- 12 Kasım 2021
- 293
- 105
- 23
- 28
- Konu Sahibi superisii25
-
Hamilesin tatlım hayırlı olsunKızlar bu sabah yaptığım test sonucu bu adet günüme iki gün var. Geçen ay da böyle oldu kimyasal gebelik oldu. İkinci çizgiyi ben soluk olarak görüyorum ama hayal mi görüyorum gerçekten var mı o çizgi anlayamadım?
Bu ay ki planlı değildi zaten boşvermiştim. Ama aniden içimden geldi test yapmak ve böyle çıktı inşallah vardır kan verdim bakalım yarın netleşir inşallahKimyasal olmus bir ay once. Keske biraz gecikip test yapsaydiniz. Kimyasal olursa yine canınız sıkılır. Insallah sagliklidir.
öncelikle geçmiş olsun kimyasal gebelik olduğu için ama bu testte silikte olsa çizgi var kan vermende fayda var tabi kanda net çıkar en azından inşallah bu sefer normal gebeliktir ve Rabbimin müfakatı olurKızlar bu sabah yaptığım test sonucu bu adet günüme iki gün var. Geçen ay da böyle oldu kimyasal gebelik oldu. İkinci çizgiyi ben soluk olarak görüyorum ama hayal mi görüyorum gerçekten var mı o çizgi anlayamadım?
Saglik ocagina vermediyseniz daha cabuk cikiyor. E nabizdan bakabilirsiniz.Bu ay ki planlı değildi zaten boşvermiştim. Ama aniden içimden geldi test yapmak ve böyle çıktı inşallah vardır kan verdim bakalım yarın netleşir inşallah
Evet gebelik görünüyor tebrik ederim ama kimyasal geçirmişsiniz bence adetiniz2 3 gün geçince kan verin sonrasında takibe başlayın yoksa cok zorlaşıyor surecKızlar bu sabah yaptığım test sonucu bu adet günüme iki gün var. Geçen ay da böyle oldu kimyasal gebelik oldu. İkinci çizgiyi ben soluk olarak görüyorum ama hayal mi görüyorum gerçekten var mı o çizgi anlayamadım?
Hamilesin tatlım hayırlı olsun
İnşallah canım geçen ay da böyle oldu sevincim kursağımda kaldı inşallah bu sefer ki sağlıklı olurHamilesin tatlım hayırlı olsun
Bugün kan verdim yarın öğrenicem inşallah sağlıklı bi süreç olurEvet gebelik görünüyor tebrik ederim ama kimyasal geçirmişsiniz bence adetiniz2 3 gün geçince kan verin sonrasında takibe başlayın yoksa cok zorlaşıyor surec
Sağlık ocağında verdim yarın öğleden sonra sonç çıkacakmış sanırım e nabızdan öğrenebilirimSaglik ocagina vermediyseniz daha cabuk cikiyor. E nabizdan bakabilirsiniz.
Aminn rabbim sağlıkla sihayle devamını getirsin insallahBugün kan verdim yarın öğrenicem inşallah sağlıklı bi süreç olur
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinİnşallah canım geçen ay da böyle oldu sevincim kursağımda kaldı inşallah bu sefer ki sağlıklı olur
Aminn inşallah tebrik ederimRabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinbende 9+3 haftalık hamileyim
Kan testim 59 çıktı hamileyim Allah isteyen herkese basip etsinKızlar bu sabah yaptığım test sonucu bu adet günüme iki gün var. Geçen ay da böyle oldu kimyasal gebelik oldu. İkinci çizgiyi ben soluk olarak görüyorum ama hayal mi görüyorum gerçekten var mı o çizgi anlayamadım?
Öyleymişim canım beta 59 çıktıHamilesin tatlım hayırlı olsun
Çok sevindim aramıza hoşgeldinÖyleymişim canım beta 59 çıktı
Teşekkür ederim canımÇok sevindim aramıza hoşgeldinHayırlı olsun
Kalp atışını kaçıncı haftada duydun canımRabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinbende 9+3 haftalık hamileyim
Gebelik testlerim aynı böyle pozitif çıktı betam düşük de olsa pozitifti sonra adet oldumKimyasal gebelik geçirdiğinizi nereden anlıyorsunuz belirtisi nedir?
Ben de geçen ay bi kere pozitif gibi oldu daha da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?