• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi avon parfümü?

avon far away bol vanilya kokuyor başka bişey değil, şimdi çok değişik kokular çıktı, daha karmaşık kokular, burnuna kokusu gelince ne olduğu anlaşılmayan çok hoş kokan, zarada diğer giyim mağazalarında da var artık, biraz fiyatlı, param olunca ilk iş bi tane alıcam.

arkadaşlar bende bu ay katalogu inceledm pur blanca nın kokusu we fiyatı cazip geldii pur blancayı deneyp memnun kalanlar wrmı aranzda ...

Bende avon temsilcisi oduğumdan yakından ilgilendiğim bir konuu :52:

Benim tercihim yani en sevdiğim 3 parfüm var avonun...
1. little black gerçekten hoş bir koku yalnız ağır gibi...
2. Women of Earth çok güzel gerçekten geçen ay almıştım ama sanırım kataloğda artık olmaya bilir :50:
3. ise perceive gerçekten çok ama çok beğeniyorum kokusunu :61:
Yazdıklarında celebrede var... Celebreninde hoş bir kokuusu var hafifff...
Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Gerçi vermişin görmedim şimdi okudum...
Kokusunun nasıl olduğunu yazarsın canım... Beğenip beğenmediğini...

Son düzenleme:
kızlar benim aldığım little black dress edt cinsinden, çok sıkmak gerekiyor, bide sıcak ortamda sıkıldığında daha çok etrafa kokuyor, acaba bu avon parfümleri edp olarak satılmıyor mu?

izmirperisi; teşekkür ederim yorumların için evet verdim siparişi kış için çok da hafif kokular istemiyordum zaten umarım beğenirim gelmedi daha :)

baharperisi; little black dress edp diye biliyorum ben :44:

sipariş verdiğim arkadaş aradı yarın teslim alıcam ürünü yarın kalıcılığı ve kokusu hakkında ayrıntılı bir yorum yazarım..

avon kullanan arkadaşlar şuan katoloğu incelyorum parfümlerde epey indirim var sanırım. 1 alana herhangi 2 bedave diye yazmışlar. ve fiyat 30 tl... temsilci arkadaşlarda var aramızda sormak istiyorum katologtaki 22 ile 26 ıncı sayfalarda kampanya daki parfümler nasıl sizce. günlük kullanıma hangilerini seçmeliyim. avon hiç kullanmadım ben bi yardımcı olur musunuz.

avon kullanan arkadaşlar şuan katoloğu incelyorum parfümlerde epey indirim var sanırım. 1 alana herhangi 2 bedave diye yazmışlar. ve fiyat 30 tl... temsilci arkadaşlarda var aramızda sormak istiyorum katologtaki 22 ile 26 ıncı sayfalarda kampanya daki parfümler nasıl sizce. günlük kullanıma hangilerini seçmeliyim. avon hiç kullanmadım ben bi yardımcı olur musunuz.

dediğin yeni aralık kataloğo mu? 1 alana 2 bedava diye görmedim:103:

sipariş verdiğim arkadaş aradı yarın teslim alıcam ürünü yarın kalıcılığı ve kokusu hakkında ayrıntılı bir yorum yazarım..

fikrin ne olacak merak ediyorum, sıktıktan sonra etrafa kokmasını istiyorum ama yakından duyuluyor, sıktıktan bir süre etrafa ne kadar kokuyor kendi düşünceni yazarmısın..

little black dress ile düşüncem hem arkadaşımın bileğine sıktım hem kendimin 4 5 saat kalıcı oldu bende arkadaşımda ise daha fazla kıyafette daha kalıcı olur tabi ki ama kokuya gelirsek ben hiç beğenmedim :50: şimdi bu parfümü ne yapabilirim bilmiyorum vanilya falan hiç hissedilmiyor ağır çicek kokusu arkadaşlarım annane kokusu bile dedi diyebilirim iyice soğudum kokudan pudramsı kokuları seviyorum ben ama bu ben ucuzum diye bağırıyor bence 26 tl verdiğime bile pişman oldum ama bu tabikii benim düşüncem

little black dress ile düşüncem hem arkadaşımın bileğine sıktım hem kendimin 4 5 saat kalıcı oldu bende arkadaşımda ise daha fazla kıyafette daha kalıcı olur tabi ki ama kokuya gelirsek ben hiç beğenmedim :50: şimdi bu parfümü ne yapabilirim bilmiyorum vanilya falan hiç hissedilmiyor ağır çicek kokusu arkadaşlarım annane kokusu bile dedi diyebilirim iyice soğudum kokudan pudramsı kokuları seviyorum ben ama bu ben ucuzum diye bağırıyor bence 26 tl verdiğime bile pişman oldum ama bu tabikii benim düşüncem

daha önce kardeşim kullanıyordu ben ondan hatırlayıp bu ay vucut spreyi, parfümü ve roll on ile birlikte sipariş verdim. beğenmiyorum diyen bir tek sizi duydum, outspoken a bakın isterseniz bir de. yakında avon temsilcisi bulamadım buradan tanıstgım bir ark taaa Aksaraydan gönderiyor ürünleri:)

Back
X