Sizce hamile olabilirmiyim

Mervo680

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
6
3
1
26
Arkadaşlar normalde adet günüm hiç geçmez gününde olurum şuan 3 günüm geçti ve hafif bi karın ağrısı var ve sarı akıntı oluyor göğüslerde sızlama var kendimi adet olmuş gibi hissediyorum akıyormuş gibi ama gidip bakıyorum birşey yok sarımsı akıntı var sadece bi kaç gün öncede beyaz kremsi şeklindeydi prodoctor test yaptımm tek çizgi çıktı sizce neden olabilirrr yardımınıza ihtiyacım varr 😔

Arkadaşlar normalde adet günüm hiç geçmez gününde olurum şuan 3 günüm geçti ve hafif bi karın ağrısı var ve sarı akıntı oluyor göğüslerde sızlama var kendimi adet olmuş gibi hissediyorum akıyormuş gibi ama gidip bakıyorum birşey yok sarımsı akıntı var sadece bi kaç gün öncede beyaz kremsi şeklindeydi prodoctor test yaptımm tek çizgi çıktı sizce neden olabilirrr yardımınıza ihtiyacım varr 😔
Bugün testi tekrarlayın varsa çıkabilir.Ya da direk kan verin içiniz rahatlasın

Yoktur diye üzülmemek için yapmaya korkuyorum yaa
Bir kaç gün daha bekle kan ver korkunun faydası yok varsa çıkar zaten benimde hamile kaldım da öyleydi aha kesin oldum diyordum ama olmuyorsun akıntım fazla idi hem bir nemlilik vardı ama ben 5 gün kala öğrenmiştim geç döllenme olabilir gebelik testlerine de güvenme ben hamileydik test negatifti kan ver en sağlıklısı o

Kızlar benim testime de bakarmisiniz

Eklentiler

• 20250226_180231.webp
    20250226_180231.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 23
Back