Sizce Hangi Fincan Takımı :/

kesinlikle 1 :)
2 de güzel ama böyle sapı olan kahveleri içerken zevk almıyorum tutması zor geliyor
3 bu ara herkesin aldığı model oldu asıl klasikleşen bu sanırım artık :)

iyice kararsız kaldımm

3. çıkartıyorum o zaman

1. çok mu klasik duruyor pekii :44:

Ben olsam 1.modeli seçerdim yemek takımınızı aldınızmı onun içindede fincan takımı oluyor onu düşünerekte hareket edebilirsiniz ve arkadaşlarında söyledigi gibi hediyede çok geliyor eger içinizde kalacaksa alın fazladan bulunsun takımınız ama fincan takımı çok aşırı kişi gelmedigi sürece bir 12 kişilik takım yeterli olur benim yemek takımımdaki var dahada almayı düşünmüyorum hediye artı gelirse ne ala

3ü beğenmedim
2 çok şirin ama kullanışsız. elden kayıp düşer onlar
bu durumda geriye 1 kalıyorr

1.si şık ama kullanışsız, 2. çok çocuksu, oyuncak fincan gibi :). Benim tercihim 3. olurdu kesinlikle. Almak kısmet olmadı henüz ama Cemile markasının tasarımlarını beğeniyorum.

ben 2.numaralı şişlideki bir mağazada görmeden önce açsaydın konuyu kesinlikle 2 derdim ki canlı canlı görmeden önce int. sipariş verecektim vazgeçmiştim . tesadüf eseri gördüm ve internetteki kadar güzel değildi . 1 numara bence çok hoş .

1 çok modern
3 çok iç açıcı

ben olsam 3.yü alırdım çünkü sıcacık ve keyifli (içtim denedim)

fikir veren arkadaşlar çok teşekkürlerrrr

çok kararsız kaldım ama 2 numara dediğiniz gibi kullanışsız olabilir kulpları kırılır falan :26: sanki en ideali 1 numara gibi hem sade hem şık modası pek geçmez amaaa :44:

Ama 1 numaranın da kulpunda kelebek var o da kırılır mı acbaaa :26::26::103:

Kesinlikle 3 numara klasik
iki numara evcilik oynarmışsın gibi geldi bana
bir numara da zarif ama kulplarındaki kelebekler kırılır

Son düzenleme:
Kesinlikle 3 numara klasik
iki numara evcilik oynarmışsın gibi geldi bana
bir numara da zarif ama kulplarındaki kelebekler kırılır

3 numaranın daah bir çok çeşidi varr :26: o kadar kararsızım kiii tüm çeyizle ilgilii

benim fikrimde 1 ve 2 'den yana çok şık takımlar canım kırılır mantığıyla bakma bence kırıldıktan sonra her fincan özelliğini kaybediyor o yüzden kelebek kırılır falan diye düşüncelere girme :) sade ve çok şıklar en çok beğendiğini tercih etmelisin

3ü hiç beğenmedim, 2.nin kulpları çok güzel ama tutuş açısından rahat olur mu bilemedim, 1.si de çok güzel, kırılacaksa öyle de böyle de kırılıyor, kelebek detayına bayıldım yaa bence 1 diyorum.

3.sü bence ilki çok sade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…