SiZCE HANGI KoSE TAKIMI?

gzd05

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
71
14
Slm arkadsslar kose alicam ama karar veremiyorum..bu ikinci koltuk takimi olucak ve bidaha degstrme sansim yok.szce hangisi olmali birinci dogtas ikinci ikea ucuncu ndesign..dogtasinki yatak ve bazali digerleri sabit.ikeanin kiliflari cikio digerlerinin sabit.szce kilif cikmamasi sorun olurmu hangisni secmeliyim sizinde onerebileceginiz genis rahat kose koltuk varsa oneri bkliorum..

Eklentiler

• dogtas-carina-salon-takimi-4.jpeg
    205 KB · Görüntüleme: 2.063
  • 20141120_113642.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 2.352
  • 44889822.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 1.030
Doğtaşı daha çok beğendim daha kullanışlı olacağını düşünüyorum, ancak farklı renk olabilir belki, birde halı yıkama makinen var mı eğer varsa yıkama sorun olmaz heralde.

Szce nerenk olur halim cizgili petrol yesili bitek gri uyar diye dusunuorum hali yikama mak.yok maalsef yastiklarin ust kismi yaslanan yerler cikio sadece kilifi.

Pardon yazmışsınız... Ben Enza Home'dan aldım köşe takımı resmini ekleyeyim size de fikir olur gayet rahat bir koltuk...

Szce nerenk olur halim cizgili petrol yesili bitek gri uyar diye dusunuorum hali yikama mak.yok maalsef yastiklarin ust kismi yaslanan yerler cikio sadece kilifi.
Halınız da koyu renkmiş biraz daha açık renk olabilir mesela, birde ikeanınkisi sanki oturunca kırılacak gibi duruyor, bir daha değiştirme şansım yok demişsiniz ya o yüzden sağlam olması lazım diye düşünüyorum...

Evet bunuda begenmistim bn netten baktim zaten birbirine yakin modeller dogtasinki cok kullansli olur diorum kisin salonda yatioruz cnku ama kabami biraz acaba diye dusunuorum digerleri daha kibar sanki sizinde bu renkmi cok guzel kiliflar sabit sanirim bundada nekadara aldiniz?halim bu bu arada bu renk.

Eklentiler

• shopping.jpeg
    5,3 KB · Görüntüleme: 882
Ben ıkı numara yı begendım..hemide coook..
Hatta kendımıze onu alcaktık..satılmıştı

Birde yatak olarak kullanacakmışsınız diğerleri yatak olmuyor sanırım o da sıkıntı olur size, halınızda turkuaz mavisi tonları var mı?

Yani halı bole duruo

Eklentiler

• 20150128_151853.jpg
    199,1 KB · Görüntüleme: 101
Kahve tonları da olabilir mavi bile olabilir, ama mavi bayabilir biraz... kahve tonları daha iyi sanki
Kahveyi dusunmemistim uymaz diye uyar sanki halida gri var diye gri dusunmustum turkuaz gibi olan yerler petrol yesili lacivert sari beyaz tonlar varbide halida lacivert olurmuki ? Szce yoksa kahve yada grimi

Kahveyi dusunmemistim uymaz diye uyar sanki halida gri var diye gri dusunmustum turkuaz gibi olan yerler petrol yesili lacivert sari beyaz tonlar varbide halida lacivert olurmuki ? Szce yoksa kahve yada grimi
Hani üstündeki sarı mı bilmiyorum ama sütlü kahve gibi duruyor o tonlarda olabilir, yani ben daha klasiğe kaçtım sanırım:) Arkadaşlar daha uygun şeyler söyleyebilirler. ama benim köşe takımım turkuaz mavisi ve perdelerimde kahverengi, gayet uyumlu görünüyor o yüzden kahverengi olabilir dedim.

Ne

kadara aldiniz evde durusunun fotosu varmi acaba?
Eve önümüzdeki hafta gelecek, ben de yeni aldım. O zamana kadar vaktiniz varsa resmini çeker koyarım. Ben resimdeki bir uzanma modulunü almadım onun yerine iki tane tekli aldım. Teklilerin resmini de koyuyorum bakarsınız tek fark böyle çıkıntılı değil düz üst kısmı. toplamda 3845 tl ye aldık biz. Gelin evine gelecek yani

köşe takımını temizlik yaparken veya evde değişiklik yapmak istediğinde çok zor oluyor diyorlar ama yine de siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…