- 24 Eylül 2022
- 38
- -5
- 3
- Konu Sahibi bayanflowers
-
Test yaptınız mıArkadaslar merhaba.
1 bucuk yildir evliyim hic korunmadigimiz halde gebelik olmadi.Esimde bende gereken her kontrolu yaptirdk cok sagliklisiniz bir engel yok dendi fakat olmuyor.Benim ilk evliligimde ilk gece hamile kalmistm fakat kan uyusmazligi neticesinde kalp atisi durdu ve kurtaj olmustm yaklasik 6 yil once.İkinci evliligim bu ve esiminde ilk evliliginden iki tane cocugu var.Sorum şu gecen ay klomen ve catlatma ignesi yaptrdim fakat olmadi bu ayda 14-15 ekimde pembe cok az akintim oldu gecti bugun normalde adet olmam gerekiyordu fakat kahve rengi cok az akintim var hic bir belirtim yok var mi bir oneriniz fikriniz?
Çok az kahverengi akıntı yerleşme kanamasıdır belki de. Test yaptınız mı?Arkadaslar merhaba.
1 bucuk yildir evliyim hic korunmadigimiz halde gebelik olmadi.Esimde bende gereken her kontrolu yaptirdk cok sagliklisiniz bir engel yok dendi fakat olmuyor.Benim ilk evliligimde ilk gece hamile kalmistm fakat kan uyusmazligi neticesinde kalp atisi durdu ve kurtaj olmustm yaklasik 6 yil once.İkinci evliligim bu ve esiminde ilk evliliginden iki tane cocugu var.Sorum şu gecen ay klomen ve catlatma ignesi yaptrdim fakat olmadi bu ayda 14-15 ekimde pembe cok az akintim oldu gecti bugun normalde adet olmam gerekiyordu fakat kahve rengi cok az akintim var hic bir belirtim yok var mi bir oneriniz fikriniz?
Yok henuz degil bir kac gun gecsin diye beklemek istiyorum bu kahve akinti nedeniyleTest yaptınız mı
Yok yapmadim belki kirmiziya cevirir die beklemek istedimÇok az kahverengi akıntı yerleşme kanamasıdır belki de. Test yaptınız mı?
Mantıklı bikac gün daha gecikme yaşayıp yaparsınız ozamanYok henuz degil bir kac gun gecsin diye beklemek istiyorum bu kahve akinti nedeniyle
Bi karın kasık agrim vardi dun ve hala gelen giden yokBugün test yapın hatta emin olmak için kan verin bence
Merak ettimYok yapmadim belki kirmiziya cevirir die beklemek istedim
Valla bendeMerak ettim
Bence bir an önce yapın da. Bu kadar uzun kahve lekelenme normal mi bilmiyorumValla bendeama hala kahve leke devam ediyor sabahta uzayan seffaf bi akinti geldi ayni yapistirici gibi
Bugüne kadar ayniydi az once kirmizilari gordum yineBence bir an önce yapın da. Bu kadar uzun kahve lekelenme normal mi bilmiyorum
Ay ama tehlikeli. Bi test yap. Gebelik varsa düşük tehlikesi vardır belki de. Ya da dış gebeliktir Allah korusun. İhmal etme artıkBugüne kadar ayniydi az once kirmizilari gordum yineneden bole oldu bilmiyorum.Hsg sine kdar cektirdim hic bisey yok dediler dahada umrumda degl iyice canim skıliyor valla her seferinde
Çok asiri oldu hala devam ediyor gercekten bu nasil biseydi anlamis degilim hala test yapmama gerek var mi kiAy ama tehlikeli. Bi test yap. Gebelik varsa düşük tehlikesi vardır belki de. Ya da dış gebeliktir Allah korusun. İhmal etme artık
yok yapmayın, biz sizin rahminize buradan ultrason ile bakarız.Çok asiri oldu hala devam ediyor gercekten bu nasil biseydi anlamis degilim hala test yapmama gerek var mi ki
Şuan ciddi bsey bu bence. Nasıl durabiliyorsunuz hala?Çok asiri oldu hala devam ediyor gercekten bu nasil biseydi anlamis degilim hala test yapmama gerek var mi ki
Valla artk o kdar bktm ve skldm ki ne olursa olsun umrmda bile degl o konumdayim yaniŞuan ciddi bsey bu bence. Nasıl durabiliyorsunuz hala?
Oyle bir yeteneginiz varda neden buralarda ziyan oluyorsunuz ?yok yapmayın, biz sizin rahminize buradan ultrason ile bakarız.
O bir belirtiArkadaslar merhaba.
Devaminda khve leke devam edip asiri bir kanamam oldu halada devam ediyor amaO bir belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?