE]çok pahalı bir marka olduğunu biliyorum oyüzden hep kaliteli zannına sahiptim ama pek bilgim yok...yaowws un konusuna baksana onun köşe takımı süpper
Slm arkadsslar kose alicam ama karar veremiyorum..bu ikinci koltuk takimi olucak ve bidaha degstrme sansim yok.szce hangisi olmali birinci dogtas ikinci ikea ucuncu ndesign..dogtasinki yatak ve bazali digerleri sabit.ikeanin kiliflari cikio digerlerinin sabit.szce kilif cikmamasi sorun olurmu hangisni secmeliyim sizinde onerebileceginiz genis rahat kose koltuk varsa oneri bkliorum..
canım merhaba,, çok güzel koltuklar önermişsin arkadaşa,, sanki 2. koltuk takımı da halıya uyar gibi geldi bana. Halıda koltukların renginde çizgiler de var çünkü, ve halının koyuluğunu açar iyi gider diye düşünüyorum, yastıklarında da turkuaz-mavi tonu var sanırım. Fakat arkadaş biraz kir götüren bir renk istiyordu, o açıdan ne düşünür bilemedimTatlım ben Doğtaş'ın panel mobilyalarını kulllanıyorum. Onlar açısından gerek teslimatta gerek kullanım açısından şimdilik bir problem yaşamadım. Halın çok güzel. Aşağıda eklediğim köşe takımlarından "renkler açısından" diye belirttiğim köşe takımının renkleri halına uygun gibi geldi bana. Ama o modelin yastıklarının çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Bunun dışında yine Doğtaş'ın başka köşe takımlarına bakabilirsin. Renk seçenekleri var mı bilmiyorum ama "köşe takımı doğtaş" adı altında eklediğim takımı beğendim. Altının açık ve süpürülebilir olması da bir avantaj bence. Onun dışında senin sunmuş olduğun seçeneklerden Doğtaş olanı tercih ederdim ama onun da rengi biraz koyu gibi. Bir müddet sonra için sıkılabilir.
İkea çok rahat gözüküyor ama yaptığım araştırmalar, İkea marka koltuklarda kullanılan süngerlerin yoğunluğunun 36 dansite altında (kaliteli bir koltuk için olması gereken yoğunluk) olduğu yönünde ki bu husus da bir müddet sonra çökmeye neden oluyor. Koltuk alırken bu hususlara dikkat edersen uzun ömürlü bir koltuk almış olursun kanaatindeyim. Şimdiden kolay gelsin karar vermek çok zor