- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 27
- Konu Sahibi serenaysero
Adetim 2 gün gecikti test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce doğrumu hamilemiyim? 1 hafta önce yaptığımda t çizgisi çok silik pembeydi , inşAllah hamileyimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim daha ne olsun hamissin saglikla gelsin insallah kan ver kuzum dua et bizlere deAdetim 2 gün gecikti test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce doğrumu hamilemiyim? 1 hafta önce yaptığımda t çizgisi çok silik pembeydi , inşAllah hamileyimdir
çok teşekkürler, uzun zamandır beklediğim bi haber , Yarın kan testi vermeye gidicem, dualarım sizinle Allahım herkese evlat sahibi olmayı nasip etsinCanim daha ne olsun hamissin saglikla gelsin insallah kan ver kuzum dua et bizlere de
çok teşekkürler, uzun zamandır beklediğim bi haber , Yarın kan testi vermeye gidicem, dualarım sizinle Allahım herkese evlat sahibi olmayı nasip etsinCanim daha ne olsun hamissin saglikla gelsin insallah kan ver kuzum dua et bizlere de
Aminn balimm insallah sağlıkla gelir hayirli evlatlar nasip etsn hepimize bende 7senedir ugrasiyirum bi kere o duyguyu yasadim ama kisa surduçok teşekkürler, uzun zamandır beklediğim bi haber , Yarın kan testi vermeye gidicem, dualarım sizinle Allahım herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin
çok teşekkürler, Yarın kan testi vermeye gidicem, dualarım sizinle AllahımCanim daha ne olsun hamissin saglikla gelsin insallah kan ver kuzum dua et bizlere de
Allahım tekrar o duyguyu yaşatır inşAllah , içinizi ferah tutunAminn balimm insallah sağlıkla gelir hayirli evlatlar nasip etsn hepimize bende 7senedir ugrasiyirum bi kere o duyguyu yasadim ama kisa surdu
Insalah canim sabirla bekliyorum bendeçok teşekkürler, Yarın kan testi vermeye gidicem, dualarım sizinle Allahım
Allahım tekrar o duyguyu yaşatır inşAllah , içinizi ferah tutun
Tebrikler canım hamissin doktora git kan verAdetim 2 gün gecikti test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce doğrumu hamilemiyim? 1 hafta önce yaptığımda t çizgisi çok silik pembeydi , inşAllah hamileyimdir
çok teşekkürler, Yarın kan testi vermeye gidicem, dualarım sizinle AllahımCanim daha ne olsun hamissin saglikla gelsin insallah kan ver kuzum dua et bizlere de
Allahım tekrar o duyguyu yaşatır inşAllah , içinizi ferah tutunAminn balimm insallah sağlıkla gelir hayirli evlatlar nasip etsn hepimize bende 7senedir ugrasiyirum bi kere o duyguyu yasadim ama kisa surdu
ÇOk teşekkür ederim yarın gidicem inşAllahTebrikler canım hamissin doktora git kan ver
Git git canım bence keseyi bile görürsün benim öyle olduçok teşekkürler, Yarın kan testi vermeye gidicem, dualarım sizinle Allahım
Allahım tekrar o duyguyu yaşatır inşAllah , içinizi ferah tutun
ÇOk teşekkür ederim yarın gidicem inşAllah
Daha ne olsun çok net Hamilesin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşAllahAdetim 2 gün gecikti test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce doğrumu hamilemiyim? 1 hafta önce yaptığımda t çizgisi çok silik pembeydi , inşAllah hamileyimdir
İnşAllah bnde çok görmek istiyorum, Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinGit git canım bence keseyi bile görürsün benim öyle oldu
Amin inşallah canımİnşAllah bnde çok görmek istiyorum, Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Ben sormanızı anlayamadım açıkçası :) Kabak gibi belli pozitif testiniz. Haaa çok sevinçliyim içim içime sığmıyor derseniz onu anlarımAdetim 2 gün gecikti test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce doğrumu hamilemiyim? 1 hafta önce yaptığımda t çizgisi çok silik pembeydi , inşAllah hamileyimdir
Teşekkürlermasallahh ❤
Bizde korunmadan çok uzun zamandır yapıyoruz ama Pepapp diye adet günü uygulamasını indirdim özellikle yumurtlama gününde denedik ,denememden yaklaşık 15 gün sonra pembe damla halinde akıntılar geldi , test yaptım 3 defa ard arda hep c çizgisinin yanında T çizgisi silik çıkıyordu, bugün gecikmemin 3-4 günü dün test yaptım testim bu şekilde çıktı , bugün kan testine gittim , yarın 3.5 4 gibi sonucu alıcam eğer hamileysem sanada o uygulamaya göre davranmanı tavsiye ederim canım, testini yap silik bile çıksa üzülme ben çok üzüldüm ağladım , Allah inşAllah hepimizin gönlüne göre verir canımMerhaba arkadaşlar bende eşimle 2 aydır korunmuyoruz, en son 1.5 hafta önCe test yaptım evde negatifti. Testin sonra baş dönmeleri yaşadım 3 4 defa hala da öleyim bazen kafam boşluğa düşer gibi. Neyse bunun üstüne hasta olmam gerekti 4 gün geçti , ama bugün de bi iki damla kahverengi leke geldi durdu normal de kırmızı gelirdi. Sizce test yapsam mı beklesem mi negatif çıktı kısa süre önce tekrar hüsran yaşamak istemiyorum