• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız mıyım.

Başka biri olabilir mi hayatında bir erkek nasıl 4 ay durabilir ki. Yada biri değil birileri..:cry:
Öyle bişey yok eminim. İşini bitirip yatma sıkıntısı var. O kadar tembel. Oral seksi bile bu yüzden istediğini düşünmüyor değilim tembellik. Tam birleşmede bile hep ben aktifim o pasif. O derece tembel!

eşim geçen bana dediki karı koca olmak bambaşka bişeymiş hiç iğrenmiyorsun sevdiğin insandan , ben seni,n hiç bişeyinden iğrenmem kız dedi :D
gerçi biz böyle şeyler yapmadık cinsel hayatımızda ki ben eşimden asla isteyemem böyle bişey ama yinede karı koca seven insanların birbirinden tiksinmemesi taraftarıyım .
keza ben onun ter kokusuna bile ölürüm :KK53:

ama inat edin sizde aylarca uzak durun desem sonu boşanmaya kadar gidebilir gibi geliyor ...

yaaa iğrenmek nedemek sevgilim benim ayaklarımın altını öperdi... seven insan iğrenmez bende iğrenmezdim. Sevgi bitmişte olabilir.

yaaa iğrenmek nedemek sevgilim benim ayaklarımın altını öperdi... seven insan iğrenmez bende iğrenmezdim. Sevgi bitmişte olabilir.
Ya mide meselesi şimdi bişey diyemem ayak altı öpmek farklı vajina akıntısını koklamak yalamak farklı sonuçta ay güldürdünüz beni :)

Ya mide meselesi şimdi bişey diyemem ayak altı öpmek farklı vajina akıntısını koklamak yalamak farklı sonuçta ay güldürdünüz beni :)

Yok benim dediğim örnek neresi olursa olsun iğrenilmez ben iğrenmem öyle düşünüyorum. Bu arada ayak meselesine bende şaşırmıştım :) Ama ne bileyim benim sevgilim şehir dışında oturuyordu beni nerdeyse kucağında taşıyacaktı heryerde.. arkadaşlarımın eşleride mesela peşlerinde dolaşıyor bir kere yatalım diye..

valla sizcede itici değil mi ama bu yaaaaa
ben eşime kıyıp isteyemem böyle bişey :KK17:
bilemedim çok mahrem oldu şimdi konu ama
siz neden iilla oral istiyorsunuz
ya gerçi cinsel hayatınız başlı başına problemli nerden tutarsanız elde kalıyor ...

valla sizcede itici değil mi ama bu yaaaaa
ben eşime kıyıp isteyemem böyle bişey :KK17:
bilemedim çok mahrem oldu şimdi konu ama
siz neden iilla oral istiyorsunuz
ya gerçi cinsel hayatınız başlı başına problemli nerden tutarsanız elde kalıyor ...

Siz yanlış okumuşsunuz isteyen ben değilim o. Ama arkadaşlar da dedi ki siz de ondan isteyin. Ben de ondan istediğim zamanda karşılaştığım tepkiyi açıkladım. Aman kalsın ben istemem sürmesin ağzını falan. Düzgünce beraber olalım o bana yetiyor.

Siz yanlış okumuşsunuz isteyen ben değilim o. Ama arkadaşlar da dedi ki siz de ondan isteyin. Ben de ondan istediğim zamanda karşılaştığım tepkiyi açıkladım. Aman kalsın ben istemem sürmesin ağzını falan. Düzgünce beraber olalım o bana yetiyor.

yani keşke düzgünce beraber olsanız ama işte diyorum ya oda yok buda yok sıkıntılı yani.
düzgün bi erkeğin tembellikten dolayı cinsellikten kaçması flaan bana garip geliyor .

yani keşke düzgünce beraber olsanız ama işte diyorum ya oda yok buda yok sıkıntılı yani.
düzgün bi erkeğin tembellikten dolayı cinsellikten kaçması flaan bana garip geliyor .

Bence buna neden olan faktörler arasında cinselliğin ve meşru olmayan görüntülerin açık saçık yayılması cinsel konuların çocuklar arasında rahat konuşulmasından geliyor. Çocukluk dönemindeyken mastürbasyona alışıyorlar, sonra da bu oluyor. Biz evlendiğimizde o 28 yaşındaydı. O yaşa kadar eliyle idare etmiş birine diğer seçenekler zor geliyor demek ki ne biliym. Eliyle yatarken rahat rahat halledebiliyorlar. Şimdi kalkıp da neden rahatını bozsun benle beraber olacakken şekilden şekle girsin ki. Diyorum ya birleşmede bile o oturur ya da yatar üstte hareketli olan ben olurum.

Ben ilk basta gerceksiniz sandim faydam olur diye yorum yazdim. Simdi ki mesajlariniza yorumlariniza bakinca sanki fakesiniz gibime geliyor. Fake olmasa bu kadar rahat konusamazdiniz. Sonucta esinizle olan iliskinizi yaziyorsunuz boyle rahat rahat yazmak tuhafima gittii

Ben ilk basta gerceksiniz sandim faydam olur diye yorum yazdim. Simdi ki mesajlariniza yorumlariniza bakinca sanki fakesiniz gibime geliyor. Fake olmasa bu kadar rahat konusamazdiniz. Sonucta esinizle olan iliskinizi yaziyorsunuz boyle rahat rahat yazmak tuhafima gittii

Fakeler bol olunca siz de haklısınız tabiki. Burada kimse beni tanımıyor. Tanınmayınca da bir şeyleri çözmek için de rahat konuşmanın bir zararı olacağını düşünmüyorum. Neslett kimdir diye sorsalar bir Allahın kulu tanımayacağına göre. Fake sanıyorsanız yazmayın hanfendi.

yok valla hiçte öyle değil neslettcim :)))
şekilden şeklede girerler terden bi sucuk bile olurlar yorgunken bile gelirler karısına . var öyleleri yani :KK68:

seninki başka bi boyutta adam üşengeçlik miiiii nedir çözemedim ama çok üzücü gerçekten

yok valla hiçte öyle değil neslettcim :)))
şekilden şeklede girerler terden bi sucuk bile olurlar yorgunken bile gelirler karısına . var öyleleri yani :KK68:

seninki başka bi boyutta adam üşengeçlik miiiii nedir çözemedim ama çok üzücü gerçekten
En çok da bu üzücü ya. Kıyaslayınca hüsrana uğramak. Çoğu konuda bu böyle. Evet illaki vardır öyleleri

Bir erkek karisindan nasil tiksinir ya. Esim normalde cok titizdir. Ayni havluyu bile kullanmayiz. Catalini kasigini her defasinda inceler. Bazen o da o sekilde bana yapmak istiyor sirf kendi zevkine. Ben de akinti oluyor diye istemiyorum ve ona soyluyorum. Diyor ki "akinti degil o ask suyu ask" :KK8: Esiniz ya cok usengec ya da sizi benimsememis.

Ne oldu düzeldi mi bir şeyler ? Seks bu kokusu mokusu olmaz . Siz ona yapıyorsanız oda yapacak diye bir şey yok ama sizi de mal gibi ortada bırakması hiç hoş değil. 69 da yapabilirsiniz ?

Back
X