Çok teşekkür ederim canimKimyasal gebelikte çoğunlukla kanama oluyor ama sen stres yapmazsan olumlu dusunursen senin için daha iyi kendini korkutma
Yarın gideceğimDoktora gitmelisiniz önemli bir şeye benziyor
Kanama nasıldı? Normal adet kanamasi mi leke şeklinde mıydı?Arkadaşlar yumurtlama dan 1 hafta sonra hafif lekelenme gördüm adet günüme 1 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif cikti ve ertesi gün adet oldum. Adetim bittikten 3 gün boyunca kanama oldu sonra tekrar gebelik testi yaptım bu sefer yine pozitif çıktı yarın tahlil sonucum çıkacak sizce düşük mü yapıyorum yoksa kimyasal gebelik mi falan...
Nedir sizce ilk defa böyle bişey yaşadım yardımcı olun
Rica ederim endiselenmeÇok teşekkür ederim canim, insan ister istemez endişeleniyor elimde değil bakalım yarın sonuç ne çıkacak
Adet olmadan önce 5 gün boyunca çok az pembe renkte damla damla lekelenme oldu adet bittikten sonrada kanama başladıKanama nasıldı? Normal adet kanamasi mi leke şeklinde mıydı?
Yanı adetim 7 gün sürdü ve azalarak bitti bi gün sonrada kanama başladı 3 gündür böyle oldu kan tahlili verdim yarın çıkacak sonucumadetim bittikten üç gün boyunca
ne demek?
Acil doktora kanama olunca iyi kötü fark etmez doktora gidilmeliArkadaşlar yumurtlama dan 1 hafta sonra hafif lekelenme gördüm adet günüme 1 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif cikti ve ertesi gün adet oldum. Adetim bittikten 3 gün boyunca kanama oldu sonra tekrar gebelik testi yaptım bu sefer yine pozitif çıktı yarın tahlil sonucum çıkacak sizce düşük mü yapıyorum yoksa kimyasal gebelik mi falan...
Nedir sizce ilk defa böyle bişey yaşadım yardımcı olun
yani baştaki lekelenmeler ve 10 gün süren kanama.Yanı adetim 7 gün sürdü ve azalarak bitti bi gün sonrada kanama başladı 3 gündür böyle oldu kan tahlili verdim yarın çıkacak sonucum
Evet sabah 8 de gideceğim doktora ama buna benzer bisey yaşayan varmı acabayani baştaki lekelenmeler ve 10 gün süren kanama.
mutlaka bir doktora görünmenizde fayda var...
ben hiç duymadım...Evet sabah 8 de gideceğim doktora ama buna benzer bisey yaşayan varmı acaba
Üstüne görme nedirÜstüne görme olabilir. Hamileyken 9 ay adet olanlar var
Hamileyken adet olmaÜstüne görme nedir
Sonucunuz çıkmıştır bence.enabızdan bakabilirsiniz.sonucu bıuraya yazarsanız sevinirimAdet olmadan önce 5 gün boyunca çok az pembe renkte damla damla lekelenme oldu adet bittikten sonrada kanama başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?