• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi avon parfümü?

SummerMiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
700
2
96
İstanbul
internetteki katalogdan avon parfümlerine baktım indirimde olanlar var hazır denemek istedim açıkcası çiceksi kokuları çok seviyorum vanilya,yasemin,misk'de favorimdir çok da ağır olanları sevmiyorum pudramsı bir koku olsun istiyorum tabi farkedilmeyecek tarz da da kokulardan hoşlanmıyorum katalogdan uygun olanları gözüme kestirdim sonradan rezil olmasını istemiyorum açıkcası 60 tl verip :D

little black dress
celebre
today
rare pearls
eternal magic

bu kokulardan sizce hangisi daha iyi denememe imkan yok gibi ve en kalıcı olanı hangisi sizce önerilerinizi bekliyorum little black dress daha çarpıcı görünüyor gözüme :34:

Son düzenleme:
rare pearls kullanıyorum ve çok memnunum kalıcılığı açısından,ablamda today vardı..bunların ikisi de edp..celebre bildiğim kadarıyla çok hafif ve çieçksi bir koku hemen uçuyor..little black dress dress de öyle sanırım yııllar önce koklamıştım öyle ahım şahım bişey gibi gelmemişti bana..diğerini bilmiyorum yeni çıkmış olsa gerek
ama tabi siz çiçeksi we hafif bir koku isterseniz celebre uyar herhalde :S

Son düzenleme:
çok da hafif istemiyorum celebre'yi yıllar önce koklamıştım pek hatırlamıyorum ama güzel gibiydi indirimde olunca o da aklımda şimdi kış için kullanacağım çok da feci şekilde ağır olmayan bir parfüm istiyorum aslında rare pearls nasıl bir koku tarif edebilirmisin? ya da today'i kaç saat kalıcı oluyor teninizde?

today ben kullanmıyorum canım,rare kullanıyorum ama nasıl tarif etsem bilmiyorum ki,sadece kokladıkça doyamıyorum diyebilirim:)) çok ağır olduğunu sanmıyorum çünkü bende sevmiyorum o kadar ağır kokuları, ama çok hafif kokuların kalıcı olduğunu da düşünmüyorum..etrafınızda avon satan birisi varsa eğer belki onda numuneleri vardır ordan koklayabiklirsiniz ya da sitede avon satışı yapanlar muhakkak vardır bir de onlara danışın denerim.

yok yok bende karar veremiyorum little black dress ve outspoken diyordum. outspoken ı kremiyle sürememe rağmen kalmıyor.
Little black dress alıcam yine galiba. bir de far away çok iyi dediler.

offf offf

little black dress sipariş verdim numune yokmuş bakalım şansıma artık :D bir de celebre'de söyledim gündelik kullanırım diye kalıcı olmaması önemli değil onun için pek

ben bu ay windscape'i sipariş ettim. daha önce kokusunu denemiştim. portakal çiçeği var özünde. ferah bir koku.
ben zaten o tür kokulardan hoşlanıyorum. Lauren Ralph-Lauren gibi ;)

wish of love
make me wonder
be kissable

kullandım avondan. güzel ama kalıcı değiller malesef.

bond girl
kesinlikle.. her sıktığımda bu ne güzl ya ne bunun adı diyen çok kişi oldu.
kremiyle beraber kullanıyorum çok kalıcı.
sevgilimde pek seviyo bu kokuyuu :$
arkadşlarımın arasında cansunun kokusu diye kaldı.
indirime girdiği zaman alın deneyim derim.

windscape'i bende merak etmiştim ama edt ve turuncgil kokusunun pek de kalıcı olcağını düşünmedim ama baya hesaplıya geliyordu..bond girl'ü de
merak ediyorum indirimde olduğunda kesinlikle denemeliyim :)

Son düzenleme:
ben daha önce avon parfümlerini beğenmiyordum.satan arkadaşımın tavsiyesi ile rare gold ve incandessence aldım.eşimde bende çok beğendik.bide avondan alışveriş yapacaksan indirimlerini takip edin.bu parfümlerin tanesi 65 ken indirimde ikisi 55'e aldım.

little black dress aldım önce bol alkol kokuyor sonra çabuk uçuyor, az bi misk gibi bi koku geliyor burnuma, bu aralar havalardan olsa gerek burnum zor koku alıyor, diyeceğim acaba bu avon parfümleri dört sene önceki fiyattan satılıyor halen, ucuza imal etmek için kokular kalitesizleşti daha az kalıcı hale mi geldi:31:siz ne düşünüyorsunuz kızlar

little black dress aldım önce bol alkol kokuyor sonra çabuk uçuyor, az bi misk gibi bi koku geliyor burnuma, bu aralar havalardan olsa gerek burnum zor koku alıyor, diyeceğim acaba bu avon parfümleri dört sene önceki fiyattan satılıyor halen, ucuza imal etmek için kokular kalitesizleşti daha az kalıcı hale mi geldi:31:siz ne düşünüyorsunuz kızlar

tmm litlle black dress siparişi verdiğimde söylediniz bunu ama ya:(

Back
X