sizce Hamilemiyim yardim lütfeen

aysglskn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
39
10
38
28
Kizlar esimle yumurtla gununde iliskiye girdik,4 5 gün sonra mide yanmam basladi mide yanmam gectikden sonra kasiklarimda agri baskı hissi gibi ve adet olacakmisim gibi bi sanci giriyor sık idrara cikiyorum.Belim ve sirtim cok agriyor.Adet gunume 5 gun kaldi bu belirtiler beklenen adetimden 10 gun önce basladi afedersiniz ama yoğun kıvamlı sarımsı akıntım oluyor. Bugun kan testi verdim yarin sonucu cikacak? Cok merak ediyorum bu belirtileri yasayip hamile oldugunu ogrenenler varmi? Lutfen cevap

Ben bunlari yasadigim ay hamile degildim ama insallah siz hamilesinizdir...

Merhaba ben her ay ayin 3 de adet olurdum bu ay 11de 1 gunluk bir adet gordum 2 gun sonrada ara kanamalar oldu 18 de hastaneye gittigimde kanda birsey cikmadi ama ultrason da birsey gorunuyor dedi doktor ama gebelik yazmak istemiyorum dedi 26 da yani yarin tekrar gidecegim sizce bu nedir gebelik olabilir mi boyle birsey yasayan var mi ? Yardim ederseniz sevinirim

Yaşadıklarının hiç biri gebelik belirtisi değil ama bu kişiye göre değişir mide yanması zaten 6 ayda başlar ama batma olabilir buda sağ veya sol tarafta aniden başlayan ve birkaç saniye süren ama devamlı olan batmali ağrı gibidir.umarim tarif edebilmisimdir.

Adet geçtikten 8 gün sonra kanda gebelik çök bariz çıkar idrar testinde bile çıkar cok umutlanma bence kis veya benzeri olabilir bilemiyorum ama ins gebesindir.

Insallah cunku daha once boyle birsey hic cikmamisti 3 senedir evliyim adet gecikmemde en fazla 2 gun olurdu ilk defa bu kadar uzun gecikti ve 1 gun surdu yarin belli olacak

Devamli olan bisey zaten,Sanki kasigimda bi baski var gibi,Kasigimin agrisi hc gecmiyor zaten sadece ara ara kramp tarznda sancilar giriyor,Belmde agriyor sık idrara cikiyorum

Devamli olan bisey zaten,Sanki kasigimda bi baski var gibi,Kasigimin agrisi hc gecmiyor zaten sadece ara ara kramp tarznda sancilar giriyor,Belmde agriyor sık idrara cikiyorum
Bu sikintilar bende de var ama 18 de doktora gittigimde bana ne kan degerimi soyledi ne de baska bsy o yuzden elim kolum bagli yarini bekliyorum bende insallah hamilesindir

Bu sikintilar bende de var ama 18 de doktora gittigimde bana ne kan degerimi soyledi ne de baska bsy o yuzden elim kolum bagli yarini bgluk obekliyorum bende insallah hamilesindir
İnsallah Amin lütfen dua edin,Kan tahlili verdinmi canım ? Tahlil kagidini doktora göster sana degerini soylemesi lazim,Söylemese bile kagitta yaziyor. Yarın ne icin bekliyorsun ? Adet gununmu

İnsallah Amin lütfen dua edin,Kan tahlili verdinmi canım ? Tahlil kagidini doktora göster sana degerini soylemesi lazim,Söylemese bile kagitta yaziyor. Yarın ne icin bekliyorsun ? Adet gununmu
Kan degerlerime bilgisaydan bakti zaten gicik bir doktordu bende hamile bur arkadasimin tavsiyesi uzerine doktorumu degistirdim ultrason da gordugu seyin ne oldugunu bile soylemedi bende yarin tekrar doktora gidecegim

Kan degerlerime bilgisaydan bakti zaten gicik bir doktordu bende hamile bur arkadasimin tavsiyesi uzerine doktorumu degistirdim ultrason da gordugu seyin ne oldugunu bile soylemedi bende yarin tekrar doktora gidecegim
Ve ultrason na bakan doktor da gebelik gibi ggorunuyor ama raporuna yazmayalim 15 gun sonra tekrar gel dedi ama sonuca bakan doktor hic bsy soylemedi kist olsa hemen soylenirdi bnce

Banada haber et kuzum bende meraklandim simdi insallah hamilesindir,Rabbim hayirli olani verecektir

Ve ultrason na bakan doktor da gebelik gibi ggorunuyor ama raporuna yazmayalim 15 gun sonra tekrar gel dedi ama sonuca bakan doktor hic bsy soylemedi kist olsa hemen soylenirdi bnce
Bende ultrasonda gözüktüm kan verecegim gün.Kist yok mesane boş dedi(yani apandist yok dedi) Kan tahlili falan istemedi bende suphem cok oldugu icin saglik ocagina gittim,Sonucum negatif cikmasina ragmen hala umudum var cunki adetime 5 gun varken kan testi yaptirmistim

Insallah ya valla bu heycanlar bosa cikmamali bnce 1 hafta bekle tekrrar git bence benim 1 hafta gecti 1 gun surdu adetim degisik bsy yasadigim icin doktora gittim

Canim ben 2 ay once oyle seyler yasadim ki kesin bu sefer oldu dedim. Yani 6 senelik esimden tiksindim bence bundan buyuk belirti olamazdi benim icin. Dahasi da var yazmiyorum onlar rutindi benim icin. O ay bir akintim oldu inanamadim gozlerime. Akintimin rengi seffaf sari gibi degisik birseydi. Enfeksiyonda olamazdi. Cinsellikten ve esimden tiksinir hale gecmistim bu sefwr kesin oldu dedim ilk defa yasiyorum. Gittim kan verdim kocaman bir negatif.. gecen ayda femara kullandim 1 tane belirtim bile olmadi adete 2 kala test yptim bikac saat sonra silik pembe bir cizgi cikti inanamadim tabi gozlerime iyiki inanmamisim cunku adet oldum..

Bu aya gelince adet olunca afedersin kabiz olurdum. Bu ay 10 gun onceden basladi kabizim. 13 gun oncesinden adet sancisi cekmeye basladim. Igne gbi birseyler batiyor kasigima.. ve gecen gun ani bir harekette cati bolgeme sanci girdi. Ama umrumda mi degil yine negatif olacak olmayacak diye umutlanmiyorum. Yani bunlar psikolojik degil sanki beynimizin bir oyunu. Acaba ? dedigin an baska belirtiler yasiyorsun kafanda. Ne zaman olacagini keske bilsek bilsekte kendimizi bu kadar yipratmasak

Insallah ya valla bu heycanlar bosa cikmamali bnce 1 hafta bekle tekrrar git bence benim 1 hafta gecti 1 gun surdu adetim degisik bsy yasadigim icin doktora gittim
İnsallah 3 gun sonra kirmizilari görmezsem giderim Saglik ocagindaki doktor sonuc kagidini getir bakalim dedi ama gotursem ne olacakki 0.5 cikti degerim hamilelik yok deyip geri yollayacak.Ama sen yinede her ihtimale hazirlan canim bukadar belirti yasayip hamilelik cikmazsa cok uzulursun kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…