Sizce hamilelik var mı?

Benim bugün adet olacak gibi ağrım oldu sürekli tuvalete gidip kontrol edecek kadar başka da enteresan bir şeydi 😀
Ay evet öyle benimde ama asla dinmeyen sol kasık ağrım 3 gündür ve dün gece uykumdan eden bel ağrım da var 🤦🏼‍♀️ asla geçmiyor ince ince sürekli sızlıyor. Birde hapşurunca sol kasık iptal🤦🏼‍♀️

Ay evet öyle benimde ama asla dinmeyen sol kasık ağrım 3 gündür ve dün gece uykumdan eden bel ağrım da var 🤦🏼‍♀️ asla geçmiyor ince ince sürekli sızlıyor. Birde hapşurunca sol kasık iptal🤦🏼‍♀️
Benim de belim ve alt karın ağrım var 😀😀 acaba yerleşme ağrısı mi bunlar

Ben sanırım dayanamayıp yarın gideceğim🤭
Ya lütfen yardımcı olur musunuz. Ben reglimi düzenli oldum. Bir gün önce test vermiştim negatif çıktı ama reglden üç gün önce kahverengi akıntı geldi. İlk defa öyle oldu normalde bir gün önce geliyordu. O beni şüpheye düşürdü. Acaba gebelik ihtimali var mı yarın test vericem ama size de sormak istedim

Ya lütfen yardımcı olur musunuz. Ben reglimi düzenli oldum. Bir gün önce test vermiştim negatif çıktı ama reglden üç gün önce kahverengi akıntı geldi. İlk defa öyle oldu normalde bir gün önce geliyordu. O beni şüpheye düşürdü. Acaba gebelik ihtimali var mı yarın test vericem ama size de sormak istedim

Hiç anlmadığım konular canım inş burada yardımcı olurlar. Bundan önce sadece regl olan h bir olay yaşamamış biriyim çünkü🤦🏼‍♀️

Kızlar merhaba adetim 20gün gecikti kahverengi akıntım var adet olacakmışim gibi test yaptım bu şekilde pozitif çıktı doktora gittim kese görünmedi beta HCG istedi sonra eve gelip erken gebelik testi ve ertesi gün bir test daha yaptım negatifti anlayamadım yardımcı olur musunuz 😟

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-16-11-01-56-057_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2023-02-16-11-01-56-057_com.google.android.apps.photos.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 44
X