Sizce hamilemiyim

Haline

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
3
0
25
Merhaba kızlar 1 çocuk annesiyim 2 ci çocuğu düşünuyoruz bu ay yumurtlama gününde korunmasız ilişkiye girdik ve şimdi adetime 4 gün var ve bel , sırt ve sol kasık ağrılarım olmaya başladı ve hafif göüslerde hassasiyet ( şunu belirtmek isterim oğluma hamile kaldığımda 19 yaşındaydım ve fazla belirtilerimi hatırlamıyorum üzerinden 5 yıl geçti ) sizce bel ve sol kasık ağrısı gebeliktenmidir?

Merhaba kızlar 1 çocuk annesiyim 2 ci çocuğu düşünuyoruz bu ay yumurtlama gününde korunmasız ilişkiye girdik ve şimdi adetime 4 gün var ve bel , sırt ve sol kasık ağrılarım olmaya başladı ve hafif göüslerde hassasiyet ( şunu belirtmek isterim oğluma hamile kaldığımda 19 yaşındaydım ve fazla belirtilerimi hatırlamıyorum üzerinden 5 yıl geçti ) sizce bel ve sol kasık ağrısı gebeliktenmidir?
Erken gebelik testinde çıkar aslında
Belirtiler değişir tabi ama gebeliğe yakın belirtiler olabilir

Bu yazdıklarınız hamilelikten de olabilir ama gebelik beklediğiniz için vücudunuzu dinlediğiniz için de olabilir, ben aylardır her türlü kasık ağrısı göğüs hassasiyeti sol batması sağ batması yaşadım hiçbiri gebelik değildi, çok şükür gebe kalabiliyorsunuz bir kere daha kalacaksınızdır Allah’ın izniyle hiç kendinizi dinlemeyin rahat olun, erken gebelik testi de yapabilirsiniz varsa çıkabilir :) ama bu yaşananlar gebelik bilgisi vermiyor maalesef, kaygı bu sürecin en büyük düşmanı siz içinizi ferah tutun ❤️

X