- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
- Konu Sahibi Aysegul6712
Kelebek ve yonca çok zarif duruyor diğeri de kızımın baş harfi ile kolye. Sizce hangisi daha güzel? Üçü de 14k altın. Çok kararsız kaldım. Boyut olarak minimal ve kibar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üçü de bana hitap etmiyor ama üçü arasında gideri olan yonca...Kelebek ve yonca çok zarif duruyor diğeri de kızımın baş harfi ile kolye. Sizce hangisi daha güzel? Üçü de 14k altın. Çok kararsız kaldım. Boyut olarak minimal ve kibar.
Hiçbiri güzel değil maalesef. Bu ürünlerin gümüş ve bijuteri dükkanlarında çok daha güzel çeşitler var.Kelebek ve yonca çok zarif duruyor diğeri de kızımın baş harfi ile kolye. Sizce hangisi daha güzel? Üçü de 14k altın. Çok kararsız kaldım. Boyut olarak minimal ve kibar.
Bunu beğendim mesela
Bunlar ek yerinden çabuk kırılıyor daha önce kullandım siz ucu ayrı olanlardan alın bence
kelebeği almayın kesinlikle, baş harfli kolye kötünün iyisiKelebek ve yonca çok zarif duruyor diğeri de kızımın baş harfi ile kolye. Sizce hangisi daha güzel? Üçü de 14k altın. Çok kararsız kaldım. Boyut olarak minimal ve kibar.
Çok daha güzel modeller var bunların modası biraz eskidiKelebek ve yonca çok zarif duruyor diğeri de kızımın baş harfi ile kolye. Sizce hangisi daha güzel? Üçü de 14k altın. Çok kararsız kaldım. Boyut olarak minimal ve kibar.