• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sizce hangi kebab veya köfte daha lezzetli?

sizce hangi kebap veya köfte daha lezzetli?

• Ankete Katılan
    147

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
evet kizlar söyliyin bakalim sizce hangi kebap yada köfte daha lezzetli????

ayy canim söyle güzel bir adana kebab cekti simdi:icecream::icecream:

Son düzenleme:
iskender.......
beyti kebap......
adana kebap.....olsada yesek :icecream::icecream:

ben önce adana kebap dedim ama sonra o konyada yedigim beyti kebap ve trabzonda yedigim akcaabat köfteler geldi aklima:a015::a015::a015:

ay kizlar ya simdi türkiyede olsam güzel bir restoranda...

bir beyti kebap ismarlasam ve afiyetle yesem...oooohhhhhhh:kahve::kahve::kahve:

benim yerime sizler yiyin olurmu?????

iskender kebap......Şeniz bir yedim tam yedim,gercek yerinde yedim,tadI damagImda hala.......:icecream:

Adana kebap.....
İskender.......
İÇli köfte......
Çiğ köfte.....
Akçaabat köfte......

Ben bunlara bayılırım :icecream:

Yoğurtlu kebap İskender ve akçaabat köftesi apla:icecream:
Özellikle iskenderi Bursa'da Heykelde ki tarihi iskendercide yedim mi mayışıyorumşakkıdı

Çiğ köfte.....
Akçaabat köfte......
beyti kebap......
tekirdağ köfte........
istiyom hepsinden istiyomm of yaa öğlen kepek ekmeğine tost yicez yine :çok üzgünüm:

beyti,çiğköfte,iskender bayılıyorum bunlara ayırt edemem :sm_cool: acıktım yaa canım istedi şimdi ama neyse ki kebabın memleketindeyim tatlicadiarzu :tomato:

e bi adanalı olarak elbette ki ADANA VE BEYTİ dicem.. onlar olmazsa olmaz... asla asla asla... e bide yanına çiğ köfte olursa hiç yok demem.. dahada başka bişe istemem yeter bana bu harika bu muhteşem üçlü... :teytey::teytey:

Hepsi harika bence ama Tekirdağ Köfte'yi ekleseydin şıklara , üvey evlat muamelesi yapmışsın ..

İskender üstüne kabap tanımam valla:))

İlla iskender,illa ki iskender..Ohhhhhhh misss gibi,süzme yoğurtlu falan..Aneyyyyyy canım çekti,avcumu yaladım deliaaaaanlı:))

kesinlikle çiğ köfte,
çiğ köfteye asla hayır diyemem ve çatlayana kadar da yiyebilirim

patlıcan kebabına bayılırım offf offf çok güzel.Çiğ köfteyi de çok severim:bbo:

Back