- Konu Sahibi nurseyda87
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabıykıde bu cunku benım yemek odası takımımla aynıı![]()
evett benm grandede hoşuma gitti aslında.izmirde otryrm canm sen nerde sende mi çeyize aldn yoksa evlimsn
eger salonu sürekli kulanacaksınız yani oturma odanız ayrı yoksa bence ilk koltuk takımı güzel sütlü kahve beyaz olan kirlenmez diger düz beyaz koltuklara göre rahat kullanırsınız... benim salondakki koltuklaırm siyah mobilyalarım beyaz...oturma odamda koltuklarım kahve mobilyalaırm venge- beyaz karışımı..kısacasııı kolatukları koyu mobilyaları açık renk tercik ettimmm ..karşı komşumla aynı sıralar evlendik beyaz koltukları var üzerine örtü örttü çok pişman tmm çok güzel görünüyor amaaa zamanla kirlenmese bile sararıyor...
yok ben zaten beyazı alsaydım gri yaptrcktm ama şimdi fikrm değişti hepinzn sayesnde ilk baştaki takımda karar verdm:):) zaten diğer mobilyalarmda aynı marka o yüzden en iismi hepsi aynı olsn
Ben çeyizime aldım evime yerleştirdim cnm nasipse 50 gün sonra düğünüm var kullanacağımda..Sen bilirsin tabi ama cidden güzel seçimler yapmışsın aralarında benim zevkimde prestijdii ..hatta yatak odasıda var aynısının ondan aldım ben oda çok güzel
evet 1 güzel ama koltuklar çok yayvan..salonun küçükse sonra pişman olma..büyük salon lazım bunlara..bendede nerde....