20 gün gecikmeye göre çok silik, geç döllenme olmuş olabilir. Kan testi sonucunuz kaç çıktı?Kızlar merhaba adetim 20gün gecikti kahverengi akıntım var adet olacakmışim gibi test yaptım bu şekilde pozitif çıktı doktora gittim kese görünmedi beta HCG istedi sonra eve gelip erken gebelik testi ve ertesi gün bir test daha yaptım negatifti anlayamadım yardımcı olur musunuz
Kanı bugün verdim yarın çıkacak geç döllenme olabilir diye düşündüm ben de çünkü önceki aylarda da adet gecikmeleri yaşadim bu sefer kahverengi lekelenmem ve sancım oluyor ama adet olamıyorum kafamı karıstiran nokta bu testten sonra iki test daha yaptım negatifti20 gün gecikmeye göre çok silik, geç döllenme olmuş olabilir. Kan testi sonucunuz kaç çıktı?
canım benim kan versene ,testlerle neden uğraşyorsun.Kızlar merhaba adetim 20gün gecikti kahverengi akıntım var adet olacakmışim gibi test yaptım bu şekilde pozitif çıktı doktora gittim kese görünmedi beta HCG istedi sonra eve gelip erken gebelik testi ve ertesi gün bir test daha yaptım negatifti anlayamadım yardımcı olur musunuz
İkisi de kaset test miydi. İlk idrarla yapsanız sabah, daha net sonuç alırsınız. Ya da bir erken gebelik testi deneyin. Onlar daha hassas oluyorKanı bugün verdim yarın çıkacak geç döllenme olabilir diye düşündüm ben de çünkü önceki aylarda da adet gecikmeleri yaşadim bu sefer kahverengi lekelenmem ve sancım oluyor ama adet olamıyorum kafamı karıstiran nokta bu testten sonra iki test daha yaptım negatifti
İlk test pozitif olan kaset testti aynı gün erken gebelik testi yaptım negatifti ertesi gün yani bugün sabah kaset test yaptım yine negatif.İkisi de kaset test miydi. İlk idrarla yapsanız sabah, daha net sonuç alırsınız. Ya da bir erken gebelik testi deneyin. Onlar daha hassas oluyor
Verdim bugün yarın çıkacak.canım benim kan versene ,testlerle neden uğraşyorsun.
hadi hayırlısı canım haber ver bizede:)Verdim bugün yarın çıkacak.
Sağolun yarın haber vereceğim mutlakahadi hayırlısı canım haber ver bizede:)
aile hekimindemi verdiniz?Sağolun yarın haber vereceğim mutlaka
çıktı mı çıktı mıSağolun yarın haber vereceğim mutlaka
Hayır semt polikliniğiaile hekimindemi verdiniz?
Çıktı arkadaşlar hamile değilim sonuç negatif ama o test neden pozitif çıktı bilmiyorum test bozuktu sanirimçıktı mı çıktı mı
hayırlısı,benim de adete 4 gün kala pozitif çıktı sonrakilerin hepsi negatif çıktı.şu anda 1 gün gecikmem var hala olmadı ve hala negatife devam ediyor testlerÇıktı arkadaşlar hamile değilim sonuç negatif ama o test neden pozitif çıktı bilmiyorum test bozuktu sanirim
Teşekkür ederim sizin için de hayırlısı olsun belirsizlik çok zor umarım bir an önce sonuçlanırhayırlısı,benim de adete 4 gün kala pozitif çıktı sonrakilerin hepsi negatif çıktı.şu anda 1 gün gecikmem var hala olmadı ve hala negatife devam ediyor testler