Yukarıda tekrar yazdım. Bakar mısınız resim de ekledim...Ikincisi ikea marka..
Halınız da koyu renkmiş biraz daha açık renk olabilir mesela, birde ikeanınkisi sanki oturunca kırılacak gibi duruyor, bir daha değiştirme şansım yok demişsiniz ya o yüzden sağlam olması lazım diye düşünüyorum...Szce nerenk olur halim cizgili petrol yesili bitek gri uyar diye dusunuorum hali yikama mak.yok maalsef yastiklarin ust kismi yaslanan yerler cikio sadece kilifi.
Ikeadaki mi?Ben ıkı numara yı begendım..hemide coook..
Hatta kendımıze onu alcaktık..satılmıştı
Birde yatak olarak kullanacakmışsınız diğerleri yatak olmuyor sanırım o da sıkıntı olur size, halınızda turkuaz mavisi tonları var mı?Evet bunuda begenmistim bn netten baktim zaten birbirine yakin modeller dogtasinki cok kullansli olur diorum kisin salonda yatioruz cnku ama kabami biraz acaba diye dusunuorum digerleri daha kibar sanki sizinde bu renkmi cok guzel kiliflar sabit sanirim bundada nekadara aldiniz?halim bu bu arada bu renk.
Resim ekledim halinin mavi gibi duruo ama degil petrol yesili cizgiler.Birde yatak olarak kullanacakmışsınız diğerleri yatak olmuyor sanırım o da sıkıntı olur size, halınızda turkuaz mavisi tonları var mı?
kadara aldiniz evde durusunun fotosu varmi acaba?Yukarıda tekrar yazdım. Bakar mısınız resim de ekledim...
Kahve tonları da olabilir mavi bile olabilir, ama mavi bayabilir biraz... kahve tonları daha iyi sankiResim ekledim halinin mavi gibi duruo ama degil petrol yesili cizgiler.
Kahveyi dusunmemistim uymaz diye uyar sanki halida gri var diye gri dusunmustum turkuaz gibi olan yerler petrol yesili lacivert sari beyaz tonlar varbide halida lacivert olurmuki ? Szce yoksa kahve yada grimiKahve tonları da olabilir mavi bile olabilir, ama mavi bayabilir biraz... kahve tonları daha iyi sanki
Hani üstündeki sarı mı bilmiyorum ama sütlü kahve gibi duruyor o tonlarda olabilir, yani ben daha klasiğe kaçtım sanırım:) Arkadaşlar daha uygun şeyler söyleyebilirler. ama benim köşe takımım turkuaz mavisi ve perdelerimde kahverengi, gayet uyumlu görünüyor o yüzden kahverengi olabilir dedim.Kahveyi dusunmemistim uymaz diye uyar sanki halida gri var diye gri dusunmustum turkuaz gibi olan yerler petrol yesili lacivert sari beyaz tonlar varbide halida lacivert olurmuki ? Szce yoksa kahve yada grimi
Eve önümüzdeki hafta gelecek, ben de yeni aldım. O zamana kadar vaktiniz varsa resmini çeker koyarım. Ben resimdeki bir uzanma modulunü almadım onun yerine iki tane tekli aldım. Teklilerin resmini de koyuyorum bakarsınız tek fark böyle çıkıntılı değil düz üst kısmı. toplamda 3845 tl ye aldık biz. Gelin evine gelecek yaniNe
kadara aldiniz evde durusunun fotosu varmi acaba?
Bizim alacagımız aynısının mudo concept magazasında olanıydı..Ikeadaki mi?