Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

cnm batmalara boyle yumurta akı gıbı bı akıntı eslik ediyorsa bu gebelik belirtisi bende aylardır her adet zamanımda suphelenirdim ama bu defa tek fark bu oldu bende tabı kısıye gorede degısebılıyor

buarada ıyı dıleklerın ıcınde cok tsk ederım cnm allah ısteyen herkese nasip eder insallah

aminnn canım inşallahh hafif akımtım var sarımtrak renginde, cuma günü adet olmazsam kan tahlili yaptırayım diyorum varsa çıkar herhalde daha fazla beklemek zor geliyor

mutlaka çıkar cnm hayırlısı olsun ınsallah hamilesindir mutlaka haber ver test sonucunu

kafam karıstı sımdı benımde. adet geckmesının 14 mart ıtıbarıyle 7.günü 3 ve 4. gün test yaptım negatıf cıktı hastalanıcam normal bı geckme dedım beklıyorum adetımı.bahsettgnız akıntı sarmtrak veya sütbeyazı seffafı bı kere gordum.sivilcelerim var her adet donemmde ckar.sık ıdrara ckıyorm ve gaz sıkıntsı var. 17sine kadar gelmezse kırmzılar pztsı kan testi yaptrayım dyorum.

buarada saglkla shhatle gelsın mınıklerınz ınsallah hamilelerin duas kabul olurmus bizlere dua edin inş.

amin sağol canım rabbım ınsallah tez zamanda seninde miniğini hissetmeni nasip eder. bu arada idrar testi herzaman dogru sonucu vermıyor. bende adetım 3 gun gecınce ıdrar testı yaptım negatıf cıktı ıkı gun sonra kan testı yaptırdım pozitif cıktı en belirgin belirtilerim şunlardı
* sık idrara cıkma
* hiç bir adet belirtim yoktu hatta adetımın gecikecegini sandım
* cok yogun akıntım vardı
* kasık bel ve karın agrısı vardı ( bır gece aynı adet olacakmıs gıbı sancı gırdı belıme kasıklarıma sabaha kesın olurum dedım ped koydum sabah bı baktım hıc bısey yok)
* yıne kan testınden bırgun once ıdrar testı yaptım 4 gun gecıkmısken yıne negatıftı ertesı gun kan testınde beta hcg 50.8 cıktı cok sasırmıstım hıc beklemıyordum emin ol canım bu bebısler hıc beklemedıgımız bır zamanda gelıyor bıze yaramazlar :)

adet olmam gereken gunden 1 gun once aynı sekılde agrıyla uyandım yıne 1 gun erken gelcek dedım öncekı ay oyle olmustu.ped koydum senın gbı ama yok.sol kasıgımda cam sılerken bı batma oldu çömelp beklemek zorunda kaldım.gergnlık var kasıklarmda sankı şişmiş gibi rahatsız edcı bi sey.bel ve sırt agrısındanda 2 gece uyuyamamıstım. sımd braz dha ıyıyım.diz kapagımda agrıyla uyanıyorum bı gun ertesı gun buruntıkanıklıgıyla bı tuhaf hersey anlıcagn:)heveslendim yazdklarnı okuyunca şimdi:) bi karar vermek için pazara kadar beklemem lazım kpss kursuna yazılcaktım durumumun netlesmesını beklyorum.en hayırlsı neyse o olsun ınsallah. sence nedir bu durum?

canım sen 5. gunde kanda ogrenmıssın acaba bendede cıkarmıkı 7 gün olcak bugunde gelmesse?

idrar testlerımıde atmadm saatler sonra bakınca ılk yaptgm(aksam ıdraryla) silik bi sekılde bsey belrmıs ama czgı degıl tden cye dogru kalın bı tabaka gb 2.de sabah ıdrarıyla yapmıstm ondada saatler sonra daha koyu kırmızı seklnde yayılmıs ama oda czgı gıbı degıl yani. aksamda mıdem cok bulanyordu kustum esımede usuttum dedım testlerden haberdar cunku.umıtlenmesın dıye. annemede hastalandım dedım sorup duruyor cunku.mıde kazınması ve afedersın gegırmede cok sık yasıyorum uff ne cok cenem dustu yaa :))

kusura bakma lutfen :)

