Gebeliğe Hazırlık Sizce hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar bnmde 10 gun var bata kurtaj oldum 22 gun once yumurtlama yakaladim hc beklemeden devam ettim calismalara heycanla bekliyorum rabbim tez zamanda kavustursun bebeklerimize hc adet gormeden hamile kalanlar umut oldu bana ve asiri bas donmesi ve sabahlari bulanti yasiyorum gecen ayki gebeligim gbi insallah yine nasip eder Rabbim
İnşallah vardır canımmm benimde aşırı derecede açlığım olmaya başladı yiyorum 1 saat sonra acıkıyorum anlamadm nie inşallah vardır

Ayniyiz cnm ya yiyorum yiyorum doymuyorum cok acayip bosuna heveslenmiyorudur insallah kuzum:)
Biraz önce koca bi tabak makarna felan yedim valla 30 dk anca oldu açım hâlâ yerken doyuyorum bıraktıktan sonra acıkıyorum off inşallah hamileyizdir RABBİM nasip etsin inşaAllah kuzucum :eek:

Bata son 10 gün Kasık ağrılarım arttı bel ve sırt ağrısıyla beraber göğüs hassasiyeti de var hayırlısı

Canim iyi aksamlar naptin belirtiler nasil gdio merak ettim
Canım sık idrara çıkıyorum göğüslerimin ucu hassaslaştı kasıklarımda ara ara batmalar oluyo belimde hafif ağrı var bilmiyorum bebiş var mı canım hayırlısı olsun inşallah

Rüya gördüm rüyamda bebeğim varmış onu komşuma emanet ediyodum rüya görürken 4.30 da idrara çok sıkışık bi şekilde uyandım bide mide bulantısı da vardı çok fena hemde kustum ateş basıyo iki açıyorum yorganı biraz sonra üşümeye başlıyorum bunlar belirti olabilir mi bilgisi olan cevap yazsın lütfen sizi çoj seviyorum kızlar... bata son 8 gün... o_O

Rüya gördüm rüyamda bebeğim varmış onu komşuma emanet ediyodum rüya görürken 4.30 da idrara çok sıkışık bi şekilde uyandım bide mide bulantısı da vardı çok fena hemde kustum ateş basıyo iki açıyorum yorganı biraz sonra üşümeye başlıyorum bunlar belirti olabilir mi bilgisi olan cevap yazsın lütfen sizi çoj seviyorum kızlar... bata son 8 gün... o_O
Canim Allah hayira cikarsin benimde ayni kuzum ates basmasinla uyandim ellerim ayaklarim sanki yaniyo adetimiz gecsinde bakalim Nasipse testte cikar cnm

Canim Allah hayira cikarsin benimde ayni kuzum ates basmasinla uyandim ellerim ayaklarim sanki yaniyo adetimiz gecsinde bakalim Nasipse testte cikar cnm
Aynen canım benim hakkımızda hayırlısı olsun bu ay çok kafaya taktım bu bebek işini

Bende ayni durumdayim kuzum ya Rabbim tez zamanda herkezi bebegine kavustursun adet agrilari gbi agrilarim var kasiklarim sanki patliycak insallah adet gormem ya
Ben gece kustum diyorum acaba mideyi mi üşüttüm karnım felan batıyo resmen gaz sancısı çok fazla var canım

Ben gece kustum diyorum acaba mideyi mi üşüttüm karnım felan batıyo resmen gaz sancısı çok fazla var canım
Allah allah biraz erken gibi geldi bana kusman ama kiminin ilk günden basliyo kusmalari insallah vardir kuzum ya belirti olarak gaz cok oluyo gecenki gebeligimde vardi utaniyodum eşimden artik:))

Allah allah biraz erken gibi geldi bana kusman ama kiminin ilk günden basliyo kusmalari insallah vardir kuzum ya belirti olarak gaz cok oluyo gecenki gebeligimde vardi utaniyodum eşimden artik:))
Ben üşütmeden şüpheleniyorum kusma konusunu ama gazı bilmiyorum çok kötü sancı yapıyo :) batıyo resmen karnıma bat a son 8 gün kaldı senin kaç gün var canım

Ben üşütmeden şüpheleniyorum kusma konusunu ama gazı bilmiyorum çok kötü sancı yapıyo :) batıyo resmen karnıma bat a son 8 gün kaldı senin kaç gün var canım
Benimde tam 7 günum var kuzum ama kürtaj oldugum icin uzayabilir die düsunuyorum bakalim nasip ilk ay olcak die bsey yok ama iste umut ediyorum süpheleniyorum nedense cok...

Benimde tam 7 günum var kuzum ama kürtaj oldugum icin uzayabilir die düsunuyorum bakalim nasip ilk ay olcak die bsey yok ama iste umut ediyorum süpheleniyorum nedense cok...
Neden kürtaj oldun canım düşük mü yaptın

Canim geçen ay 19unda 13 haftalik bebegimi kalbi durdugu icin 9+3 haftalikken kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldim 20 gündür karnimda ölü tasimisim kuzumu kürtaj olduktan soneada hıc korunmadim
Oyy çok kötü olmuşş yaa rabbim yardımcın olsun kokay değil yıpratma kendini üzülme canım benim olur inşallah hayırlısıyla

Oyy çok kötü olmuşş yaa rabbim yardımcın olsun kokay değil yıpratma kendini üzülme canım benim olur inşallah hayırlısıyla
Inşallah cnm benim hayirlisi verende Allah alanda herseyin hayirlisini istemek lazim kuzum bakalim insallah yine olur yumurtlamamida yakaladm ondan umutluyum nasip cnm

Back