Gebeliğe Hazırlık Sizce hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah cnm benim hayirlisi verende Allah alanda herseyin hayirlisini istemek lazim kuzum bakalim insallah yine olur yumurtlamamida yakaladm ondan umutluyum nasip cnm
Aynen öyle nerelisin ankarada mı yaşıyosun sende

Kuzum k.bakma netimde sorun var cevap yazamadim yok ben dogma büyume istanbulluyum ayvaliga taşındik ayvalikta yasiyorum kuzum
Bende ankaralıyım canım benim mamakta yaşıyorum hastanede felan denk gelirsek diye sordum canım :)

Allah allah biraz erken gibi geldi bana kusman ama kiminin ilk günden basliyo kusmalari insallah vardir kuzum ya belirti olarak gaz cok oluyo gecenki gebeligimde vardi utaniyodum eşimden artik:))
Canım ilk gebeliğinde sende de bulanok idrar oluyo muydu idrarım bulanık çok sık idrara çıkıyorum bide

Canım ilk gebeliğinde sende de bulanok idrar oluyo muydu idrarım bulanık çok sık idrara çıkıyorum bide
Evet cnm cok koyuydu bnm idrarim suandada hala var cok su icsemde koyu renkte ve sık idrara cikmak belirtidir baskı uygulanir rahime

Evet cnm cok koyuydu bnm idrarim suandada hala var cok su icsemde koyu renkte ve sık idrara cikmak belirtidir baskı uygulanir rahime
Canım rengi koyu da değil açık da değil ama bulanık geliyo günah mı olur benzetmem bilmiyorum ama limonata gibi hiç sıvı bişey tuketmesem de devamlı çıkıyorum ve bulanık limonata gibi

Canım rengi koyu da değil açık da değil ama bulanık geliyo günah mı olur benzetmem bilmiyorum ama limonata gibi hiç sıvı bişey tuketmesem de devamlı çıkıyorum ve bulanık limonata gibi
Evet ayni oyle kuzum ya hadi hayirlisi baklim guzel haberleri verelim bn gecsin oyle yapicam test sn nezman duaunuyosun testi canim

Evet ayni oyle kuzum ya hadi hayirlisi baklim guzel haberleri verelim bn gecsin oyle yapicam test sn nezman duaunuyosun testi canim
Valla çarşamba alıyım bi kaç tane perşembe sabahı ilk idrarla yapıyım diyorum ama bakalım canım sence çıkar mı 5 6 gün kala

Valla çarşamba alıyım bi kaç tane perşembe sabahı ilk idrarla yapıyım diyorum ama bakalım canım sence çıkar mı 5 6 gün kala
Valla kiminin cikio kuzum ama gec dollenmede var benim adetten 2 gun once yaptim negatifti 1 hafta gecti pozitif cikti canm sen yinede fazla test allcaksan carsambadan basla derim bi tane test elinde birak adet gecsiin bide ole yap cnm

Valla kiminin cikio kuzum ama gec dollenmede var benim adetten 2 gun once yaptim negatifti 1 hafta gecti pozitif cikti canm sen yinede fazla test allcaksan carsambadan basla derim bi tane test elinde birak adet gecsiin bide ole yap cnm
Sence var mıdır canım yaa inşallah vardır çok istiyorum ama adet günü yaklaştıkça kesin yine olmuycak yok kesin diyorum ne zormuş bu duyguları yaşamak ya

Canım idrarım böyle seninkide mi böyleydi gebe olma ihtimalim var mıdır sence k. Bakma valla meraktan ne yapacağımı şaştım

Eklentiler

• IMG_20181112_165703.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20181112_165657.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 23
Canım idrarım böyle seninkide mi böyleydi gebe olma ihtimalim var mıdır sence k. Bakma valla meraktan ne yapacağımı şaştım
Kuzum ümitlendirmek istemem insallah vardir benimde boyle idrarim dahada koyu oluyo bazen hamileykende boyleydi insallah kuzum ya Allah kalbine gore versin bence var gbi geliio bana ama adetten 2 gun once yap olmadi gectikten sonra bdha yap kuzum

Idrarin koyu sari renkte mi?
Baska ne gibi belirtiler var?
Daha erken aslinda ama benim de bata 12_13 gun varken degisik belirtilerden anlamistim hamile oldugumu.

Mesella idrarim koyi sariydi ve sık idrara cikma vardi

En belirgin ozellik de goguslerim anlatilmaz derecede aciyordu

Insallah hamilesindir

Sn hamilemisin cnm benimde gogusler cok feci aciyo bazen igne batirilmis gbi oluo ve idrarimda baya koyu cnm akkntim 2 3 gun oldu suan durdu ve tam 1 hafta var adete cnm

Kuzum ümitlendirmek istemem insallah vardir benimde boyle idrarim dahada koyu oluyo bazen hamileykende boyleydi insallah kuzum ya Allah kalbine gore versin bence var gbi geliio bana ama adetten 2 gun once yap olmadi gectikten sonra bdha yap kuzum
Canım sorma kabızlık da başladı iyice var diye düşünmeye başladım valla kafayı yiycem

12 13 gün önce mi öğrendin sen gebe olduğunu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…