- 2 Mayıs 2024
- 628
- 220
- 25
Yok hayır kullanmadımİlaç kullandınız mı yada tedavi sürecinde misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayır kullanmadımİlaç kullandınız mı yada tedavi sürecinde misiniz?
Başka bir test daha yap bence net pozitif duruyordu. Çok şaşırdım haYok hayır kullanmadım
Evet bende hemen çıkınca öyle sandım ama kanda çıkmadı sonradan çıkarmıkiBaşka bir test daha yap bence net pozitif duruyordu. Çok şaşırdım ha
Test de çıkarsa kan ver bir daha.Evet bende hemen çıkınca öyle sandım ama kanda çıkmadı sonradan çıkarmıki
Yarın sabah yapıym o zamanTest de çıkarsa kan ver bir daha
Ah canım ya gerçekten o kadar çok yaşıyoruz ki şu yalancı pozitif durumunu çok canım sıkılıyor hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda gebelik haberi alırsınnormalde predictor alırım kesin sonuç versin diye bu sefer freely aldım ama sanırım bozuktu çünkü kanda çıkmadı
Amin çok sağol gerçekten hiç çıkmasa bu kadar üzülmezdim o kadar heveslendimki hiç başıma gelmemişti hep boş görünce bu sefer tamam dedimAh canım ya gerçekten o kadar çok yaşıyoruz ki şu yalancı pozitif durumunu çok canım sıkılıyor hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda gebelik haberi alırsın
Anlıyorum canım bende yaşadım umutlandim maalesefAmin çok sağol gerçekten hiç çıkmasa bu kadar üzülmezdim o kadar heveslendimki hiç başıma gelmemişti hep boş görünce bu sefer tamam dedim
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimAnlıyorum canım bende yaşadım umutlandim maalesef
Hamilesinnnnn tebrikler cnm darısı başıma insallah
Maalesef testi yaptığım gün kan testi 1.20 çıktı 2. Gündü gecikmenin şuan 4. Güne girdimHamilesinnnnn tebrikler cnm darısı başıma insallah
Hayırlı olsun:)
Allah allah biraz bekle bence tekrar kan testi yaptır sen yanlısıkla ovulasyon test yapmadın demi cünkü onlar genelde pembe kapaklı oluyorMaalesef testi yaptığım gün kan testi 1.20 çıktı 2. Gündü gecikmenin şuan 4. Güne girdim
Yok gebelik testiydi bakalım pazartesiye kadar olmazsam yaptırırım tekrar veya yarın evde test denerim yine kafam karışıkAllah allah biraz bekle bence tekrar kan testi yaptır sen yanlısıkla ovulasyon test yapmadın demi cünkü onlar genelde pembe kapaklı oluyor
Aynı seylerı yasıyoruz canım umarım bizimde yüzümüz gülerYok gebelik testiydi bakalım pazartesiye kadar olmazsam yaptırırım tekrar veya yarın evde test denerim yine kafam karışık
Adetin geçtiyse ve test böyleyse canım geç döllenmeden kaynaklıdır ama hamilesin tebrik ederim
Amin inşallah canımAynı seylerı yasıyoruz canım umarım bizimde yüzümüz güler
Evet gecikti ama kanda çıkmadı gecikmenin 2. GünüAdetin geçtiyse ve test böyleyse canım geç döllenmeden kaynaklıdır ama hamilesin tebrik ederim
Dün test yaptım akşam yine ikinci çizgi çıktıAllah allah biraz bekle bence tekrar kan testi yaptır sen yanlısıkla ovulasyon test yapmadın demi cünkü onlar genelde pembe kapaklı oluyor
Bı atar mısın bakalimDün test yaptım akşam yine ikinci çizgi çıktı
Sabah yaptım yine çıktı ama akşamdan daha silik