- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Yav he hee
-
Aynen öyle nerelisin ankarada mı yaşıyosun sendeInşallah cnm benim hayirlisi verende Allah alanda herseyin hayirlisini istemek lazim kuzum bakalim insallah yine olur yumurtlamamida yakaladm ondan umutluyum nasip cnm
Kuzum k.bakma netimde sorun var cevap yazamadim yok ben dogma büyume istanbulluyum ayvaliga taşındik ayvalikta yasiyorum kuzumAynen öyle nerelisin ankarada mı yaşıyosun sende
Bende ankaralıyım canım benim mamakta yaşıyorum hastanede felan denk gelirsek diye sordum canım :)Kuzum k.bakma netimde sorun var cevap yazamadim yok ben dogma büyume istanbulluyum ayvaliga taşındik ayvalikta yasiyorum kuzum
Canım ilk gebeliğinde sende de bulanok idrar oluyo muydu idrarım bulanık çok sık idrara çıkıyorum bideAllah allah biraz erken gibi geldi bana kusman ama kiminin ilk günden basliyo kusmalari insallah vardir kuzum ya belirti olarak gaz cok oluyo gecenki gebeligimde vardi utaniyodum eşimden artik:))
Evet cnm cok koyuydu bnm idrarim suandada hala var cok su icsemde koyu renkte ve sık idrara cikmak belirtidir baskı uygulanir rahimeCanım ilk gebeliğinde sende de bulanok idrar oluyo muydu idrarım bulanık çok sık idrara çıkıyorum bide
Canım rengi koyu da değil açık da değil ama bulanık geliyo günah mı olur benzetmem bilmiyorum ama limonata gibi hiç sıvı bişey tuketmesem de devamlı çıkıyorum ve bulanık limonata gibiEvet cnm cok koyuydu bnm idrarim suandada hala var cok su icsemde koyu renkte ve sık idrara cikmak belirtidir baskı uygulanir rahime
Evet ayni oyle kuzum ya hadi hayirlisi baklim guzel haberleri verelim bn gecsin oyle yapicam test sn nezman duaunuyosun testi canimCanım rengi koyu da değil açık da değil ama bulanık geliyo günah mı olur benzetmem bilmiyorum ama limonata gibi hiç sıvı bişey tuketmesem de devamlı çıkıyorum ve bulanık limonata gibi
Valla çarşamba alıyım bi kaç tane perşembe sabahı ilk idrarla yapıyım diyorum ama bakalım canım sence çıkar mı 5 6 gün kalaEvet ayni oyle kuzum ya hadi hayirlisi baklim guzel haberleri verelim bn gecsin oyle yapicam test sn nezman duaunuyosun testi canim
Valla kiminin cikio kuzum ama gec dollenmede var benim adetten 2 gun once yaptim negatifti 1 hafta gecti pozitif cikti canm sen yinede fazla test allcaksan carsambadan basla derim bi tane test elinde birak adet gecsiin bide ole yap cnmValla çarşamba alıyım bi kaç tane perşembe sabahı ilk idrarla yapıyım diyorum ama bakalım canım sence çıkar mı 5 6 gün kala
Sence var mıdır canım yaa inşallah vardır çok istiyorum ama adet günü yaklaştıkça kesin yine olmuycak yok kesin diyorum ne zormuş bu duyguları yaşamak yaValla kiminin cikio kuzum ama gec dollenmede var benim adetten 2 gun once yaptim negatifti 1 hafta gecti pozitif cikti canm sen yinede fazla test allcaksan carsambadan basla derim bi tane test elinde birak adet gecsiin bide ole yap cnm
Canım idrarım böyle seninkide mi böyleydi gebe olma ihtimalim var mıdır sence k. Bakma valla meraktan ne yapacağımı şaştımValla kiminin cikio kuzum ama gec dollenmede var benim adetten 2 gun once yaptim negatifti 1 hafta gecti pozitif cikti canm sen yinede fazla test allcaksan carsambadan basla derim bi tane test elinde birak adet gecsiin bide ole yap cnm
Kuzum ümitlendirmek istemem insallah vardir benimde boyle idrarim dahada koyu oluyo bazen hamileykende boyleydi insallah kuzum ya Allah kalbine gore versin bence var gbi geliio bana ama adetten 2 gun once yap olmadi gectikten sonra bdha yap kuzumCanım idrarım böyle seninkide mi böyleydi gebe olma ihtimalim var mıdır sence k. Bakma valla meraktan ne yapacağımı şaştım
Valla benim de boyle koyu sariydiCanım idrarım böyle seninkide mi böyleydi gebe olma ihtimalim var mıdır sence k. Bakma valla meraktan ne yapacağımı şaştım
Sn hamilemisin cnm benimde gogusler cok feci aciyo bazen igne batirilmis gbi oluo ve idrarimda baya koyu cnm akkntim 2 3 gun oldu suan durdu ve tam 1 hafta var adete cnmIdrarin koyu sari renkte mi?
Baska ne gibi belirtiler var?
Daha erken aslinda ama benim de bata 12_13 gun varken degisik belirtilerden anlamistim hamile oldugumu.
Mesella idrarim koyi sariydi ve sık idrara cikma vardi
En belirgin ozellik de goguslerim anlatilmaz derecede aciyordu
Insallah hamilesindir
Yok canimSn hamilemisin cnm benimde gogusler cok feci aciyo bazen igne batirilmis gbi oluo ve idrarimda baya koyu cnm akkntim 2 3 gun oldu suan durdu ve tam 1 hafta var adete cnm
Canım sorma kabızlık da başladı iyice var diye düşünmeye başladım valla kafayı yiycemKuzum ümitlendirmek istemem insallah vardir benimde boyle idrarim dahada koyu oluyo bazen hamileykende boyleydi insallah kuzum ya Allah kalbine gore versin bence var gbi geliio bana ama adetten 2 gun once yap olmadi gectikten sonra bdha yap kuzum
RABBIM saglik sihat versin kizina cnm cok saolYok canim
Benim kiz 9 yasinda
Ama belirtilerim bu sekildeydi
12 13 gün önce mi öğrendin sen gebe olduğunu canımIdrarin koyu sari renkte mi?
Baska ne gibi belirtiler var?
Daha erken aslinda ama benim de bata 12_13 gun varken degisik belirtilerden anlamistim hamile oldugumu.
Mesella idrarim koyi sariydi ve sık idrara cikma vardi
En belirgin ozellik de goguslerim anlatilmaz derecede aciyordu
Insallah hamilesindir
Kiz bukadar olmaz ya belirtilerimiz bukadar benzedigine inanamiyorum 2 gundur bende kabizim insallah bosa umitlenmiyoruzdur ya hayieli haberleri verelimCanım sorma kabızlık da başladı iyice var diye düşünmeye başladım valla kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?