SiZCE HANGI KoSE TAKIMI?

doğtaşınki güzel ve çok sağla duruyor bence...böyle koyu gri yerine açık gri yaptırabilirsiniz ya da halıdaki mavi tondan yaptırabilirsiniz...açık gri olursa mavili de yastık kılıfı istersiniz..Bir de halıda kahve gibi bi renk var ondan da olabilir

bu arada kahveli Enza da güzel ayaklarının yüksek olması avantaj

92060"]doğtaşınki güzel ve çok sağla duruyor bence...böyle koyu gri yerine açık gri yaptırabilirsiniz ya da halıdaki mavi tondan yaptırabilirsiniz...açık gri olursa mavili de yastık kılıfı istersiniz..Bir de halıda kahve gibi bi renk var ondan da olabilir[/QUOTE]
Evet olabilir kir gostetmesn diye koyu griIistiodum ama acik gride olablir evet szce kaba durmuo dimi dogtasinki ucuncuyu begenmedniz sanirim hic.:) onda renk alternatifi yok o renk var ssadece.ucuncude dogtasnkinde var renk alternatifi dogtas nasil bir markadir pek iyi seler duymadm ama kullananvarmi aranizda

Evet olabilir kir gostetmesn diye koyu griIistiodum ama acik gride olablir evet szce kaba durmuo dimi dogtasinki ucuncuyu begenmedniz sanirim hic.:) onda renk alternatifi yok o renk var ssadece.ucuncude dogtasnkinde var renk alternatifi dogtas nasil bir markadir pek iyi seler duymadm ama kullananvarmi aranizda[/QUOTE]
Biraz karsik olmus k.b.

Biraz karsik olmus k.b.[/QUOTE]
çok pahalı bir marka olduğunu biliyorum oyüzden hep kaliteli zannına sahiptim ama pek bilgim yok...yaowws un konusuna baksana onun köşe takımı süpper

ıkıncısı veya arkadasın resmını koydugunu begendım. birbirlerine benzıyorlar zaten..

ben doğtaşın lucca köşe takımını kullanıyorum çok rahat fakat oturma kısmı sırt minderlerinden dolayı dar yastıkları düzeltmek sorun oluyor kumaşı tay tüyü hiç kir tutumuyor temizlemesi oldukça rahat arkadaşımda enzanın köşesi var oda çok rahat onun oturma yerleri daha geniş eğer oda küçükse koltukların ölçülerine mutlaka dikkat edin derim bu arada ikeanın ekotorp ikli koltuğu var günlük kullanacaksanız çok parada vermek istemiyorsanız ikeada alınabilir

Biraz karsik olmus k.b.
çok pahalı bir marka olduğunu biliyorum oyüzden hep kaliteli zannına sahiptim ama pek bilgim yok...yaowws un konusuna baksana onun köşe takımı süpper[/QUOTE]
Hep kaliteli ne sahiptin anlamadm orayi k.b :) baktm baktm cozemedim

çok pahalı bir marka olduğunu biliyorum oyüzden hep kaliteli zannına sahiptim ama pek bilgim yok...yaowws un konusuna baksana onun köşe takımı süpper
Hep kaliteli ne sahiptin anlamadm orayi k.b :) baktm baktm cozemedim[/QUOTE]
zannediyordum öyle olduğunu düşünmüştüm hep :)

Tatlım ben Doğtaş'ın panel mobilyalarını kulllanıyorum. Onlar açısından gerek teslimatta gerek kullanım açısından şimdilik bir problem yaşamadım. Halın çok güzel. Aşağıda eklediğim köşe takımlarından "renkler açısından" diye belirttiğim köşe takımının renkleri halına uygun gibi geldi bana. Ama o modelin yastıklarının çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Bunun dışında yine Doğtaş'ın başka köşe takımlarına bakabilirsin. Renk seçenekleri var mı bilmiyorum ama "köşe takımı doğtaş" adı altında eklediğim takımı beğendim. Altının açık ve süpürülebilir olması da bir avantaj bence. Onun dışında senin sunmuş olduğun seçeneklerden Doğtaş olanı tercih ederdim ama onun da rengi biraz koyu gibi. Bir müddet sonra için sıkılabilir.

