Sizce hamile miyim

Tugba23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
52
3
21
Dün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 2 test daha yaptım silik çıktı bu sabah ilk idrarla yaptım yine silik çizgi kanda baktırdığımda ise sonuç 2.18 daha önceden de kan testleri yaptırmıştım ve hep 2.00< çıkıyordu sonuç şimdi ilk kez 2 küsür çıktı geç yumurtladım yumurtlama çatlamasının 13. Günü sizce sonucu ne olur gebelik belirtilerim var kasık ağrısı çok özellikle

Test buydu ilk 4. Dk çıktı
IMG_20241128_110500.jpg

Dün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 2 test daha yaptım silik çıktı bu sabah ilk idrarla yaptım yine silik çizgi kanda baktırdığımda ise sonuç 2.18 daha önceden de kan testleri yaptırmıştım ve hep 2.00< çıkıyordu sonuç şimdi ilk kez 2 küsür çıktı geç yumurtladım yumurtlama çatlamasının 13. Günü sizce sonucu ne olur gebelik belirtilerim var kasık ağrısı çok özellikle
Kana göre negatift regl kaç gün var

Yumurtlamayı ovulasyon testiyle takip etmiş miydin canım

Bazıları yumurtlamadan 14 gün sonra regl olursun diyorlar ona bakarsak yarın ama normal her zaman ki tarihine bakarsam 4 gün gecikti
14 u 28 günde bir olan bir kadın için geçerli herkrzin yumurtlamasi bir değil örnek benim ki 15 16 olarak değişiyor 30 günde bir olurum ben baZen 26 bazen 27 pcos var bende değişiyor ama genel 30 geçen ay 32 idi

X