- 5 Mayıs 2021
- 2
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mucize1234
Amiiiiin çok yeniyim burda 5 dk önce üye oldum hep okurdum çıkardım Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin Bende 4 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyorum ama üzerinede düşmüyordum yumurtlamayı bile takip etmiyordum artık bu yıl istiyorum çok uğraşıyorum hep kilolu bir insandım ama bakarken daha zayıftım çok düzeniydi âdetlerim evlendim çok kilo aldım pco var kiloya bağlı zayıfladıkca adet oluyorum yoksa çok düzensiz eşime sperm test yaptırdım herşeyi çok iyi sade biraz morfoloji düşük ama diğer sonuçlar iyi olduğu için doktor etkilemez dedi geçen ay düzenlensin adetim ramazan geliyo diye duphaston içtim adet oldum ramazanın ilk günü çok yoğun geçti bayramın 1.günü adet olmam gerekiyor 8 gün var daha ama benim 1 haftadır sol kasığım inanılmaz ağrıdı göğüslerim acayip dolgun ve belim sırtım ağrıyor adet gelecek mi bilmiyorum ama bu ay çok düzenliydi ilişkimiz diyette yapıyorum acaba mı diyorumInsallah canim allah bizide isteyenleride yormasin insallah