Sizce hamilemiyim? Neden gebe kalamiyorum?

bayanflowers

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
38
-5
3
Arkadaslar merhaba.
1 bucuk yildir evliyim hic korunmadigimiz halde gebelik olmadi.Esimde bende gereken her kontrolu yaptirdk cok sagliklisiniz bir engel yok dendi fakat olmuyor.Benim ilk evliligimde ilk gece hamile kalmistm fakat kan uyusmazligi neticesinde kalp atisi durdu ve kurtaj olmustm yaklasik 6 yil once.İkinci evliligim bu ve esiminde ilk evliliginden iki tane cocugu var.Sorum şu gecen ay klomen ve catlatma ignesi yaptrdim fakat olmadi bu ayda 14-15 ekimde pembe cok az akintim oldu gecti bugun normalde adet olmam gerekiyordu fakat kahve rengi cok az akintim var hic bir belirtim yok var mi bir oneriniz fikriniz?

Test yaptınız mı

Çok az kahverengi akıntı yerleşme kanamasıdır belki de. Test yaptınız mı?

Bence bir an önce yapın da. Bu kadar uzun kahve lekelenme normal mi bilmiyorum
Bugüne kadar ayniydi az once kirmizilari gordum yine neden bole oldu bilmiyorum.Hsg sine kdar cektirdim hic bisey yok dediler dahada umrumda degl iyice canim skıliyor valla her seferinde

Bugüne kadar ayniydi az once kirmizilari gordum yine neden bole oldu bilmiyorum.Hsg sine kdar cektirdim hic bisey yok dediler dahada umrumda degl iyice canim skıliyor valla her seferinde
Ay ama tehlikeli. Bi test yap. Gebelik varsa düşük tehlikesi vardır belki de. Ya da dış gebeliktir Allah korusun. İhmal etme artık

Ay ama tehlikeli. Bi test yap. Gebelik varsa düşük tehlikesi vardır belki de. Ya da dış gebeliktir Allah korusun. İhmal etme artık
Çok asiri oldu hala devam ediyor gercekten bu nasil biseydi anlamis degilim hala test yapmama gerek var mi ki

O bir belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…