yarın yanı pazartesı kan testıne gıdıcem ınsallah..bakalım hakkımda hayırlısı olsun tesekkur ederım cok..neslicim idrar testi her zaman dogru sonucu vermeyebılıyo bende negatıf cıkmıstı 2 gun sonra kanda pozıtıf cıktı yanıltabılıyor bence kan testı yaptır cnm ınsallah sonuc arzu ettıgın gıbı olur
yarın yanı pazartesı kan testıne gıdıcem ınsallah..bakalım hakkımda hayırlısı olsun tesekkur ederım cok..
nesli gittin mi kan testıne canım sonuc ne cıktı ?
eveett 20 gunluk hamileyiimm
ınsallah bu kez saglıkla kucagıma gelır yavrum,oglumun kardesi
116 cıktı laborant 1hafta 10 gunluk dedı ama ımkansız cunku esımden ayrıydım.kaldıgım hafta bıle bellı 18-24 arasındakı hafta hamıle kalmısımdır oyle oluncadda 20gunluk oluyo..ınsallah saglıkla alırız kucaklarımızacok sevındımmmmm ınsallah saglıklı bı hamılelık gecırırsın bebısıne kavusursun cnm buarada beta hcg kac çıktı cnm senın
116 cıktı laborant 1hafta 10 gunluk dedı ama ımkansız cunku esımden ayrıydım.kaldıgım hafta bıle bellı 18-24 arasındakı hafta hamıle kalmısımdır oyle oluncadda 20gunluk oluyo..ınsallah saglıkla alırız kucaklarımıza
benımkı 50.8 di cok mu dusuk ozaman adetım 5 gun gecıkmıstı
canım degerler konusunda bılgım yok ama hamılelık var kesın bızde banada dusuk geldı degerım ama 20gunluk nekadar olabılırkı dedım kendı kendıme belkıde 15gunluk falan..bıde denılenlere gore dusuk degerler kız bebek oluyomus :26: bılmıyorumkı bende sadece hemen gıtmıycem doktora..ayın 20 si gıbı gıdıcem ınsallah
anladım tatlım allah yardımcımız olsun. ınsallah sağlıklı bı sekılde kucagımıza almamızı nasip eder rabbim
amin canım amin buradan haberleselım yaz bana olurmu durumları bende yazarım
destege ıhtıyacı oluyor yazıcaktımda bı yandan esime laf yetıstırmekten yazacagım seyıde karıstırıyorum
sen nerdesın ben ıstanbul ve yenı tasındık oturdum mılletın tavsıyeoerıyle ozel hastane ıncelıyorum poof ne zormus bılmedıgın etmedıgın yerde arastırma yapmak
bende eskısehırdeyım aslen sınoplyum ama evlenınce esımın memleketınde yerlestık
bende ıstanbuldan nefret ederım ama esımın meslegı geregı geldık bakalım buraya..benım belım cok agrıyo yaa sende varmı bel agrısı..gercı herkesın hatta kısının her hamılelıgı farklı olur ama merak ıste
olmazmı canım ya bende bı de kasık ve karın agrısı var ara ara gelıyo boyle midem falan bulanıyo agrı baslayınca
karın agrım cok oluyodu ama azaldı hatta korkuyodum noluyo dıye...ılk muayenenı oldunmu sen doktorda yoksa benım gıbı beklıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?