How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sizce hamilemiyim

Gebelik testi yaptım ama 2. Çizgi net değil

• Hamilesin

OY: 6 85,7%
  • Hamile değilsin

OY: 2 28,6%

• Ankete Katılan
    7

Seyroke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
18
6
86
27
Adetim 1 gün geçti ama yinede test yaptım 2. Çizgi çok hafif çıktı 6 aylık evliyim bi düşük yapım şuan eşimle çok istiyoruz vede hamilelik belirtileri var siz ne düşünüyorsunuz acaba testte yanılma olabilir mi yada hafif çizgi çıkması negatif demek mıdır

Adetim 1 gün geçti ama yinede test yaptım 2. Çizgi çok hafif çıktı 6 aylık evliyim bi düşük yapım şuan eşimle çok istiyoruz vede hamilelik belirtileri var siz ne düşünüyorsunuz acaba testte yanılma olabilir mi yada hafif çizgi çıkması negatif demek mıdır
Canım idrar testinde silik çizgi genelde pozitif oluyo umutlandirmak istemem ama bı kaç gun bekle yada bekleme sen bilirsin en kesin olanı kan testidir

Benimde adetim 7gün gecıktı ve açık sarı akıntım var bazen ara ara kaşıntım oluyor ama arada adet sancılarımda oluo korkuyorum doktora gitmeye sizce Neden

Çok yeni olduğu için idrarda 2. çizginin silik çıkması normal.İlk fırsatta kan testi yaptırın..Hamilelik var gibi..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım çok heyecanlıyım bugün kan verdim ama hormon kaç olursa gebeyim demektir bilen var mi

Hadi bakalım hayırlısı olsun.İnşallah öyledir.:dua::dua::dua:

Gebe olmayan bir kadının kanındaki Beta HCG değeri 0 – 10 mIU/ml arasındadır. Kan testinde gebelikten bahsedilebilmesi için Beta HCG değerinin kesinlikle en az 5 mIU/ml ve üzerinde, kimi zaman da 10 mIU/ml üzerinde olması şartı aranır.:KK39:

Hadi bakalım hayırlısı olsun.İnşallah öyledir.:dua::dua::dua:

Gebe olmayan bir kadının kanındaki Beta HCG değeri 0 – 10 mIU/ml arasındadır. Kan testinde gebelikten bahsedilebilmesi için Beta HCG değerinin kesinlikle en az 5 mIU/ml ve üzerinde, kimi zaman da 10 mIU/ml üzerinde olması şartı aranır.:KK39:
Ya canım sen anlıyorsun şimdi benim bu sonuç nedir ki ben anlamadım bi türlü

Eklentiler

• Screenshot_20180314-211256.png
    Screenshot_20180314-211256.png
    57,4 KB · Görüntüleme: 110
cok yeni bir gebelik. değere bakildiginda gec dollenme diyebiliriz. normal sartlarda gun asiri neredeyse 2 kat artmasi gerekiyormus isterseniz birkac kez testi tekrarlayın.

Değer 5 in üstü hanile olduğunu gösteriyor ama kesin hamile demek için iki gün sonra kan testi yaptığında 70 in üstü olmalı. Allah kucağına almayı nasip etsin canın

Çok küçük tam okuyamadım ama değerin 34,23 okudum.hamilesin bu durumda.Çok çok yeni bir gebelik ..:KK39:Ama siz yinede doktorun açıklamasını bekleyin.Boş yere sizi yanlış yönlendirmekte istemem ama bence hamilesiniz :anneadayı:

Değer 5 in üstü hanile olduğunu gösteriyor ama kesin hamile demek için iki gün sonra kan testi yaptığında 70 in üstü olmalı. Allah kucağına almayı nasip etsin canın
5 benimki yani şuan sağlıklı günde kan vermedim sanırım hamile değilmişim herhlde dimi

Çok küçük tam okuyamadım ama değerin 34,23 okudum.hamilesin bu durumda.Çok çok yeni bir gebelik ..:KK39:Ama siz yinede doktorun açıklamasını bekleyin.Boş yere sizi yanlış yönlendirmekte istemem ama bence hamilesiniz :anneadayı:
Ama ama ben şuan çok değişik duygudayim 34.23 yazıyor

Var canım. Ama sağlıklı bir gebelik var demek için değerinin yükselmesi ve kesenin görünmesi lazım. Lütfen belirtilerini yazar mısın
Bende çok kaşık ağrısı ve bel ağrısı var can bide bu aralar asiri derecede iştahım açıldı bütün dünyayı yiyebilirim ve daha değişik duygular bilmiyorum ne düşünmeliyiz

Back