İkea çok rahat gözüküyor ama yaptığım araştırmalar, İkea marka koltuklarda kullanılan süngerlerin yoğunluğunun 36 dansite altında (kaliteli bir koltuk için olması gereken yoğunluk) olduğu yönünde ki bu husus da bir müddet sonra çökmeye neden oluyor. Koltuk alırken bu hususlara dikkat edersen uzun ömürlü bir koltuk almış olursun kanaatindeyim. Şimdiden kolay gelsin karar vermek çok zor

Eklentiler

• renkler açısından.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 337
  • köşe takımı doğtaş.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 1.005
canım merhaba,, çok güzel koltuklar önermişsin arkadaşa,, sanki 2. koltuk takımı da halıya uyar gibi geldi bana. Halıda koltukların renginde çizgiler de var çünkü, ve halının koyuluğunu açar iyi gider diye düşünüyorum, yastıklarında da turkuaz-mavi tonu var sanırım. Fakat arkadaş biraz kir götüren bir renk istiyordu, o açıdan ne düşünür bilemedim

Renk yonunden sikinti yok ark.dogtas olursa renk secimi kumas secimi yapabiliorum.acik renk istemiorum.suankiler cekyat tarzi bnm modern eklicem resmini birazdan beyaz istemiorum acik ta istemiyorum bole kir kaldirabilecek acik gri orta renk gri gibi kumas cikablsin istiorum ama bitek ikeadaki cikio dogtasn digernin cikmio salonum buuyuk genis biraz buyuk kose istiorum acilmasa bile yastiklari kaldirinca bikisi enazindan rahat yatsn misafr icin degil cok gelip gidenm yok ole yatiya kalicak.biz kisin salonda yatioruz oyonden acilmasa bile yatabilsin bi kisi arkadasn onerdigi koseler guzel ama kucuk alttaki gibi orneklerden istiorum kilifta ciksa muhtesem olur bi haliyi yikadiginizi dusunun bide sildigiinizi hangisi icinize siner yikansa daha iyi olmazmiki enazindan senede ikikere at makineye yikansn soba taktigim icin cok cabuk kirlenio sole hem genus hem yatakli he m kilifi cikan bise olsa neguzel olur cokmu sey istedim ne asagidakini nette buldum asido koltuk diye biyer yspmis bunun gibi bise istyorm ..dogtasnki istenrse snradan koltuk takimina cevrilio birisi kolcak eklenip.ama kabami duruo biraz ki acabaa bilemedm..

1 .resim nette begendigim asido koltuk diye biyer yapio imalatci.ama uzaktan yaptirip guvenemem model guzelmi szce.
2.resim ndesign dedigimin arkadan gorunusu ama kilif degisiklik yapilmio burenk
3.bnm koltuklar ustunde ortu var normalde beyaz heryeri.

Eklentiler

• 0102053Koltuk4.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 361
  • 46794178.jpeg
    36,2 KB · Görüntüleme: 298
  • 2014-10-20 15.14.05.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 250
Salonum genus baya dikfortgen seklinde eni 4 metreye kadar koltuk sigar. eklkedigim gibi rsimlerden genis kose takiminin old.bilen bi marks varsa yardmci olurmusunuz.dogtasnki kabami sizce durusu nasil bidaha ekliorum burdan bakablirsiniz istenrse son resmdeki gibi ayrilabilio baska eve gecince buyuk gelrse felan..eger kaba derseniz baska koseye bakicam bunun c seklindekinde heryeri bazali ortasi yatak

Eklentiler

• 39962e5e-c5a0-414d-9ed8-e3b6c1b779401.jpeg
    100,8 KB · Görüntüleme: 523
  • M6N7BOYg9.jpeg
    140,1 KB · Görüntüleme: 415
  • f8m6sf7MU.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 549
merhaba doğtaş carina ben de almayı düşünüyorum.yalnız sandık ve yatağı küçük mü merak ediyorum.daha gitme fırsatım olmadı siz gördüyseniz sizce sandığı yeterli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…