• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olurmusunuz

Mrsteacherrr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
39
3
6
29
Adet takvimim 22 Aralık gösteriyor fakat hep 1 hafta öncesi veya 3 gün önce hastalanıyorum gününü tutmuyor. 1 gün önce kahverengi gibi akıntı oldu ve bitti daha gelmedi kasık ağrım var batıyor gibi sanki kasıklarım göğüslerim çok acıyor ve şiştiler bu kadar olmuyordu genelde test yaparak umudumu kırmak istemiyorum sizce bu belirti olabilir mi

Adet takvimim 22 Aralık gösteriyor fakat hep 1 hafta öncesi veya 3 gün önce hastalanıyorum gününü tutmuyor. 1 gün önce kahverengi gibi akıntı oldu ve bitti daha gelmedi kasık ağrım var batıyor gibi sanki kasıklarım göğüslerim çok acıyor ve şiştiler bu kadar olmuyordu genelde test yaparak umudumu kırmak istemiyorum sizce bu belirti olabilir mi
Test yaparak umudunuzu kirmak istemiyorsunuz ama niz size buradan kesinlikle hamilesiniz ya da degilsiniz diyemeyiz ki. Hic belirti gostermeden hamile kalanlar var. Bu belirtileri gosterip kesinlikle hamile oldugunu düşündüğümüz insanlar regl oluyor. En kesin sonucu test söyler. Idrar testi yapın. Ama bence 22 aralığın geçmesini bekleyin.

Eğer hamile değilsenizde boşuna umutlandırıyorsunuz kendinizi bence test yapmalısınız burdan kimse bilemez adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benziyor şimdiden hayırlı olsun

Back