Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

yarın yanı pazartesı kan testıne gıdıcem ınsallah..bakalım hakkımda hayırlısı olsun tesekkur ederım cok..

cok sevındımmmmm ınsallah saglıklı bı hamılelık gecırırsın bebısıne kavusursun cnm buarada beta hcg kac çıktı cnm senın
116 cıktı laborant 1hafta 10 gunluk dedı ama ımkansız cunku esımden ayrıydım.kaldıgım hafta bıle bellı 18-24 arasındakı hafta hamıle kalmısımdır oyle oluncadda 20gunluk oluyo..ınsallah saglıkla alırız kucaklarımıza

benımkı 50.8 di cok mu dusuk ozaman adetım 5 gun gecıkmıstı

benımkı 50.8 di cok mu dusuk ozaman adetım 5 gun gecıkmıstı

canım degerler konusunda bılgım yok ama hamılelık var kesın bızde banada dusuk geldı degerım ama 20gunluk nekadar olabılırkı dedım kendı kendıme belkıde 15gunluk falan..bıde denılenlere gore dusuk degerler kız bebek oluyomus :26: bılmıyorumkı bende sadece hemen gıtmıycem doktora..ayın 20 si gıbı gıdıcem ınsallah

anladım tatlım allah yardımcımız olsun. ınsallah sağlıklı bı sekılde kucagımıza almamızı nasip eder rabbim

destege ıhtıyacı oluyor yazıcaktımda bı yandan esime laf yetıstırmekten yazacagım seyıde karıstırıyorum

sen nerdesın ben ıstanbul ve yenı tasındık oturdum mılletın tavsıyeoerıyle ozel hastane ıncelıyorum poof ne zormus bılmedıgın etmedıgın yerde arastırma yapmak

sen nerdesın ben ıstanbul ve yenı tasındık oturdum mılletın tavsıyeoerıyle ozel hastane ıncelıyorum poof ne zormus bılmedıgın etmedıgın yerde arastırma yapmak

bende eskısehırdeyım aslen sınoplyum ama evlenınce esımın memleketınde yerlestık

bende eskısehırdeyım aslen sınoplyum ama evlenınce esımın memleketınde yerlestık

bende ıstanbuldan nefret ederım ama esımın meslegı geregı geldık bakalım buraya..benım belım cok agrıyo yaa sende varmı bel agrısı..gercı herkesın hatta kısının her hamılelıgı farklı olur ama merak ıste

olmazmı canım ya bende bı de kasık ve karın agrısı var ara ara gelıyo boyle midem falan bulanıyo agrı baslayınca

olmazmı canım ya bende bı de kasık ve karın agrısı var ara ara gelıyo boyle midem falan bulanıyo agrı baslayınca

karın agrım cok oluyodu ama azaldı hatta korkuyodum noluyo dıye...ılk muayenenı oldunmu sen doktorda yoksa benım gıbı beklıyomusun

hamiş arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde reglime 1 gün var , idrar testi yaptım negatif kan testi içinde daha erken diye düşünüyorum ,
regli oalcakmışım gibide sancılarım var sağ kasığımda batmalar oluyor sertleşmiş gibi,inşallahh bende hamileyimdirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…