kızlar merhaba benimde beklenen adet tarihim 11 nisandı 3 gün geçti adet olmadım bugün pazar olduğu için eczanelerde kapalı test alamıyorum çok merak ediyorum hamilemiyim acaba
belirtilerim ara ara adet ağrılarım var ve kasıklarım da batmalar oluyor göğüslerim de çok fazla şişti ve çok acıyolar başka da bir belirtim yok canım
sabahları ateşini ölçsene. Eğer yüksekse hamile olma ihtimalin var. Çünkü hormonlar adet öncesi yükseliyor ateş yapıyor. Adet zmanı ve sonrası düştüğünden ateş hala yüksekse hamile olma ihtimalin oluyor bir de akıntı durumun nasıl?
evde derece yok ki canım neyse yarın artık ilk işim eczaneden test alıp yapmak , akıntım koyu sarımtrak renkte normalde benim adet günlerim 28 gündür hiç gecikmez di bu ay birde rahim filmi çekindim acaba ondan da gecikmiş olabilirmi yada hamilemiyim off ya keşke dün test alsaydım
Burda bir yerlerde karbonatla hamilelik falan belli oluyor diyorlardı bir araştır bakalım
yok ya o saçmalık bence hem onu denemişler olmamış
kızlar nıye gırmıyonuz artık yaa bı ses verın merak edıyorum sızı
konunun üzerinden 2 ay geçmiş merak ettim hamile misiniz acaba :)))
Arkadaşlar ben 8 aylık evliyim, henüz bebek düşünmüyoruz ama tam bir korunmada yoktu (sadece içe boşalma olmuyordu)
adetlerim hep düzenlidir 29-30 günü geçmezdi. bu kez 8 gün gecikti.. ama neredeyse 8 gündür bembeyaz bir akıntı var.
hamileliğin diğer belirtilerini görmüyorum.
dün ve bu gün test yaptım. negatifti.
Sizce hamilemiyim.. ????? sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.
Arkadaşlar ben 8 aylık evliyim, henüz bebek düşünmüyoruz ama tam bir korunmada yoktu (sadece içe boşalma olmuyordu)
adetlerim hep düzenlidir 29-30 günü geçmezdi. bu kez 8 gün gecikti.. ama neredeyse 8 gündür bembeyaz bir akıntı var.
hamileliğin diğer belirtilerini görmüyorum.
dün ve bu gün test yaptım. negatifti.
Sizce hamilemiyim.. ????? sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.
slm kızlar ben test yaptımm ikinci çizgi silik çıktı hamile mi sayılıyorum ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?