• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim?

serenaysero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
758
595
53
27
Adetim 2 gün gecikti test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce doğrumu hamilemiyim? 1 hafta önce yaptığımda t çizgisi çok silik pembeydi , inşAllah hamileyimdir 😍

Eklentiler

• 1332830D-3498-4E94-A256-587F570CE6A2.jpeg
    1332830D-3498-4E94-A256-587F570CE6A2.jpeg
    156,3 KB · Görüntüleme: 229
  • 4F91FD2E-EFED-48E7-9527-565E8AC8BA1B.jpeg
    4F91FD2E-EFED-48E7-9527-565E8AC8BA1B.jpeg
    116,7 KB · Görüntüleme: 235
😍 çok teşekkürler, uzun zamandır beklediğim bi haber , Yarın kan testi vermeye gidicem, dualarım sizinle Allahım herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin 🙏
Aminn balimm insallah sağlıkla gelir hayirli evlatlar nasip etsn hepimize bende 7senedir ugrasiyirum bi kere o duyguyu yasadim ama kisa surdu

Canim daha ne olsun hamissin saglikla gelsin insallah kan ver kuzum dua et bizlere de
😍 çok teşekkürler, Yarın kan testi vermeye gidicem, dualarım sizinle Allahım
Aminn balimm insallah sağlıkla gelir hayirli evlatlar nasip etsn hepimize bende 7senedir ugrasiyirum bi kere o duyguyu yasadim ama kisa surdu
Allahım tekrar o duyguyu yaşatır inşAllah , içinizi ferah tutun

Adetim 2 gün gecikti test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce doğrumu hamilemiyim? 1 hafta önce yaptığımda t çizgisi çok silik pembeydi , inşAllah hamileyimdir 😍
Tebrikler canım hamissin 🤰🏻🤗 doktora git 😊 kan ver

Canim daha ne olsun hamissin saglikla gelsin insallah kan ver kuzum dua et bizlere de
Tebrikler canım hamissin 🤰🏻🤗 doktora git 😊 kan ver
ÇOk teşekkür ederim yarın gidicem inşAllah

ÇOk teşekkür ederim yarın gidicem inşAllah
Git git canım bence keseyi bile görürsün 🤗 benim öyle oldu

Merhaba arkadaşlar bende eşimle 2 aydır korunmuyoruz, en son 1.5 hafta önCe test yaptım evde negatifti. Testin sonra baş dönmeleri yaşadım 3 4 defa hala da öleyim bazen kafam boşluğa düşer gibi. Neyse bunun üstüne hasta olmam gerekti 4 gün geçti , ama bugün de bi iki damla kahverengi leke geldi durdu normal de kırmızı gelirdi. Sizce test yapsam mı beklesem mi negatif çıktı kısa süre önce tekrar hüsran yaşamak istemiyorum :(

Ooyy tebrikler bana da hamile gibi geldii..yarin test sonucunu yaz bakalim insallah kutlariz burda canimm😉😉

Ben sormanızı anlayamadım açıkçası :) Kabak gibi belli pozitif testiniz. Haaa çok sevinçliyim içim içime sığmıyor derseniz onu anlarım :nazar:

Merhaba arkadaşlar bende eşimle 2 aydır korunmuyoruz, en son 1.5 hafta önCe test yaptım evde negatifti. Testin sonra baş dönmeleri yaşadım 3 4 defa hala da öleyim bazen kafam boşluğa düşer gibi. Neyse bunun üstüne hasta olmam gerekti 4 gün geçti , ama bugün de bi iki damla kahverengi leke geldi durdu normal de kırmızı gelirdi. Sizce test yapsam mı beklesem mi negatif çıktı kısa süre önce tekrar hüsran yaşamak istemiyorum :KK43:
Bizde korunmadan çok uzun zamandır yapıyoruz ama Pepapp diye adet günü uygulamasını indirdim özellikle yumurtlama gününde denedik ,denememden yaklaşık 15 gün sonra pembe damla halinde akıntılar geldi , test yaptım 3 defa ard arda hep c çizgisinin yanında T çizgisi silik çıkıyordu, bugün gecikmemin 3-4 günü dün test yaptım testim bu şekilde çıktı , bugün kan testine gittim , yarın 3.5 4 gibi sonucu alıcam eğer hamileysem sanada o uygulamaya göre davranmanı tavsiye ederim canım, testini yap silik bile çıksa üzülme ben çok üzüldüm ağladım , Allah inşAllah hepimizin gönlüne göre verir canım

Back