Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

kızlar merhaba benimde beklenen adet tarihim 11 nisandı 3 gün geçti adet olmadım bugün pazar olduğu için eczanelerde kapalı test alamıyorum çok merak ediyorum hamilemiyim acaba

kızlar merhaba benimde beklenen adet tarihim 11 nisandı 3 gün geçti adet olmadım bugün pazar olduğu için eczanelerde kapalı test alamıyorum çok merak ediyorum hamilemiyim acaba

bence belirtilerini de yaz. sonuçta burdaki insanlar müneccim değil ki nerden bilsin. belirtilerini yaz ki ona göre yorum yazsınlar.

ayrıca bütün hamiş arkadaşları tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bütün hamişlik isteyen arkadaşlarımın başına :) ben ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim kalbi durdu almak zorunda kaldılar aradan 1 sene geçti inş. rabbim tekrar sağlıklı sıhhatli hamilelik duygusunu tattırır.

belirtilerim ara ara adet ağrılarım var ve kasıklarım da batmalar oluyor göğüslerim de çok fazla şişti ve çok acıyolar başka da bir belirtim yok canım

belirtilerim ara ara adet ağrılarım var ve kasıklarım da batmalar oluyor göğüslerim de çok fazla şişti ve çok acıyolar başka da bir belirtim yok canım

sabahları ateşini ölçsene. Eğer yüksekse hamile olma ihtimalin var. Çünkü hormonlar adet öncesi yükseliyor ateş yapıyor. Adet zmanı ve sonrası düştüğünden ateş hala yüksekse hamile olma ihtimalin oluyor bir de akıntı durumun nasıl?

evde derece yok ki canım neyse yarın artık ilk işim eczaneden test alıp yapmak , akıntım koyu sarımtrak renkte normalde benim adet günlerim 28 gündür hiç gecikmez di bu ay birde rahim filmi çekindim acaba ondan da gecikmiş olabilirmi yada hamilemiyim off ya keşke dün test alsaydım

Burda bir yerlerde karbonatla hamilelik falan belli oluyor diyorlardı bir araştır bakalım

kızlar nerelerdesınız ya hıc sesınız cıkmıyo.bugun ben bebısımı gordum ellerı ayakları tomurcuklanmaya baslamıs kalbı pır pır atıyo maasallah..allaha bınlerce kere sukurler olsun..Rabbım tum ısteyenlerın kucagını doldursun hayırlı saglıklı evlatlarla..opuyorum sızı coookk

kızlar nıye gırmıyonuz artık yaa bı ses verın merak edıyorum sızı

kızlar nıye gırmıyonuz artık yaa bı ses verın merak edıyorum sızı

neslımmm sorma topıkten dagıldık
buarda ben kötü günler gecirdim canm ama şimdi şükür iyiyiz.
bır sabah uyandım bır baktım kan var hemen tabı acıle müşade altında kaldım 3 saat 5 tane igne yazdı doktorum ardından bol bol dınlenme ile şükür rabbıme ıyıyız bır problem yok şuan.
oyuzden canlarım çok dıkkat edınn hiçbirşey yapmayın ben misafir gelcek diye çok gözüme batan ortada olan camlarımı sildim kötü duruyor dıye sonra sabah uyandım o durumla karşılaştım bırdaha tövbe mısafır degıl başbakan gelse evime kolumu kaldırmam :)
şaka maka benden haberler bunlar neslımmm bırde yarın ikili tarama testımı yaptırcam doktora gıtcem bırdeee doktorumm bebegımınn cınsıyetınııı tahmınnn yürüttü ve yüzde 80 erkek ...
allahım kısmet ederse bır oğluşum olcak canm ..
eeeeeeeeeee benden bukadar çok uzun oldu şimdi sizden haberlerı beklıomm serapp cım sende yaz sen neler yapıon

çok öpüyorum kızlar allaha emanet olun kendınıze ıı bakın

Arkadaşlar ben 8 aylık evliyim, henüz bebek düşünmüyoruz ama tam bir korunmada yoktu (sadece içe boşalma olmuyordu)

adetlerim hep düzenlidir 29-30 günü geçmezdi. bu kez 8 gün gecikti.. ama neredeyse 8 gündür bembeyaz bir akıntı var.

hamileliğin diğer belirtilerini görmüyorum.

dün ve bu gün test yaptım. negatifti.

Sizce hamilemiyim.. ????? sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.

canım ben de dediğin yöntemle korunuyodum bi keresinde 10 gün geçti kesin hamileyim sandım ama sonrasında adet gördüm , ben de normalde düzenliyidm ama oluyo galiba böle şeyler

slm kızlar ben test yaptımm ikinci çizgi silik çıktı hamile mi sayılıyorum ben şimdi

Teşekkür ederim. beni bu şeffaf akıntı meraklandı. Normalda hiç olmayan şekilde. Arkadaşlar da yumurta akı gibi demişler aynı öyle..:/ Bir de testleri öğleden sonra yapmıştım. bir de yarın sabah ilk idrarla yapıcm :/

arkadaşlar benim durumum hakkında başka fikir var mı?

slm kızlar ben test yaptımm ikinci çizgi silik çıktı hamile mi sayılıyorum ben şimdi

canım benımde ılk testım nerdeyse yok gıbıydı cızgı..ıkı gun sonra tekrarladım cıftcızgı cıktı buyuk ıhtımal hamılesın hadı bakalım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…