- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Yav he hee
-
Canım bende sık idrara çıkma var işte kabızlık da başladı göğüslerim değil de uçları hassas kasıklarımda ağrılar oluyo sen kaç gün önce öğrendin belirtilerin nelerdiValla benim de boyle koyu sariydi
Insallah hamilesindir
Iyi dusunelim iyi olsun
Aaaaa eğer varsa oğlum olurda kızın olursa alcam kızını oğlumaKiz bukadar olmaz ya belirtilerimiz bukadar benzedigine inanamiyorum 2 gundur bende kabizim insallah bosa umitlenmiyoruzdur ya hayieli haberleri verelim
Hayir canim12 13 gün önce mi öğrendin sen gebe olduğunu canım
Haha olur kuzucum insallah ya o günleri gorelimAaaaa eğer varsa oğlum olurda kızın olursa alcam kızını oğlumaayy inşallah vardır tatlım
Canım ara ara yokluyo bazen baya acıyo ama bazende hafif oluyoHaha olur kuzucum insallah ya o günleri gorelimsenin kasiklarda igne batar gbi his oluyomu hatta bazen cok canimi yyakio ayy die bagriyorum ya
Aynen cnm ya su 1 hafta nasil geccek cok sabirsizm ya ama beklemek zorundayim bnde gec dollenme oluo die tahmin ediyorum 1 2 gun kala cikmio yaCanım ara ara yokluyo bazen baya acıyo ama bazende hafif oluyo
Hakkımızda hayırlısı olsun canımAynen cnm ya su 1 hafta nasil geccek cok sabirsizm ya ama beklemek zorundayim bnde gec dollenme oluo die tahmin ediyorum 1 2 gun kala cikmio ya
Amin canim bnmHakkımızda hayırlısı olsun canım
Canım idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmış olabilirsin inşaallah hersey gönlünce olurBen çok sık idrara çıkıyorum daha bat a 11 gün var sizce hamile miyim kızlar ara sıra ince sızı oluyo karnımım alt kısmında bebek mi oluşuyo acaba diyorum çok heyecanlanıyorum bunları yaşayıp da gebe olduğunu öğrenenler var mı lütfen belirtilerinizi yazar mısınız
Ama benim akıntım yok senin var mıAmin canim bnm
Canim naptn bnm son 6 bata test aldm bugun ama bekliycem cnm bas donmem var cok sende durumlar nasilAma benim akıntım yok senin var mı
Maşallah canım inşallah vardır benim de bat a son 7 gün bekliyorum bakalım canım aynıyım ben devamlı acıkıyorum çok sık idrara çıkıyorum o kadar senin akıntın var mı canımCanim naptn bnm son 6 bata test aldm bugun ama bekliycem cnm bas donmem var cok sende durumlar nasil
Canım idrarında tortu var mı senin deCanim naptn bnm son 6 bata test aldm bugun ama bekliycem cnm bas donmem var cok sende durumlar nasil
Cnm gunaydn bata 5 kaldi bugun su gbi akintim geldi sabah sabah çamasirim baya ıslandi ayriyetten hafif bulantilar oluo erken ama safra gelio azıma bilemedim idrarda torrtuya bakmadim cnm ama dikkat etmeye calisirim zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin ama erken en azindan adet gunumu bekliycem insallaah negatif gormem hayirlisi...Canım idrarında tortu var mı senin de
Bende de bugün az az kremsi akıntı geliyo çamaşırımı ıslatacak kadar değil de geliyo kasıklarımda sızı var ve çok açım birde sık idrara devam canım hayırlısı inşallah yine negatifi görmeyizCnm gunaydn bata 5 kaldi bugun su gbi akintim geldi sabah sabah çamasirim baya ıslandi ayriyetten hafif bulantilar oluo erken ama safra gelio azıma bilemedim idrarda torrtuya bakmadim cnm ama dikkat etmeye calisirim zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin ama erken en azindan adet gunumu bekliycem insallaah negatif gormem hayirlisi...
Insallah kuzum ya psikolojik degildir insallah hakkimizda hayirlisi cnm guzel haberleri verelim birbirimizeBende de bugün az az kremsi akıntı geliyo çamaşırımı ıslatacak kadar değil de geliyo kasıklarımda sızı var ve çok açım birde sık idrara devam canım hayırlısı inşallah yine negatifi görmeyiz
Canım bide idrarım 7 de bayaa bi tortuluyduCnm gunaydn bata 5 kaldi bugun su gbi akintim geldi sabah sabah çamasirim baya ıslandi ayriyetten hafif bulantilar oluo erken ama safra gelio azıma bilemedim idrarda torrtuya bakmadim cnm ama dikkat etmeye calisirim zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin ama erken en azindan adet gunumu bekliycem insallaah negatif gormem hayirlisi...
Aynen varsa ilk işim sana özelden mesaj atmak sende bana unutma canım beraber sevinelim eşimden önce sana atcam testin resmini :)Insallah kuzum ya psikolojik degildir insallah hakkimizda hayirlisi cnm guzel haberleri verelim birbirimize
Saol cnm benim Allah razi olsun o gunu nasip etsin yarabbim insallah bende sana ilk olrak söylucen cnmAynen varsa ilk işim sana özelden mesaj atmak sende bana unutma canım beraber sevinelim eşimden önce sana atcam testin resmini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?