Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkSizce hamak şeklinde yeni çıkann hamak salıncaklar mı iyi yoksa ninni ana kucagı salıncak mı?
Sizce hamak şeklinde salıncaklar mı iyi bebekler için yoksa ninni ana kucagı salıncak mi kararsız kaldık. Hangisinden daha memnun kalırız bilemiyoruz tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi
O ana kucagi salincaklar cok ufak değil mi? Bebek zaten içinde kac ay yatabiliyor ki? Hamaklar fena durmuyor bende görmüştüm. Ben ama mama sandalyesi aldim ayni zamanda ana kucagi oluyor arkası yatiyor ve uzerinde oyuncaklar var. Oyle biseyde bakabilirsin.
O ana kucagi salincaklar cok ufak değil mi? Bebek zaten içinde kac ay yatabiliyor ki? Hamaklar fena durmuyor bende görmüştüm. Ben ama mama sandalyesi aldim ayni zamanda ana kucagi oluyor arkası yatiyor ve uzerinde oyuncaklar var. Oyle biseyde bakabilirsin.
Ben ilk cocugumda ne salincak ne anakucagi almadim. Cok gazliydi uyumazdi hep memedeydi cok zorlandim. Simdi ev tipi anakucagi alacagim. Vauvo marka oneriyor cogunluk. Trendyolda falan var bakarsaniz