• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangi avon parfümü?

ya kötü bi koku değil kesinlikle ama bana çok bilindik bir koku gibi geldi ve biraz basit buldum açıkcası outspoken güzel bir parfüm onu beğeniyorum ama bu parfüm uygundu ve onunla değiştirme gibi birşeyim olamaz :D

Son düzenleme:
little black dress ile düşüncem hem arkadaşımın bileğine sıktım hem kendimin 4 5 saat kalıcı oldu bende arkadaşımda ise daha fazla kıyafette daha kalıcı olur tabi ki ama kokuya gelirsek ben hiç beğenmedim :50: şimdi bu parfümü ne yapabilirim bilmiyorum vanilya falan hiç hissedilmiyor ağır çicek kokusu arkadaşlarım annane kokusu bile dedi diyebilirim iyice soğudum kokudan pudramsı kokuları seviyorum ben ama bu ben ucuzum diye bağırıyor bence 26 tl verdiğime bile pişman oldum ama bu tabikii benim düşüncem

üzüldüm şimdi ya:93:evet pudramsı değil, vanilya kokusu yok, bence kalıcığı 2 saaten fazlada değil, iki saatten sonra çok az duyuluyor, bide etrafa kokmuyor öyle geçince koku falan bırakmıyo, herkes yakınıma nerdeyse burnumun dibine gelince kokuyu aldığını söylüyor:96:, senin de öyle mi, siz arkadaşların birbirinize yakın olduğunuz mesala merhabalaşırken yakınlaşıldığı zaman mı kokuyu alıyorsunuz?

avonda 1 al 2 tane bedava kampanyası wish of happiness, wish of love, windspace, make me smile, make me wonder, fire me up edt parfümlerinde var kızlar..:10:

bazılarının parfümleri yanımdan geçerken bile buram buram kokarken bazıların ise sadece merhabalaşırken falan kokusunu alabiliyorum ağır parfümler hypnotic poison tarzı baya hissediliyor dışarıdan bu parfüm de bende kalıcı oldu ama dışarıdan kokarmı bilemem :50:

bazılarının parfümleri yanımdan geçerken bile buram buram kokarken bazıların ise sadece merhabalaşırken falan kokusunu alabiliyorum ağır parfümler hypnotic poison tarzı baya hissediliyor dışarıdan bu parfüm de bende kalıcı oldu ama dışarıdan kokarmı bilemem :50:

saol canım yorumun için, hypnotic posion da çok pahalı, bu avonun hiç bi parfümü kalıcı değil mi ya, napsam acaba, bu parfümü azaltınca yerine ne alsam :97: yeni yıla yeni parfüm mü almalı ne yapmalı kızlar :69:

bikaç sevdiğim var ama bond diyorum kaç kişi sordu yavv hatta bir mağazada biri sordu aşık oldum ya çok etkileyici dedi :17:

today,today,today... kesinlikle... avonun kullanadildiğim tek parfümüdür, ve sorulmasına alıştım...:12:

treselle bu ay indirimde kuzenimde var bir kez sıkmıştım ertesi gün bile hala kokuyordu ben onu almayı düşünüyorm sizede öneririm :D:69:

Back
X