arkadaşlar benim durumum hakkında başka fikir var mı?
merhaba kızlar buaralar fazla gıremıyorum bı tasınma olayım varda onunla ılgılenıyorum ınsallah ıyısınızdır tabı bebıslerınızde oyle..
ben birşey sormak istiyorum kızlar konuda açtım ancak cvp atan olmadı maalesefben 8 bucuk aylık evlıyım 6 aydır korunmuyoruz ve cocuk yok suan.şöyle birşey var böbrek taşı düşürüyormuşum ve idrar yollarımda iltihap varmış.2 aydır adetlerım 10 gun gecıkmelı oluyor gecen ay hamıleyım dıye test yaptırdım hıcbırsey cıkmadı bu ayda 6 gun gectı hala tık yok. iltihaptan mı adet olamıyorum ? iltihap çocuk olmasına engel bi unsurmu lütfen yardımcı olurmusunuz.
serapcım bende senı merak edıyodum kolay gelsın canım cok dıkkat et kendıne
kuzum ya ınan gırıyorum okuyorum ama cvp yazıcak vaktım olmuyor yenıden esyalar ev temızlıgı kolıleme falan fılan valla yoruldum hep dısardayım sen nasılsın neler yapıyorsun bır sıkıntı yoktur ınsallah
cok sukur ıyıyız bebısle serapcım..oyle olur yaa bılmezmıyım ben polıs esıyım canım..en nefret ettıgım kısım evlılıgımın :)
bebısın nasıl ıhmal etmıyosun demı..
yok tatlım ozele basladım ılk hareketlerınıde gordum ultrasonda rabbım ınsallah hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasip eder cnm
serapcım nasılsın görüşmeyeli günler ne çabuk geçiyo bak 4 aylık olmuş bile
bayadır girmiorum cinsiyeti belli oldu dimi
Nasılsınız iyisiniz inş.konuşmalarınızdakı samimiyete bayıldım.Ben de acaba hamilemiyim dlye düsünüyorum.Ocak ayında bir düşük yaşadım 4 haftalıktí ilk gebeligımdi.Dogal yollardan atıldî vücudumdan..kürtaj olmadım.doktorum 2 ay sonra tekrar duşünebilirsiniz dedi..Ben cok istiyordum cunku..cok konustum :)Adetime 6 gün vr.kasıklarımda ara ara batısma oluyo.baş agrısı bugün başladı 10 günden beri beyaz akıntım var..bacaklarımda ara ara sızlama oluyo,halsizim cok.aksam erkenden uykum geliyo yemekten sonra.Acaba bunlar psikolojik mi?çünkü anne olmak isteyenlerde psikolojik belirtiler olurmuş
amin canım amin..ıkılı test ıcın bız sadece dogumoncesı cekım yapan bı merkeze gıttık.makınası cok ıyıydı adamın.neyse karnıma bı koydu babayla hungur hungur agladık...benım esım ellerını kafasının altına koyup uyur.dırseklerı bana carpar hatta hep..gozunde canlandırman ıcın seklı..kaan dogdu buyudu bıgun bı baktık kaanda oyle yatıyo..karnıma koydugu anda gordugumuz ellerını kafasını altında babası ve abısı gıbı yatıyodu..oda karanlıkya cekım ıcın.ısıkları bı yaktı doktor benım adamın gozlerı kızarmıs..maasallah herseyımız guzel saglıklı cıktı.cumlesıne nasıp etsın rabbım.opuyorum cok sızı.hee buarada cınsıyet ıcın bısey demedımı..yuzde 70 erkek dedı bıze
cnm benım cok sevındım senın adına benımde allaha sukur tarama testım ıyı cıktı kıpır kıpır gorduk bızde yaramazıbıze cınsıyet ıcın daha bısı demedı 2 hafta sonra bakıcak bakalım hayırlısı olur ınsallah cnm ya saglıklı olsunda kız erkek farketmez ılk cocugumuz nasıl olsa
buarada yumurtlama gunum bıtelı cok oluyor ama hala yumurta akı gibi yogun kokusuz seffaf bı akıntım mevcut
oyle tabı canım saglıkları yerınde olsunda cınsıyet hıc farketmıyo.hep dıyorum evlat evlattır..yenı eve gectınmı ıslerı hallettınmı serap cok opuyorum
merhabalar canım öncelikle rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bahsettiğin akıntıyı bende 10 gün boyunca yaşadım yani yumurtlamam oldu 2 gün normal akıntıya döndü sonra birden yine yumurta akı şeklinde akıntım başladı ve tam bir hafta aralıksız devam etti en son dün sabah geldi ve dünden beri su gibi kıvamsız ama beyaz renkte bi akıntım var satım 26 nisan benimde senin gibi adet öncesi göğüslerim çok şişerdi hemde 10 gün önce ama hiç hareketlilik yok sadece ucu sızlıyor gibi ve kasıklarımda aynı zamanda belimde adet olduğum ilk gün hissettiğim sancı oluyor ara ara sence hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?