- Konu Sahibi SummerMiss
bende yeni sipariş verdim of pişman oldum şimdi :S tenden tene göre değişebiliyo kokular gelsinde yorum yaparım buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yeni sipariş verdim of pişman oldum şimdi :S tenden tene göre değişebiliyo kokular gelsinde yorum yaparım buraya
arkadaşlar bende bu ay katalogu inceledm pur blanca nın kokusu we fiyatı cazip geldii pur blancayı deneyp memnun kalanlar wrmı aranzda ...
avon kullanan arkadaşlar şuan katoloğu incelyorum parfümlerde epey indirim var sanırım. 1 alana herhangi 2 bedave diye yazmışlar. ve fiyat 30 tl... temsilci arkadaşlarda var aramızda sormak istiyorum katologtaki 22 ile 26 ıncı sayfalarda kampanya daki parfümler nasıl sizce. günlük kullanıma hangilerini seçmeliyim. avon hiç kullanmadım ben bi yardımcı olur musunuz.
sipariş verdiğim arkadaş aradı yarın teslim alıcam ürünü yarın kalıcılığı ve kokusu hakkında ayrıntılı bir yorum yazarım..
dediğin yeni aralık kataloğo mu? 1 alana 2 bedava diye görmedim:103:
little black dress ile düşüncem hem arkadaşımın bileğine sıktım hem kendimin 4 5 saat kalıcı oldu bende arkadaşımda ise daha fazla kıyafette daha kalıcı olur tabi ki ama kokuya gelirsek ben hiç beğenmedimşimdi bu parfümü ne yapabilirim bilmiyorum vanilya falan hiç hissedilmiyor ağır çicek kokusu arkadaşlarım annane kokusu bile dedi diyebilirim iyice soğudum kokudan pudramsı kokuları seviyorum ben ama bu ben ucuzum diye bağırıyor bence 26 tl verdiğime bile pişman oldum ama bu tabikii benim düşüncem