cnm sen testı bır an once yaptır bu aradada yuksege uzanma hoplayıp zıplama oyle heryere koru kendını ne olur ne olmaz ınsallah hamılesındır belirtiler onu gosterıyor ama bazen psikolojıkte olabılıyor bende bır ay oyle olmustu 15 gun gectı adetım once doktora gıttım gebelık teshısı koydu ultrasyonla bakıp kese var dedı buarada kan aldılar bakmak ıcın ben herkese hamıleyım dedım aksama test sonucunu ogrenmek ıcın doktoru aradım hamıle degılsın dedı dunyam yıkıldı sankı dalga gecer gıbı ama psikolojıkman gecıkmıs o ay adetım cunku ılk cocuk denememızdı gercekten hamıle kaldıgımı dusunmustum forum sıtelerınden belırtı arayıp okuyup o belırtılerı yasamaya baslamıstım hatta sabahları mıde bulantısı bıle vardı ama gel gorelım hamıle degılmısım. ustelık bu defa hamıle oldugum halde mıde bulantım yok sabahları psikolojık gecırdıgım hamılelıkte hıssettıgım kadar belırtı yasamıyorum acı ama beynımız bıze cok kotu oyunlar oynayabılıyor bazen o yuzden fazla dusunmemeye calıs canım ve bır an once kanda baktır gercekten psikolojısı bozuluyor ınsanın her gecen gun umuda daha fazla kapılıyor kırmızıları goruncede sonuc hüsran..

yok bıtanem ne kusuru bende daha bır kac hafta onceye kadar burda sorup duruyordum bılırım nasıl bı duygu oldugunu ınsan bır bahane arıyor resmen hamıle olmak ıcın. ıstedıgın kadar sorabılırsın elımden geldıgı kadar destek olmaya calısırım. bu arada ıdrar testıne gelınce 5 dakıkadan sonra cıkan sonucun dogru olmadıgını duymustum

hayırlı olsun yeni anne adayları ilk bebeğiniz mi sizinde :)

dogru soyluyorsun aslnda nasılsa gelcek dıyıp beklerken adetımı kendmı sonradan hamıle oldgnu ogrenenlerın topıgnde buluyorum acabamı dıye.bebegı ılk ocak ayında cok ıstedım soganlar kecıboynuzlar gun hesapları hıc bebek dusunmesken burda olmayanları gorunce panıkledım sanırım esım karsısna aldı konustu sakin ol bi diye :) bebek konusunu askıya aldık ve tatle gıttık gezdk eglendık nezaman ılıskı oldu ne sıklıkta oldu hııc bılmıyorum anlıcagn.benımde evlendgm ılk aylarda 10 gunluk bı geckmem olmustu negatftı sonuc dedgn gıbı.ben hamıle olabılcegmı dusunmedıgm ıcın evı hoplattım cam kapı felan.esım ruyasnda oglumuz oldgnu gormus bırazda umutlanıyordu sonsun umudu dıye.egerkı varsada umarım zarar vermemısımdır.sınava hazırlanmaya baslıcam yoksa dersaneye felan gıdıcem ve korunmya baslıcaz bakalım hayırlsı.cok sagol canım dedgn gıbı hersey olablır.

rica ederım canım ınsallah rabbım hakkımızda hayırlısı neyse hepımıze onu nasip eder ama mutlaka sonucu yaz beklıyorum merakla

rica ederım canım ınsallah rabbım hakkımızda hayırlısı neyse hepımıze onu nasip eder ama mutlaka sonucu yaz beklıyorum merakla

pazartesye kadar olmazsam kan tahlılı yaptrıcam 11. gün oluyor pazartesı yoksada adet sokturucu caylardan alrım.beklıyım yıne pztsıye kadar kesın olsun sonuc bi ıdrar testm daha var ama pazar gunu yapıcam onuda gelmesse.amin canım. sonucu yazarım mutlaka

bence pazartesıyı bekleme yarın yaptır hemen hem ne farkederkı ha 1 gun eksık ha fazla hem merakında gıtmıs olur ( kendı merakım demıyorumda )

bence pazartesıyı bekleme yarın yaptır hemen hem ne farkederkı ha 1 gun eksık ha fazla hem merakında gıtmıs olur ( kendı merakım demıyorumda )

:)) aslında bende aynıyım topklerde kendmle benzer durumlar yasayan bı bayan bulduysam kan test yaptırana kadar takıp edıyorum :) nekadar galesiz diye kızıyorum bazen kendime hiiç toz kondurmadan bide :)yarn arkadasma gıdıcem bebegı oldu zyarete.haftasonuda mısafırım var cuma hazırlık yapmam lazım masallaar masallar :) ayrıca resmdekı senmısın ne hos bı hatunmussun öylee :)

evet cnm benım tsk ederımm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…