İnşallah hamileyimdir canımmBence hamilesin canım doktorunu bugün mutlaka aramalısın, açmazsa tekrar tekrar ara biz hamişlerin en heyecanlı olduğu bu zamanlarda yanımızda olmaları gerekir Tebriklerrrrrr tatlım
Tebrikler .Belki erken dollenme olmustur .merhaba,
Adetime daha 13 gün var. Buna rağmen bazı hamilelik belirtileri yaşadığım için bugün kan verdim. Beta hcg 695 çıktı bu kadar az zamanda bu kadar yüksek değer çıkması sizce normal mi? İkiz bir gebelikten şüphelinebilinir mi? Fotoğrafı koydum fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Pazartesi gidicem doktora:) inşallahhHadi inşallah hocayı aradın mi
Canm erken mi gumurtladn baya erken ckmş belirtin neydi bende erken yumurtladm ondan merk ettm sölersen sevinirimmerhaba,
Adetime daha 13 gün var. Buna rağmen bazı hamilelik belirtileri yaşadığım için bugün kan verdim. Beta hcg 695 çıktı bu kadar az zamanda bu kadar yüksek değer çıkması sizce normal mi? İkiz bir gebelikten şüphelinebilinir mi? Fotoğrafı koydum fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Kasıklarımda kramp ağrısı olduu,birden ateşleniyorum sonra düzeldi vee uyku modu :)Canm erken mi gumurtladn baya erken ckmş belirtin neydi bende erken yumurtladm ondan merk ettm sölersen sevinirim
Hala şaşkınımm adetim daha geçmemişti beta hcg de yüksek çıktı normale göreehamile oldugun belli zaten de ikiz mi değiilmi konusu şüpheli :) .Sezerbusra21 dediği gibi erken döllenme olabilir.
Ateş bende de var cnm sanki yanıyorum kask agrısı olmadı ama bende şüphelenyrm senn baya eeken ckmş sasrdm :) gögslernde agrıyormuydu benmkilere iğne batılıyr sankiKasıklarımda kramp ağrısı olduu,birden ateşleniyorum sonra düzeldi vee uyku modu :)
canm maşallah diyeelm rabbim ol demiş olmuş inşallah bize de nasip olsun tüm isteyenlerle brlkteHala şaşkınımm adetim daha geçmemişti beta hcg de yüksek çıktı normale göree
Aynen ağrı ve şişlik oluştuu birdee kirpiklerimm çift çift oldu onada dikkat ettAteş bende de var cnm sanki yanıyorum kask agrısı olmadı ama bende şüphelenyrm senn baya eeken ckmş sasrdm :) gögslernde agrıyormuydu benmkilere iğne batılıyr sanki
Kız o kirpikler bendede var şüphelenyrm zaten belime agrı giryr gögüslermde agrıdı bakalm:) senn nasl cktı erken şaştm:)Aynen ağrı ve şişlik oluştuu birdee kirpiklerimm çift çift oldu onada dikkat ett
Aminn canım inşallah istiyencanm maşallah diyeelm rabbim ol demiş olmuş inşallah bize de nasip olsun tüm isteyenlerle brlkte
Kız o kirpikler bendede var şüphelenyrm zaten belime agrı giryr gögüslermde agrıdı bakalm:) senn nasl cktı erken şaştm:)
Aminn canım inşallah istiyen
Bende çok şaşkınımm hala araştırıyorum betanın bu kdr yüksek çıkmasına Allah çok büyük bakalım pazartesi doktora gidicemmAminn canım inşallah istiyen
Gece migren ağrısında hiç uyuyamadım biran önce yrn olsun doktora gittikten snr rahatlicam sanırımm ..Yok ya kesin hamilesin canım sen kanda çıktıysa çikmistir olmasaydi cikmazdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?