Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sizce hangi grup daha güsel

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nurseyda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
260
0
46
İzmir
$fortin-klt-tkm-fume.webp$prestij-yemek-1.webp

$2.webp$7.webp

sizce hangi takım daha güsel ya karar veremiorm

ben siyah beyaz gibi net renklerdense
bej kahve tonlarını daha sıcak buluyorum
o nedenle ilk iki resimdekiler bence daha guzel

Siyah Beyaz Mobilyayı Çok Seviyorum .. Benim Evimde Siyah Beyaz Fakat, ben 1. Fotoyu Beğendim..

tabıykıde bu cunku benım yemek odası takımımla aynıı :D

hadi ya peki cnm sen memnunmusun bana vitrindeki o beyaz görünen şey kaba geldi çemkecemi o. bide hangi koltuk takımıyla aldn[/QUOTE]

yok yakından bak hıc oyle degıl oralarda ısıklandırma var ışık yakılıyor..
ben grande koltuk takımıyla aldım cnm ..sıyah alma derım ınsanın ıcı kararır yaa..
nerede yaşıyorsun merak ettım :)

eger salonu sürekli kulanacaksınız yani oturma odanız ayrı yoksa bence ilk koltuk takımı güzel sütlü kahve beyaz olan kirlenmez diger düz beyaz koltuklara göre rahat kullanırsınız... benim salondakki koltuklaırm siyah mobilyalarım beyaz...oturma odamda koltuklarım kahve mobilyalaırm venge- beyaz karışımı..
kısacasııı koltukları koyu mobilyaları açık renk tercik ettimmm ..karşı komşumla aynı sıralar evlendik beyaz koltukları var üzerine örtü örttü çok pişman tmm çok güzel görünüyor amaaa zamanla kirlenmese bile sararıyor...

Son düzenleme:
evett benm grandede hoşuma gitti aslında.izmirde otryrm canm sen nerde sende mi çeyize aldn yoksa evlimsn

Ben çeyizime aldım evime yerleştirdim cnm nasipse 50 gün sonra düğünüm var kullanacağımda..Sen bilirsin tabi ama cidden güzel seçimler yapmışsın aralarında benim zevkimde prestijdii ..hatta yatak odasıda var aynısının ondan aldım ben oda çok güzel

eger salonu sürekli kulanacaksınız yani oturma odanız ayrı yoksa bence ilk koltuk takımı güzel sütlü kahve beyaz olan kirlenmez diger düz beyaz koltuklara göre rahat kullanırsınız... benim salondakki koltuklaırm siyah mobilyalarım beyaz...oturma odamda koltuklarım kahve mobilyalaırm venge- beyaz karışımı..kısacasııı kolatukları koyu mobilyaları açık renk tercik ettimmm ..karşı komşumla aynı sıralar evlendik beyaz koltukları var üzerine örtü örttü çok pişman tmm çok güzel görünüyor amaaa zamanla kirlenmese bile sararıyor...

yok ben zaten beyazı alsaydım gri yaptrcktm ama şimdi fikrm değişti hepinzn sayesnde ilk baştaki takımda karar verdm:):) zaten diğer mobilyalarmda aynı marka o yüzden en iismi hepsi aynı olsn

yok ben zaten beyazı alsaydım gri yaptrcktm ama şimdi fikrm değişti hepinzn sayesnde ilk baştaki takımda karar verdm:):) zaten diğer mobilyalarmda aynı marka o yüzden en iismi hepsi aynı olsn

hepsi çok güzel cnmmmmm ama kulanışı yönünden ilk olan daha güzel:)sonradan temizlik yaparken söylenmemek için ilki ideal:)hayırlıı olsun:)

Ben çeyizime aldım evime yerleştirdim cnm nasipse 50 gün sonra düğünüm var kullanacağımda..Sen bilirsin tabi ama cidden güzel seçimler yapmışsın aralarında benim zevkimde prestijdii ..hatta yatak odasıda var aynısının ondan aldım ben oda çok güzel

yatak odası çok çok güsel ama pahalı geldi biraz onu erkek tarafı aldğı için bişey diyemedm o yüzden yemek odasnda onu seçmek istiyrm:D yatak odamı valensia aldm oda hoşuma gittii.benmde 60 gün sonra düğünm inş.

arkadaşlar ben ilk grubu almaya karar verdm ama tuttğmz evn salonu fazla büyük deil o yüzden vitrini almamayı düşünüorm zaten vitrn almayı hiç istemiodm sizce nasıl olr

evet 1 güzel ama koltuklar çok yayvan..salonun küçükse sonra pişman olma..büyük salon lazım bunlara..bendede nerde....:1:

Back
X