vedat milor'un tavsiyesi üzerine hatay'a pöç kasabı'na gittik, orda bir kağıt kebabı yemişim, Aman Allahım!!, kağıdını ve tepsiyi elimden zor aldılar, en son et bitti lavaşı kağıda banıyordum.. "nasıl biter ya, bitemez" diyerek hüzünle kalktım mekandan, tek tek mekandaki ağbileri tebrik edip de çıktık... vedat milor'a da saygılar...
ooo antep sofrası, harika, bayılırım.
biz de Ankara'da Adanalı bir çift ev yemekleri yeri açtı, Güvenlik'te Adana Mutfağı, onlardan alıyoruz. Bugüne kadar kime yedirdiysek kendilerinden geçtiler. Çift harika yapıyor bu haşlamayı, insanın yerken ağlayası geliyor :)))
ben karataycıyım, karatay da çok öneriyordu bu içli köfte haşlamasını, Elazığ'da da böyle yeniyormuş, çok lezzetli ve yapımı sağlıklı diye önermişti, bizde onu dinledik denedik, harika
ooo antep sofrası, harika, bayılırım.
biz de Ankara'da Adanalı bir çift ev yemekleri yeri açtı, Güvenlik'te Adana Mutfağı, onlardan alıyoruz. Bugüne kadar kime yedirdiysek kendilerinden geçtiler. Çift harika yapıyor bu haşlamayı, insanın yerken ağlayası geliyor :)))
ben karataycıyım, karatay da çok öneriyordu bu içli köfte haşlamasını, Elazığ'da da böyle yeniyormuş, çok lezzetli ve yapımı sağlıklı diye önermişti, bizde onu dinledik denedik, harika
Memlekete gidiyorm haftasoni annecim muhakkak yapar haslayip tadina bakacam ben samsunda yasiyorum burda mutfak kulturu cok yok hasret kaliyoruz boyle yemeklere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.