Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim ... son adet tarihim 10 şubat benim 10 gün önce sol kasıgım hafif bi şekilde ağrımaya başladı ve hala geçmedi adetten önce kahverengi lekelenme olurdu ama bu sefer kasık ağrısından bi kaçgün sonra idrar sonrasında kahverengi bi akıntım oldu acaba hamilemiyim şubat 28 çektiği için 10 martta adet olmam lazım ama çıldırmak üzereyim meraktan ve hala kasıgımdaki ağrı devam ediyor

Son düzenleme:
Kahverengi akinti yerlesme kanamasi olabilir adetiniz gecikmis hemen idrar testi yap sabah ilk idrarinla yap silik iki cizgi ciksa bile hamilesindir cift cizgi cikarsa doktora git beta hcg yaptir canim hamileyssen buraya yaz merak ettim simdi

sonuc 50.8 çıktı hamıleymısım bir hafta sonra keseye bakılacak ınsallah saglıklı bir sekılde ılerler degerlerım yukselır rabbım ısteyen herkese versin inşallahhhhhhh

olabılır cnm ılk bendede aynı sekılde oldu hatta dıyolarya batma falan dıye o da oluyordu ama sana tavsıyem ıdrarda yapma testi benım ıdrarda negatıf cıktı bugun kan yaptırdım pozıtıf ınsallah sende hamişsindir cnm allah gönlüne göre versın ısteyen herkesınn

sonuc 50.8 çıktı hamıleymısım bir hafta sonra keseye bakılacak ınsallah saglıklı bir sekılde ılerler degerlerım yukselır rabbım ısteyen herkese versin inşallahhhhhhh

yuppiiiii
allahım analı babalı büyütsün emi
sağlıklı huzurlu mutlu bi hamilelik geçir aynı şekilde tatlı bir bebiş doğur bize
çok mutlu oldum darısı tüm isteyenlerin başına olsun

cok tsk ederımm kızlar buarada adetım 5 gun gecıktı ve deger 50.8 sizce normalmi yoksa cok mu dusuk

Arkadaşlar benimde sat 31 ocak şuanda kasığımda ara ara sancı var idrara cok çıkıyorum. neredeyse her saat :) :) :) kuruntu yapmıyorum hamilemiyim diye ama genede meraktan catlıyorum :) göğüslerimdede hassasiyet çok az var yarın doktora gitmeyi düşünüyorum.. Acaba çok mu erken davranıyorum..

benımde aynı belırtıler vardı cnm kan testı yaptırdım hamile oldugumu ogrendm sende gec olmadan bır doktora gorun derım ben. ınsallah hamilesindir

benımde aynı belırtıler vardı cnm kan testı yaptırdım hamile oldugumu ogrendm sende gec olmadan bır doktora gorun derım ben. ınsallah hamilesindir

sabahın 5 inden beri uyuyamıyorum garip bir duygu var içimde olumsuz sonuç alıcam yada olumlu cevap alıcam sonra düşük yapıcam diye çok korkuyorum . çünkü düşük başıma 3 defa geldi ki birinde kürtaj olmak zorunda kaldım karnımda kalp atışları durmuştu.. şimdi gene hamile olduğumu hissediyorum ki bu sadece hissiyat ama çokta korkuyorum

aaa deme oyle allahın takdırı gercın banada sankı allah korusun dusuk yapıcam gıbı gelıyo ama rabbım ısterse hıc bısey olmaz canım benım sen kalbını bozma allah hepımız ıcın hayırlısını nasıp etsın ınsallah. bende tahlıle gıderken cok tedırgındım olumsuz cvp alıcam dıye ama allah buyuk bu defa boynumu bukmedım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah kucaklarımızı boş bırakmasın

Allah isteyen herkese nasip etsin çok farklı ve güzel bir duygu annelik

Canim ben de ayni durumdayim hic adet belirtim yok ve adetim 4 gun gecikti bunlar hic olmayan seyler bende... Dun gece test yaptim negatif cikti. Kan testi yaparlar mi simdi ozel hastaneye gitsem? Bir de ne kadara yapiyorlar testi?

Canim ben de ayni durumdayim hic adet belirtim yok ve adetim 4 gun gecikti bunlar hic olmayan seyler bende... Dun gece test yaptim negatif cikti. Kan testi yaparlar mi simdi ozel hastaneye gitsem? Bir de ne kadara yapiyorlar testi?

merhaba bu sayfaya tesadüfen girdim.adetten 10 gün geçmeden idrarda pozitif çok nadir çıkar.umudunu yitirme bence.istanbul özellerde 40 lira gibi bi ücreti kan testinin.ama 1 gün bile geçse belli olur diyolur sonuç.inşallah Allah gönlündekini hayırlı eder.

cok tsk ederımm kızlar buarada adetım 5 gun gecıktı ve deger 50.8 sizce normalmi yoksa cok mu dusuk

düşük değil arkadaşım gayet iyi.betahcg değerlerine göre hafta hesabı yapma insandan insana çok değişiyo artışı.benimki hiç o normal aralıklara göre yükselmedi.önemli olan yükselirken birden duraksayıp düşmemesi.iyi düşün iyi olucak inşallah.bende senin kadarken öğrendim .korka korka 7.ayıma geliyorum çok şükür.içini bozma.sağlıcakla kalınnn.

çok sağol cnm içimi rahatlattın allah seninde bebegını sağ sağlim kucagına almayı nasip eder insallah

benım de kan testı yaptırmadan ıkı gun once yaptıgım ıdrar testı negatıf cıkmıstı gunum gecmesıne ragmen. ama kanda pozıtıf bnce kanda baktır cnm varsa cıkar 40 cıvarı olması lazım ucretı ama ozele gıtme bnce saglık ocagında yaptırmıştım ben ilk

merhaba kızlar bende cok karısık bı durumdayım..4gun gectı adetımden dun test yaptım negatıftı yarım saat sonra bı bakıym teste dedım sılık bı cızgı cıkmıstı..benım oglum var 6 yasında bıde kaybım var kalbı durdu kurtajla aldılar..ıkı hamılelıgımde de oksururken yada ani hareketlerımde kasıgımda bı batma olurdu bunda da oluyo arada..pazartesı kan testı yaptırıcam ama netten baktım sımdı oyle silik cıkıp sonradan adet olanda cokmus hamıle olanda tam bı belırsızlıkteyım :44::44::44::44::44::44:

neslicim idrar testi her zaman dogru sonucu vermeyebılıyo bende negatıf cıkmıstı 2 gun sonra kanda pozıtıf cıktı yanıltabılıyor bence kan testı yaptır cnm ınsallah sonuc arzu ettıgın gıbı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…