Selam arkadaşlar. Ben geçenlerde sizce gerçek dost mu başlıklı bir konu almıştım. Kısaca özetliyim. Ben 1 küsür senedir evliyim yaşındayım lise 3 sınıftan beri 3-4 senelik bir arkadaşım vardı. Bizim birlikte staj yaptigimiz yere iş görüşmesine gidecekti ve benim orayı sevmedigimi mecburiyetten staj yaptığımı biliyodu herneyse oraya iş görüşmesine giderken beni de çağırdı. Çağırma şeklide (ben senin yanina geldim sende benle gelsene) direk bu bende istemediğim halde eşime soruyim dedim eşimde orayı hiç sevmedigimi bildiğim ve orda birkaç tatsiz olay yaşadığım için gitmemi istemedi bende arkadaşıma bunu söyledim başka yere gelirim bayramda da gelicem size aileni seni ziyarete dedim tamam falan demişti gündüz konuştuk bu konuyu gece mesaj atmış sahura kalkmistim okudum. Ben anneme yalan söyledim senin yanina geldim (evim annesine göre uzakmis ki 1 otobüs yarim saat sürüyo ayrica ben annene yalan söyle gelde demedim ona kendi gelmek istiyorum sana dedi) sen kocana yalan söylüyemiyosun ne biçim arkadaşsin senin hep ben yanina geldim dedi. Oysa bende düğünden önce de sonrada müsait oldukça gittim Ünv başka şehirde okuduğu için kendisi nadir istanbula gelirdi ve ben arardim görüşürduk neyse bu bana seninle arkadaş olmak istemiyorum dedi bende sen bilirsin dedim ama çok üzüldüm resmen Ağlıyorum sinirden. Bu bana iki kere mesaj attı bir gülen surat atmış cevap vermedin sonra ablam atmış dedi bugünde görüşelim sizin oraya gelicem dedi cevap vermedim sizce ne yapmalıyım.?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yorumlarinizi bekliyorum
ona be böyle dostmu olur..
dost dediğin sen evinde huzursuz olma ister mutlu ol ister..
kız dönmüş eşine yalan söylemedin demiş bide bu msjı sana gece atmış eşinde okuyabilirdi o msjı hiç hoş şeyler değil..
ben olsam hiç bi şekilde cvp vermem anca ararsa açar acık acık derim diyeceğimi..
böyle arkadaşım olacağına hiç arkadaşım olmasın daha iyi..
böylesini arasan her yerde var önemli olan çevrende iyi insanların olması boşver üzme tatlı canınıda..
Bu gerçek dost değil ki..
Gerçek dostun olsa sana ''kocana yalan söyleyemiyorsun '' demez..
Yalan ortaya çıkınca ya aranız bozulursa..
Bunu hesap edip , benim için yalan söyleyip de aranız bozulmasın diyeceği yerde yalan söylemen için uğraşıyor..
Bırak cevap verme..
şımarık bir insan yüzünden eşinize neden yalan söyleyecekmişsiniz?
çok bağlı olduğunuz bir arkadaşınız değilse ve eksikliğini hissetmeyecekseniz bence görüşmeyin.
kendi başına neden bir yerlere gidemiyor?
ayrıca böyle insanlar baş belasıdır. yani ne demek ben senim için anneme yalan söyledim geldim sen gelmiyorsun?
yaptığı iyiliği yüzüne vuracaksa hiç yapmasın?
Bence gorusmeyin,dostlar kotuye degil iyiye,dogruya yonlendirmelidir,bugun benim icin kocana yalan soyle diyen yarin obur gun daha kotu seylerde isteyebilir.
Sizin icin evinizin huzuru mu yoksa arkadasiniz mi onemli?
