Kizlar esimle yumurtla gununde iliskiye girdik,4 5 gün sonra mide yanmam basladi mide yanmam gectikden sonra kasiklarimda agri baskı hissi gibi ve adet olacakmisim gibi bi sanci giriyor sık idrara cikiyorum.Belim ve sirtim cok agriyor.Adet gunume 5 gun kaldi bu belirtiler beklenen adetimden 10 gun önce basladi afedersiniz ama yoğun kıvamlı sarımsı akıntım oluyor. Bugun kan testi verdim yarin sonucu cikacak? Cok merak ediyorum bu belirtileri yasayip hamile oldugunu ogrenenler varmi? Lutfen cevap
Ben bunlari yasadigim ay hamile degildim ama insallah siz hamilesinizdir...
Verdim 0.5 cikti maalesef ama hala kasik agrim akintim devam ediyor,Ara ara kasigima sanki ignenin ucu batip cikiyor gibi bi sanci griyor Aceba deyip umutlanmadan edemiyorum belki adetime 5 gun vardi o yuzden cikmamistir diyorumKan testi vercem demissin vermedn mi
Adet geçtikten 8 gün sonra kanda gebelik çök bariz çıkar idrar testinde bile çıkar cok umutlanma bence kis veya benzeri olabilir bilemiyorum ama ins gebesindir.Merhaba ben her ay duzenli adet goruyordum cocukta istiyoruz esimle bu ay adetim 8 gun gecikti doktora gittim kanda negatif cikti ama ultrason da bir sey gorunuyor ama gebelik yazmak istemiyorum dedi yarin tekrar gidecegim sizce bu ne olabilir yardim ederseniz sevinirim ☺
Devamli olan bisey zaten,Sanki kasigimda bi baski var gibi,Kasigimin agrisi hc gecmiyor zaten sadece ara ara kramp tarznda sancilar giriyor,Belmde agriyor sık idrara cikiyorumYaşadıklarının hiç biri gebelik belirtisi değil ama bu kişiye göre değişir mide yanması zaten 6 ayda başlar ama batma olabilir buda sağ veya sol tarafta aniden başlayan ve birkaç saniye süren ama devamlı olan batmali ağrı gibidir.umarim tarif edebilmisimdir.
Bu sikintilar bende de var ama 18 de doktora gittigimde bana ne kan degerimi soyledi ne de baska bsy o yuzden elim kolum bagli yarini bekliyorum bende insallah hamilesindirDevamli olan bisey zaten,Sanki kasigimda bi baski var gibi,Kasigimin agrisi hc gecmiyor zaten sadece ara ara kramp tarznda sancilar giriyor,Belmde agriyor sık idrara cikiyorum
İnsallah Amin lütfen dua edin,Kan tahlili verdinmi canım ? Tahlil kagidini doktora göster sana degerini soylemesi lazim,Söylemese bile kagitta yaziyor. Yarın ne icin bekliyorsun ? Adet gununmuBu sikintilar bende de var ama 18 de doktora gittigimde bana ne kan degerimi soyledi ne de baska bsy o yuzden elim kolum bagli yarini bgluk obekliyorum bende insallah hamilesindir
Kan degerlerime bilgisaydan bakti zaten gicik bir doktordu bende hamile bur arkadasimin tavsiyesi uzerine doktorumu degistirdim ultrason da gordugu seyin ne oldugunu bile soylemedi bende yarin tekrar doktora gidecegimİnsallah Amin lütfen dua edin,Kan tahlili verdinmi canım ? Tahlil kagidini doktora göster sana degerini soylemesi lazim,Söylemese bile kagitta yaziyor. Yarın ne icin bekliyorsun ? Adet gununmu
Ve ultrason na bakan doktor da gebelik gibi ggorunuyor ama raporuna yazmayalim 15 gun sonra tekrar gel dedi ama sonuca bakan doktor hic bsy soylemedi kist olsa hemen soylenirdi bnceKan degerlerime bilgisaydan bakti zaten gicik bir doktordu bende hamile bur arkadasimin tavsiyesi uzerine doktorumu degistirdim ultrason da gordugu seyin ne oldugunu bile soylemedi bende yarin tekrar doktora gidecegim
Banada haber et kuzum bende meraklandim simdi insallah hamilesindir,Rabbim hayirli olani verecektirKan degerlerime bilgisaydan bakti zaten gicik bir doktordu bende hamile bur arkadasimin tavsiyesi uzerine doktorumu degistirdim ultrason da gordugu seyin ne oldugunu bile soylemedi bende yarin tekrar doktora gidecegim
Ilk defa bu kadar heveslendim insallah oyledir yarin 9.40 da doktorda olacagim heycandan uyuyamiyorum hemen soylerim sana hayirlisi hakkimizdaBanada haber et kuzum bende meraklandim simdi insallah hamilesindir,Rabbim hayirli olani verecektir
Bende ultrasonda gözüktüm kan verecegim gün.Kist yok mesane boş dedi(yani apandist yok dedi) Kan tahlili falan istemedi bende suphem cok oldugu icin saglik ocagina gittim,Sonucum negatif cikmasina ragmen hala umudum var cunki adetime 5 gun varken kan testi yaptirmistimVe ultrason na bakan doktor da gebelik gibi ggorunuyor ama raporuna yazmayalim 15 gun sonra tekrar gel dedi ama sonuca bakan doktor hic bsy soylemedi kist olsa hemen soylenirdi bnce
Insallah ya valla bu heycanlar bosa cikmamali bnce 1 hafta bekle tekrrar git bence benim 1 hafta gecti 1 gun surdu adetim degisik bsy yasadigim icin doktora gittimBende ultrasonda gözüktüm kan verecegim gün.Kist yok mesane boş dedi(yani apandist yok dedi) Kan tahlili falan istemedi bende suphem cok oldugu icin saglik ocagina gittim,Sonucum negatif cikmasina ragmen hala umudum var cunki adetime 5 gun varken kan testi yaptirmistim
Verdim 0.5 cikti maalesef ama hala kasik agrim akintim devam ediyor,Ara ara kasigima sanki ignenin ucu batip cikiyor gibi bi sanci griyor Aceba deyip umutlanmadan edemiyorum belki adetime 5 gun vardi o yuzden cikmamistir diyorumŞu an adetime 3 gun kaldi akintim var
İnsallah 3 gun sonra kirmizilari görmezsem giderimInsallah ya valla bu heycanlar bosa cikmamali bnce 1 hafta bekle tekrrar git bence benim 1 hafta gecti 1 gun surdu adetim degisik bsy yasadigim icin doktora gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?