• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım

Çıldırmamak elde değil ileri gidip bazen yükseliyorum bu sefer dikkat çeken ben olurum
Diğer bir sorum
Salonumda koşu bandı var üstünde ayakkabım var koşu için.buna gören kayinvalidem hiç evde ayakkabı mı olur salonun ortasında bu mu olur girişe koy gibi söylemlerde bulunarak beni kendi gibi kullanamadığı salonunun hırsını böyle arada bazen uçuk söylemler bulunarak kendini ele verdiğini düşünüyorum haksız mıyım?
Onun dışında kızıma ufak tefek iş veriyorum ?( 2) işte şimdiden alıştır? Ona iş ver ? Gibi laf ola beri gele gibi insanın sinir uçlarına adeta kürdan ile karıştırarak buraya gelip konu açmama yol açıyor
Burda haksız mıyım?
Benim de Leslie yaparken giydiğim ayakkabı evin içinde durur hatta küçük oğlan içine araba ıvır zıvır ne bulursa doldurur her giydiğimde ayağıma bir şeyler batar kayınvalideniz beni görse neler der acaba 🙈aman klasik kv işte boş boş konuşuyor

Bosver anladığını yaz canin sagolsun
Siz yine de düzenleyin zor değil. Biraz nokta, virgül filan serpiştirin anlamlı cümleler oluşsun, okuyan hemen konuya odaklanabilsin böylece.

Konunuza yorumum ise, duymazlıktan gelmeniz. Sabit fikirli insanları değiştiremezsiniz, gelmiş kaç yaşına, bildiğini söyleyip duruyor kendince; "He, hı" diyecek, siz de kendi düzeninize devam edeceksiniz. Ciddiye almayacaksınız, ciddiye almazsanız sinirlenmezsiniz de.

Siz yine de düzenleyin zor değil. Biraz nokta, virgül filan serpiştirin anlamlı cümleler oluşsun, okuyan hemen konuya odaklanabilsin böylece.

Konunuza yorumum ise, duymazlıktan gelmeniz. Sabit fikirli insanları değiştiremezsiniz, gelmiş kaç yaşına, bildiğini söyleyip duruyor kendince; "He, hı" diyecek, siz de kendi düzeninize devam edeceksiniz. Ciddiye almayacaksınız, ciddiye almazsanız sinirlenmezsiniz de.
Haklısınız benim ki de böyle bir boşvermişlik işte..

Çıldırmamak elde değil ileri gidip bazen yükseliyorum bu sefer dikkat çeken ben olurum
Diğer bir sorum
Salonumda koşu bandı var üstünde ayakkabım var koşu için.buna gören kayinvalidem hiç evde ayakkabı mı olur salonun ortasında bu mu olur girişe koy gibi söylemlerde bulunarak beni kendi gibi kullanamadığı salonunun hırsını böyle arada bazen uçuk söylemler bulunarak kendini ele verdiğini düşünüyorum haksız mıyım?
Onun dışında kızıma ufak tefek iş veriyorum ?( 2) işte şimdiden alıştır? Ona iş ver ? Gibi laf ola beri gele gibi insanın sinir uçlarına adeta kürdan ile karıştırarak buraya gelip konu açmama yol açıyor
Burda haksız mıyım?
Birlikte yaşamıyorsanız gitme vaktine kadar sabredeceksininiz. Başka çözüm göremedim.

Hayır aksine 15 günde bir bazen ayda 1 bir
O zaman tamam falan diyip geçiştiririm ben olsam, 20li yaşlardayken hayır ne demek sonuna kadar özel alanını koru vs derdim ama yaşlılık mı yorgunluk mu nedir bilemem bazı insanlara sadece tamam diyip kendi istediğimi yapmaya devam etmeyi daha huzurlu buluyorum

Diğer bir sorum
Burda haksız mıyım?
Aşırı sinirlenecek birşey yok.O kvnizin evi bu da sizin eviniz.Herkes kendi düzenini kendi evinde oturtsun.Takmayin..

Diğer bir sorum
Burda haksız mıyım?
Resimde takılı kaldım, dikkatim dağıldı yazamıyorum.:işsiz:

Back
X