Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnş kalırsın canım ama öyle bir seferlik iş değil. Kalırsan şans. Bir cok insan aylarca yıllarca deniyor, mesela ben 10 aydır deniyorum tek seferde olsa keşke
İnş kalırsın canım ama öyle bir seferlik iş değil. Kalırsan şans. Bir cok insan aylarca yıllarca deniyor, mesela ben 10 aydır deniyorum tek seferde olsa keşke
Hiçbir sıkıntı yok canım ne eşimde ne de bende. 2 ay önce kimyasal gebelik oldu 1 de düşük onun üzerine 10 aydır deniyorum. Bende çok yoruldum ama 1 yıl bence henüz az bir süre tüp bebek için. En azından ben öyle düşünüyorum. Yaşın gençse biraz bekle derim
İnşallah kalırız Allah isteyen herkese nasip etsin canım ikizim tek seferde hamile kaldı. Çevredekiler evlenip 2-3 ay sonra hamile kaldı hep o yüzden gözümde çok büyütmek istemiyorum olur mu bilmiyorum. Geçen ay da denedim olmadı.