Gebeliğe Hazırlık Sizce hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim de boyle koyu sariydi

Insallah hamilesindir
Iyi dusunelim iyi olsun
Canım bende sık idrara çıkma var işte kabızlık da başladı göğüslerim değil de uçları hassas kasıklarımda ağrılar oluyo sen kaç gün önce öğrendin belirtilerin nelerdi

Kiz bukadar olmaz ya belirtilerimiz bukadar benzedigine inanamiyorum 2 gundur bende kabizim insallah bosa umitlenmiyoruzdur ya hayieli haberleri verelim
Aaaaa eğer varsa oğlum olurda kızın olursa alcam kızını oğluma ayy inşallah vardır tatlım

Aaaaa eğer varsa oğlum olurda kızın olursa alcam kızını oğluma ayy inşallah vardır tatlım
Haha olur kuzucum insallah ya o günleri gorelim senin kasiklarda igne batar gbi his oluyomu hatta bazen cok canimi yyakio ayy die bagriyorum ya

Canım idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmış olabilirsin inşaallah hersey gönlünce olur

Canim naptn bnm son 6 bata test aldm bugun ama bekliycem cnm bas donmem var cok sende durumlar nasil
Maşallah canım inşallah vardır benim de bat a son 7 gün bekliyorum bakalım canım aynıyım ben devamlı acıkıyorum çok sık idrara çıkıyorum o kadar senin akıntın var mı canım

Benimde bata 6 gün kaldı. Geçen gün sadece az bi miktar sümüksü akıntım oldu. İlk defa. Normalde sadece adete yakın yumurta akı gibi olurdu adet olacağımı anlardım. Ama o bu ay gelmedi. Onun yerine sümüksü akıntı geldi. Ara sıra çok hafif kasık batmalarım oluyor. Halsizlik aşırı fazla. Kafamı yastıktan kaldırmak istemiyorum. Bu ay ovülasyon testi ile denedik. 4-5 kasım pik gördüm 6 kasım silikleşti. Bu belirtileri yaşayan ve hamile olan var mı ???

Canım idrarında tortu var mı senin de
Cnm gunaydn bata 5 kaldi bugun su gbi akintim geldi sabah sabah çamasirim baya ıslandi ayriyetten hafif bulantilar oluo erken ama safra gelio azıma bilemedim idrarda torrtuya bakmadim cnm ama dikkat etmeye calisirim zor tutuyorum kendimi test yapmamak icin ama erken en azindan adet gunumu bekliycem insallaah negatif gormem hayirlisi...

Bende de bugün az az kremsi akıntı geliyo çamaşırımı ıslatacak kadar değil de geliyo kasıklarımda sızı var ve çok açım birde sık idrara devam canım hayırlısı inşallah yine negatifi görmeyiz

Insallah kuzum ya psikolojik degildir insallah hakkimizda hayirlisi cnm guzel haberleri verelim birbirimize

Canım bide idrarım 7 de bayaa bi tortuluydu

Insallah kuzum ya psikolojik degildir insallah hakkimizda hayirlisi cnm guzel haberleri verelim birbirimize
Aynen varsa ilk işim sana özelden mesaj atmak sende bana unutma canım beraber sevinelim eşimden önce sana atcam testin resmini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…