• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hamile miyimm

papatyanur27

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
13
7
6
28
merhabaa kızlar birkaç kez gebelik testi yaptım silik çıkmıştı dün erken gebelikte biraz daha belirgindi bugün normal testte daha belirgin olarak çift çizgi çıktı reglime 3 gün var sizce hamile miyim
IMG_20230114_091101.jpg

merhabaa kızlar birkaç kez gebelik testi yaptım silik çıkmıştı dün erken gebelikte biraz daha belirgindi bugün normal testte daha belirgin olarak çift çizgi çıktı reglime 3 gün var sizce hamile miyim Eki Görüntüle 3191519
testı cok kotu ısıkta cekmıssın:) bısıcik goremedım gorerek yorum yapmıyorum cızgı varsa hamılesındır ama kan vermen gerekıcek. :) bekleyebılırsen pazartesı kan ver :)

merhabaa kızlar birkaç kez gebelik testi yaptım silik çıkmıştı dün erken gebelikte biraz daha belirgindi bugün normal testte daha belirgin olarak çift çizgi çıktı reglime 3 gün var sizce hamile miyim Eki Görüntüle 3191519
Hamilesiniz.Adet gününğz 1 hafta falan geçsin öyle kan verin yoksa 2 günde bir yükselip yükselmediğini takip edilmesi gerekecek hiç gerek yok boşuna stress.Tebrik ederim.

testı cok kotu ısıkta cekmıssın:) bısıcik goremedım gorerek yorum yapmıyorum cızgı varsa hamılesındır ama kan vermen gerekıcek. :) bekleyebılırsen pazartesı kan ver :)
sabah olduğu için biraz karanlıktı sanırım ondan şimdi daha belirginleşmiş zaten teşekkür ederim cevabın için 🌼🤗 kan testi pazartesi erken olur mu aceba adet in bur gün öncesi filam oluyor

Eklentiler

• IMG_20230114_145728.jpg
    IMG_20230114_145728.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 196
sabah olduğu için biraz karanlıktı sanırım ondan şimdi daha belirginleşmiş zaten teşekkür ederim cevabın için 🌼🤗 kan testi pazartesi erken olur mu aceba adet in bur gün öncesi filam oluyor
baya da net cızgıymıs :)) ınsallah saglıkla ılerlesın. yoo erken olmuyor sımdı pzartesı verırsen bı da carsamba katlanmayı gorursun :)

Back