Sizce hamilemiyim???? Acil

Rahim geriliği ne demek pek bilmiyorum biliyorsan açıklarmısın
Ben çok reglim ağrılı geçiyordu bide düzensizdi sonrasında eşimin teyzesi kis olabilir dedi kadın doğuma giti hani hamile kadınlara karnına bişey sürüp ultrason yaparlarya ondan yaptılar dediki kis felan sadece rahim geriliği var bende çok soru sordum diye utandım söylemedim çocuğumda sorun olurmu die sonra heryere baktım uzman doktorları dinledim sorun olmaz diyor ama eşinizle pozisyonunuzu değiştirin felan diyodu

Bazıları ama bunu ameliyatla düzelttiriyorlar mış burdan öğrendim bizim burda bi kader ebe varmış oda böyle olan kadınlara elini sokup düzeltiyormuş acısı çok kötüymüş tanıklarımız o kadından sonra hamile kaldılar ama ben korkumdan hiç birşey yapmadım

Hayır hayır saçmalama asla eski tıp eskide kaldı tıp artık çok gelişti güzelim gerçekten buna izin verme tüp bebek var en kötü ihtimal tüp bebek yaptırırsın

Hayır hayır saçmalama asla eski tıp eskide kaldı tıp artık çok gelişti güzelim gerçekten buna izin verme tüp bebek var en kötü ihtimal tüp bebek yaptırırsın
Bende öyle düşünüyorum herkes dio git felan ana yok çok korkuyorum bizim burda rahim filmi çeken doktorlar hep erkek utanıyorum hemde eşim izin vermiyor

İnşallah seninde herşey dilediğin gibi olur rabbim herkese versin hakedene ama öyle igrenç bakamayacak insanlara degil

İnşallah seninde herşey dilediğin gibi olur rabbim herkese versin hakedene ama öyle igrenç bakamayacak insanlara de
Devlet hastanelerinde çekiliyor devlette araştırma yap bence
Tamam bi sorayım randevu alıyım olmadı yarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…