- 20 Nisan 2018
- 15
- 8
- 1
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah ya valla bu heycanlar bosa cikmamali bnce 1 hafta bekle tekrrar git bence benim 1 hafta gecti 1 gun surdu adetim degisik bsy yasadigim icin doktora gittim
Aynen bende öyle diyorum bu kadar belirti agrilari psikolojik olmuş olamaz,Adetime 3 gun var ama hala adet olacagima dair bi sancim yok..Şu 3 gun cabuk gecsin baska bise istemiyorum en azindan adet olacaksam olurum kafam rahatlar.Bu belirsizlikler insani cok yipratiyor saat 3 e geliyor ve dusunmekten uyuyamiyorumCanim ben 2 ay once oyle seyler yasadim ki kesin bu sefer oldu dedim. Yani 6 senelik esimden tiksindim bence bundan buyuk belirti olamazdi benim icin. Dahasi da var yazmiyorum onlar rutindi benim icin. O ay bir akintim oldu inanamadim gozlerime. Akintimin rengi seffaf sari gibi degisik birseydi. Enfeksiyonda olamazdi. Cinsellikten ve esimden tiksinir hale gecmistim bu sefwr kesin oldu dedim ilk defa yasiyorum. Gittim kan verdim kocaman bir negatif.. gecen ayda femara kullandim 1 tane belirtim bile olmadi adete 2 kala test yptim bikac saat sonra silik pembe bir cizgi cikti inanamadim tabi gozlerime iyiki inanmamisim cunku adet oldum..
Bu aya gelince adet olunca afedersin kabiz olurdum. Bu ay 10 gun onceden basladi kabizim. 13 gun oncesinden adet sancisi cekmeye basladim. Igne gbi birseyler batiyor kasigima.. ve gecen gun ani bir harekette cati bolgeme sanci girdi. Ama umrumda mi degil yine negatif olacak olmayacak diye umutlanmiyorum. Yani bunlar psikolojik degil sanki beynimizin bir oyunu. Acaba ? dedigin an baska belirtiler yasiyorsun kafanda. Ne zaman olacagini keske bilsek bilsekte kendimizi bu kadar yipratmasak
Cok hafifti asiri bir adet kanamasi degildi ilk gune gore ve sabahi hic bsy yoktu kan tahlilini ondan sonra yaptirdim ultrason da gorunen seyinde ne oldugunu soylemediler
Bide ben oncemi adetim 1 gun gecikti ertesi gun,gun boyu kahverengi akintim oldu cok az kanamam oldu ve sonra adetim kesildi 2 gun surdu normalde benimki 5 gun ve cok yogun olurAynen bende öyle diyorum bu kadar belirti agrilari psikolojik olmuş olamaz,Adetime 3 gun var ama hala adet olacagima dair bi sancim yok..Şu 3 gun cabuk gecsin baska bise istemiyorum en azindan adet olacaksam olurum kafam rahatlar.Bu belirsizlikler insani cok yipratiyor saat 3 e geliyor ve dusunmekten uyuyamiyorum
Aynen bende öyle diyorum bu kadar belirti agrilari psikolojik olmuş olamaz,Adetime 3 gun var ama hala adet olacagima dair bi sancim yok..Şu 3 gun cabuk gecsin baska bise istemiyorum en azindan adet olacaksam olurum kafam rahatlar.Bu belirsizlikler insani cok yipratiyor saat 3 e geliyor ve dusunmekten uyuyamiyorum
Hic bsy yok ki elimdeDevlet hastnesinde yaptirdiysan internetten bakabiliyosun kan tahliline tabi barkodun elindeyse
Hic bsy yok ki elimde
Hahahaaha belrtiye bak şu an kahkaha attim Allah im bizede boyle sanslar veeer Amiiiiin.Böyle biseyi ilk defa duyuyorum daha neler duyacaz acebaaaBende oyle diyorum hep dua ediyorum allahim lutfen olmasin ama oluyormus gibi de olmasin diye.. ama hep oluyormus gibi oluyor buna cildiriyorum. Kuzenim adetine 1 hafta kala kan verdi ve hamileydi. Diyorumki ne yasamis olabilirsinde adetine 1 hafta kala gittin kan verdin yani nasil emin oldun da gdip kan verebiliyosun diyorum bana diyorki her adetime yaki ozel bolgemde cikan sivilce bu ay cikmadi...
Heyyy allahimmm heyyy :)))) bize vurmuyor boyle sanslar..
Hahahaaha belrtiye bak şu an kahkaha attim Allah im bizede boyle sanslar veeer Amiiiiin.Böyle biseyi ilk defa duyuyorum daha neler duyacaz acebaaa
yvz13 Banami dedin aceba canim kime yazdigini anlayamadimcanım kanı sabah mı verdin sabahsa netten sonuca bakabilirsin
Pink_Butterfly92 Amiiin Amiiiinnn hatirladikca guluyorum hala :)Bende şoka girmistim. Baska diyorum yok diyo. En onemli ve tek belirtisi oymus nasil gicik olmustum degeri 92 cikmisti simdi cok tatli bir ogluşu var..
Ben idrarda pozitif gorunce inanmiyorum kizin sivilcesi cikmamis diye kostura kostura kan tahliline gitmis yaa :))
Allah boyle şans versin hepimize.
Pink_Butterfly92 Amiiin Amiiiinnn hatirladikca guluyorum hala :)
yvz13 Banami dedin aceba canim kime yazdigini anlayamadim
Zaten internetten baktim canim öyle ögrndim sonucu. Ama maalesef 0.5 degerim. Adetime 5 gun kala yaptirmistim. Belki gec dollenme olmustur diye hala umudum var mecbur adetimi bekleycem eger gecikirsem kosa kosa hastaneye gidecem. Cünki ben gunu gunune oluyorum. Bu arada adetime 3 gun kaldikan verdim yarın sonuç alıcam diyen kimdi :)
Zaten internetten baktim canim öyle ögrndim sonucu. Ama maalesef 0.5 degerim. Adetime 5 gun kala yaptirmistim. Belki gec dollenme olmustur diye hala umudum var mecbur adetimi bekleycem eger gecikirsem kosa kosa hastaneye gidecem. Cünki ben gunu gunune oluyorum. Bu arada adetime 3 gun kaldi
Zaten internetten baktim canim öyle ögrndim sonucu. Ama maalesef 0.5 degerim. Adetime 5 gun kala yaptirmistim. Belki gec dollenme olmustur diye hala umudum var mecbur adetimi bekleycem eger gecikirsem kosa kosa hastaneye gidecem. Cünki ben gunu gunune oluyorum. Bu arada adetime 3 gun kaldi