Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 ve üstü olmalı diye biliyorum ama baya erken vermişsinizKızlar kafam karıştı hamilemiyim sizce geçmek bilmeyen aşırı derecede mide bulantım var regme 12 gün var gözüküyor
O zmana kadar bu mide bulantısı bendeki şüphe Rabbim yardım etsin ama diğerinde 0.20 geçen ay resime bakacak olursan zuzushh kafam karıştı iyiceRegle 12 gun kala yapacagin hic bir test gebelik bilgisi vermez. Olabilir de olmayabilir de. Bekleyip tekrar kan verin.
Kafan karismasin ikisi de negatif. Zaten daha yumurtlaman 3-4 gun once bitmis. Mide bulantisi, mide / bagirsak enfeksiyonu olabilir tarihi gecmis gida vs olabilir. 3 gunluk embriyo bulanti yapmaz. Yine de supheniz varsa 10 gun sonra tekrar kan verin.O zmana kadar bu mide bulantısı bendeki şüphe Rabbim yardım etsin ama diğerinde 0.20 geçen ay resime bakacak olursan zuzushh kafam karıştı iyice
Merhaba hcg serum baktıklarında net değer çıkıyor ama total hcg olarak bakıldığında genelde <2, <1.30 vesayire sonuc olarak cıkıyor yani o değerlerin altında demek oluyor, bende gecen ay aile hekimliğinde kan verdiğimde hcg serum bakıldı 0.100 cıktı gecen hafta hamilelik suphem oldugu için arastırmaya hastanesinde baktırdım orda total hcg bakılmıs <2 yazıyor yani bu değerde küçük olabilir demek, 0.100 de olabilir 1 de olabilir. Siz yinede emin olmak istıyorsanız tekrar test yaptırın iyi gecelerKızlar kafam karıştı hamilemiyim sizce geçmek bilmeyen aşırı derecede mide bulantım var regme 12 gün var gözüküyor
Teşekkür ederim siz hamile misiniz pekiMerhaba hcg serum baktıklarında net değer çıkıyor ama total hcg olarak bakıldığında genelde <2, <1.30 vesayire sonuc olarak cıkıyor yani o değerlerin altında demek oluyor, bende gecen ay aile hekimliğinde kan verdiğimde hcg serum bakıldı 0.100 cıktı gecen hafta hamilelik suphem oldugu için arastırmaya hastanesinde baktırdım orda total hcg bakılmıs <2 yazıyor yani bu değerde küçük olabilir demek, 0.100 de olabilir 1 de olabilir. Siz yinede emin olmak istıyorsanız tekrar test yaptırın iyi geceler
Malesef adet oldumTeşekkür ederim siz hamile misiniz peki
Amin seninde gönlüne göre versin ve tüm isteyenlerinRabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısı ile tez vakit
Tesekkür ederimKafan karismasin ikisi de negatif. Zaten daha yumurtlaman 3-4 gun once bitmis. Mide bulantisi, mide / bagirsak enfeksiyonu olabilir tarihi gecmis gida vs olabilir. 3 gunluk embriyo bulanti yapmaz. Yine de supheniz varsa 10 gun sonra tekrar kan verin.
Canım belli oldumu hamilemisinTesekkür ederim
Aaa hayırlı olsun çok sevindimdoktor hamilesin dedi en son 774tü çarşamba gününyarın tekrar gel dedi sağlıklı olup olmadığı suan belli olmaz 1500 lerde kese gözüküyormuş bende sabırsızlanıyorum haliyle şimdidennoburixleştim vala inşallah hayırlısıyla gelir
Çok sevindim Sağlıkla kucağına al inşallah benimde 12 gün var bendede halsizlik vs var ama cesaretim yik beta yapsam çok erkenÇok teşekkür ederim
Erken canım bekle biraz bende erken yapmıştım nefatif çıktı moralim çok bozlumuştuÇok sevindim Sağlıkla kucağına al inşallah benimde 12 gün var bendede halsizlik vs var ama cesaretim yik beta yapsam çok erken