Esinize yalan soyleseniz ve yakalanmis olsaniz sarsilan guveni yerine getirmek kolay mi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kaç yaşındasın? Koca ayrı birşeydir,anne ayrı.Neden evliliğinde yalan söyleseyesin ki.Ya da neden yalan söylemek zorunda kalasın.O senle geldi diye hemen peşinen karşılığını mı ödemen gerek.Arkadaşlık böyledir.Bir gün o destek olur başka bir zaman sen olursun.İlla hemen olsun diye birşey yok.Durumlar şartlar gerektirdiği süreceAma şu muhabbet bana ergen çocuk muhabbeti gibi geldi.Büyümemiş arkadaşın.Mesafeni koy.Selam arkadaşlar. Ben geçenlerde sizce gerçek dost mu başlıklı bir konu almıştım. Kısaca özetliyim. Ben 1 küsür senedir evliyim yaşındayım lise 3 sınıftan beri 3-4 senelik bir arkadaşım vardı. Bizim birlikte staj yaptigimiz yere iş görüşmesine gidecekti ve benim orayı sevmedigimi mecburiyetten staj yaptığımı biliyodu herneyse oraya iş görüşmesine giderken beni de çağırdı. Çağırma şeklide (ben senin yanina geldim sende benle gelsene) direk bu bende istemediğim halde eşime soruyim dedim eşimde orayı hiç sevmedigimi bildiğim ve orda birkaç tatsiz olay yaşadığım için gitmemi istemedi bende arkadaşıma bunu söyledim başka yere gelirim bayramda da gelicem size aileni seni ziyarete dedim tamam falan demişti gündüz konuştuk bu konuyu gece mesaj atmış sahura kalkmistim okudum. Ben anneme yalan söyledim senin yanina geldim (evim annesine göre uzakmis ki 1 otobüs yarim saat sürüyo ayrica ben annene yalan söyle gelde demedim ona kendi gelmek istiyorum sana dedi) sen kocana yalan söylüyemiyosun ne biçim arkadaşsin senin hep ben yanina geldim dedi. Oysa bende düğünden önce de sonrada müsait oldukça gittim Ünv başka şehirde okuduğu için kendisi nadir istanbula gelirdi ve ben arardim görüşürduk neyse bu bana seninle arkadaş olmak istemiyorum dedi bende sen bilirsin dedim ama çok üzüldüm resmen Ağlıyorum sinirden. Bu bana iki kere mesaj attı bir gülen surat atmış cevap vermedin sonra ablam atmış dedi bugünde görüşelim sizin oraya gelicem dedi cevap vermedim sizce ne yapmalıyım.?
Haklısıniz. Ben eşime aileme arkadaşlarima yalan söylemem güven her ilişkide temel taşdır. Güven olmazsa hiç birşey olmaz ve bana bu şekilde akıl veren birinin bu yönünü daha önce nasıl Görememisim kendime kıziyorum resmen.
Selam arkadaşlar. Ben geçenlerde sizce gerçek dost mu başlıklı bir konu almıştım. Kısaca özetliyim. Ben 1 küsür senedir evliyim yaşındayım lise 3 sınıftan beri 3-4 senelik bir arkadaşım vardı. Bizim birlikte staj yaptigimiz yere iş görüşmesine gidecekti ve benim orayı sevmedigimi mecburiyetten staj yaptığımı biliyodu herneyse oraya iş görüşmesine giderken beni de çağırdı. Çağırma şeklide (ben senin yanina geldim sende benle gelsene) direk bu bende istemediğim halde eşime soruyim dedim eşimde orayı hiç sevmedigimi bildiğim ve orda birkaç tatsiz olay yaşadığım için gitmemi istemedi bende arkadaşıma bunu söyledim başka yere gelirim bayramda da gelicem size aileni seni ziyarete dedim tamam falan demişti gündüz konuştuk bu konuyu gece mesaj atmış sahura kalkmistim okudum. Ben anneme yalan söyledim senin yanina geldim (evim annesine göre uzakmis ki 1 otobüs yarim saat sürüyo ayrica ben annene yalan söyle gelde demedim ona kendi gelmek istiyorum sana dedi) sen kocana yalan söylüyemiyosun ne biçim arkadaşsin senin hep ben yanina geldim dedi. Oysa bende düğünden önce de sonrada müsait oldukça gittim Ünv başka şehirde okuduğu için kendisi nadir istanbula gelirdi ve ben arardim görüşürduk neyse bu bana seninle arkadaş olmak istemiyorum dedi bende sen bilirsin dedim ama çok üzüldüm resmen Ağlıyorum sinirden. Bu bana iki kere mesaj attı bir gülen surat atmış cevap vermedin sonra ablam atmış dedi bugünde görüşelim sizin oraya gelicem dedi cevap vermedim sizce ne yapmalıyım.?
Kaç yaşındasın? Koca ayrı birşeydir,anne ayrı.Neden evliliğinde yalan söyleseyesin ki.Ya da neden yalan söylemek zorunda kalasın.O senle geldi diye hemen peşinen karşılığını mı ödemen gerek.Arkadaşlık böyledir.Bir gün o destek olur başka bir zaman sen olursun.İlla hemen olsun diye birşey yok.Durumlar şartlar gerektirdiği süreceAma şu muhabbet bana ergen çocuk muhabbeti gibi geldi.Büyümemiş arkadaşın.Mesafeni koy.
kaç yaşında arkadaşınız 15-16 heralde
hiç kendine kızma canım 😊
kurtulduğuna şükret.
haklısın güven, sadakat her şeydir.
hayatınızdan hiç eksik olmasın inşallah 😊
beni böyle gerecek arkadaşlara hiççç ihtiyacım yok hayatta
zaten gidemeyecek olduğumu izah ettiysem birdaha üstelemesi trip atması sitem etmesi
canımı sıkar
üstelik birde şöyle yap hallet ben sana yapmıştım
ne gerek var canım boşver
eşine yalan söyle demesi de ayrıca düşündürücü
insanların ne amaç güttüğü belli olmaz
eşine yalan söyler gidersin
en iyi ihtimalle başına birşey gelmez
eşinin kulağına gider
güven zedelenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?