Is yerindekilere nasıl davranmalıyım vekaleten bakan bir bayan vardı benimle aynı seviyedeydi şimdi müdür oldu sınava girip yukseldi şimdi asaleten bakıyor ama kadından aşırı soğudum yani 3 4 ay önceki konuları acıyor odamda konuşulanları dinlemiş vs onu söyledi bikac ay sonrasında söyledi tabi diyelim aradığında skesisözümuyordu bi beni dinle felan diyordu bi konuda karşısındakini dinlemeden egolu davranıyordu yani beni bir üstüme şikayet felan da etmişti yani kendisinden izim istemiştik oni 4 ay sobra yuzume vurdu neymiş idari izin istenmezmis felan da bilmem ne şimdi bu kadın asaleten baktığı için is yerindeki arkadaşlar çiçek felan aldılar benim izin gününde alıyorlar ve izin günümde gidiyorlar karta isim de yazmışlar neden böyle yaptınız dedim kafaniza gore neden hareket ediyorsunuz çalıştığım gün alır giderdik dedim felan öyle zaten karta isim yazmasalardı çiçeğe ortak olmayacaktım çünkü müdürle sorun yaşadık soğudum kendisinden bana kendinizi pazarlamayın felan diyordu gerisini siz düşünün ben de böyle içimden gelmeyen şeyleri yapmak istemiyorum açıkçası getirmişler en sona da benim ismi yazmışlar kartta