ben busabah saglık ocagına gıttım hem hcg degerıme baktırıym hemde kaydımı yaptırıym dıye.makınaları bozukmus..yarın sabah gel dedı..en son ben gıdıcem herhalde doktora..kızlar hemen bızede yazın hee..
kızlar doktordan geliyorum keseyi gördüm doktor bi sorun yok dedı 10 gun sonra bı daha gel embriyoyu gorelım hemde kalp atışını duyalım geç döllenme olmus sende dedı 5 hafta 5 günlükmüş meleğimmmmmmallah isteyen herkese nasip etsin insallahhh
aminnnnn cnm yaaaasanada hayırlı uğurlu olsun inş..güzel bi duygu yaşadığın..sağlıkla ilerler inş hamileliğin..geçmişi okumadım ama adetin ne kadar gecikti?
kızlar doktordan geliyorum keseyi gördüm doktor bi sorun yok dedı 10 gun sonra bı daha gel embriyoyu gorelım hemde kalp atışını duyalım geç döllenme olmus sende dedı 5 hafta 5 günlükmüş meleğimmmmmmallah isteyen herkese nasip etsin insallahhh
oncelıkle cok tsk ederım tatlımben adetım 5 gun gecıktıgınde gıtmıstım 8 martta beta hcg 50.8 cıkmıstı 14 martta 1190 olmustu bugun beta hcg bakmadılar ama karından ultrasonla gorundu cnm
serapcımmmm gözün aydın bende yarın gitcem çok sevındım canmmm allahım tamamını erdırmemıze yardımcı olsun.
kalp atışları için 10 gun dedı demekkı bende yarın gıtcem bakalım benımkı tam kaç haftalık:)
canım bışey dıcem senın son ne zaman beta hgc yaptın degerın kaçtı ?
hımm anladım..çok güzel..sorunsuz ve sağlıklı ilerler her şey inş..tebrikler tekrardarısı bana umarım,bende çok istiyorum..
sağol tatlım en son 14 martta 1190 dı ama karından gorulebıldıgıne gore 6000 i gecmıs olmalı cnm 6000lerde karından goruluyomus
Konunuzu okurken sizin için çok heyecanlandım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bir de bana da nasip etsin artık ya çok imrendim, çok tatlı bir telaş olsa gerek
hayirli olsun cok sevindim haberini bekliyodummm
bak kuzucuk tahmin ettigimiz gibi cikti sonuc kuzucugun seni hic birakmayacak inslalahhh
rabbim kucagina almayida nasip edecek inslalahhhhh
anladım canım benım doktorumda 2000 lerde karında görcez dedı yarına gün verdı oyuzden sordum canım bakalım ben görebılcekmıyım inş allahın ıznıyle aslında daha cok kalp atışlarını duymak emın olmak ıstıyorum allahım saglıklı evlatlar güzel hamılelıkler nasıp etsın canım ya bende yarın yazarım :)
serapcım senınde ılk gebelıgın demı buarada yaş kaç canım ben 25 :)
herseyın hayırlısı canm senınde anne olacagın bır zaman var demkkı o zaman daha gelmemış hayırlısından versın yakın zamanda rabbı.
umudunu hiçbirzaman yıtırme ve çevremde çok etkılı oldugunu gördüğüm birşey daha sakın heray o pıskolojıyle bekleme başka şeylerle oyalan heran aklında olmasın stres çok önemlı faktör canm emın ol
bırde canm bılmıom banamı denk geldı ama evde plates yap kendı ımkanlarınla yapabıldıgın kadar ama sadece bacak hareketlerını belkı tesaduftur benımkı ama sanada söylemek ıstedım canm dua edıcem senın için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?