Obaaa çok varmış beni zincirlemek lazım bi odayaAdetten 15 gün sonra diye biliyorum doktorum o şekil tavsiye etmişti net sonuç için
Bana da haber verBen sanırım dayanamayıp yarın gideceğim
Sende var mı canım herhangi bir değişiklik?Bana da haber ver
Benim bugün adet olacak gibi ağrım oldu sürekli tuvalete gidip kontrol edecek kadar başka da enteresan bir şeydiSende var mı canım herhangi bir değişiklik?
Ay evet öyle benimde ama asla dinmeyen sol kasık ağrım 3 gündür ve dün gece uykumdan eden bel ağrım da varBenim bugün adet olacak gibi ağrım oldu sürekli tuvalete gidip kontrol edecek kadar başka da enteresan bir şeydi
Benim de belim ve alt karın ağrım varAy evet öyle benimde ama asla dinmeyen sol kasık ağrım 3 gündür ve dün gece uykumdan eden bel ağrım da varasla geçmiyor ince ince sürekli sızlıyor. Birde hapşurunca sol kasık iptal
Sabret birazObaaa çok varmış beni zincirlemek lazım bi odaya
Ay umarım öyledir sağlam üşütmemişizdirBenim de belim ve alt karın ağrım varacaba yerleşme ağrısı mi bunlar
Sağlıkla olsun benimle olsunda artık azcık sabretcemSabret biraz
Ya lütfen yardımcı olur musunuz. Ben reglimi düzenli oldum. Bir gün önce test vermiştim negatif çıktı ama reglden üç gün önce kahverengi akıntı geldi. İlk defa öyle oldu normalde bir gün önce geliyordu. O beni şüpheye düşürdü. Acaba gebelik ihtimali var mı yarın test vericem ama size de sormak istedimBen sanırım dayanamayıp yarın gideceğim
İnşallah hamileyizdir sağlık bir hamileleligimiz olur ve bebeklerimiz saglikli sıhhatli doğarlar büyüturuzAy umarım öyledir sağlam üşütmemişizdir
Ya lütfen yardımcı olur musunuz. Ben reglimi düzenli oldum. Bir gün önce test vermiştim negatif çıktı ama reglden üç gün önce kahverengi akıntı geldi. İlk defa öyle oldu normalde bir gün önce geliyordu. O beni şüpheye düşürdü. Acaba gebelik ihtimali var mı yarın test vericem ama size de sormak istedim
Amin canım bizde evlatlık için başvuru yaptık olumlu sonuç için vizede dua edin olur muSağlıkla olsun benimle olsunda artık azcık sabretcem
Yaaa Allahım o güzel kalbinize göre versin inşallahAmin canım bizde evlatlık için başvuru yaptık olumlu sonuç için vizede dua edin olur mu
Çok teşekkür ederim canımYaaa Allahım o güzel kalbinize göre versin inşallah
Aminnnn isteyen herkese inşallahİnşallah hamileyizdir sağlık bir hamileleligimiz olur ve bebeklerimiz saglikli sıhhatli doğarlar büyüturuz
Çok sağol canım inşallah hayırlı haber alırsınHiç anlmadığım konular canım inş burada yardımcı olurlar. Bundan önce sadece regl olan h bir olay yaşamamış biriyim çünkü