Evet ilk 5 dk hemen belirdi zatenİlk 5 dakika da çıktıysa hayırlı olsun kan verin birde
1-2 gün bekleyip kan mı versemKuruma çizgisi olabilir sabah ilk idrarla dene ve erken gebelik testiyle dene aynı silik çıkarsa 5 dk içinde hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim inşallah öyle yapayım3 gün gecmis ve hemen olusmus cizgi. bence bebek var. siz yine de emin olmak icin biraz bekleyip de gidin bence.
insallah istediğiniz sonuc çıkar
EvetHamilemiyim lütfen yardımcı olur musunuz
Canım bence cuma Ver normal gebelik testi silik çıktıysa beta hcg n pozitif çıkar büyük ihtimalleEvet ilk 5 dk hemen belirdi zaten
1-2 gün bekleyip kan mı versem
İnşallah teşekkür ederimCanım bence cuma Ver normal gebelik testi silik çıktıysa beta hcg n pozitif çıkar büyük ihtimalle
Evet hayırlı olsunHamilemiyim lütfen yardımcı olur musunuz
Hamilemiyim lütfen yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederimTest bozuk
Merhaba arkadaşım sabah erken saatte aç karnına dene lütfen ve çok damlatma erken gebelik testi yap çift çizgi çıkarsan hamilesin
Korkma süreç uzun ve uğraştırıcı bizde çok istiyoruz anne olmayı 1 yıldır ama her ay aynı negatif sonuç görüyoruzBen çok su içmiyorum zamanında psikolojik destek aldım ve ilaçlarım vardı onları bi anda bıraktım yemeden içmeden kesildim 65 kilodan 51 kiloya düştüm 1 ayda 1 2 Aydır eşimle çocuk düşünüyoruz reglim gecikti 4 5 gün akıntım çok beyaz ve jel gibi karnım da bi batma var göğüslerim agrıyo bilmiyorum yarın bidaha deneyeceğim ama tek çizgi olmasından korkuyorum
Birde bilmiyorum ama rahim geriliğim var sizce sorun olurmu ilerde hamile kaldığımda yada kalmamdaKorkma süreç uzun ve uğraştırıcı bizde çok istiyoruz anne olmayı 1 yıldır ama her ay aynı negatif sonuç görüyoruz