Selam arkadaşlar. Ben geçenlerde sizce gerçek dost mu başlıklı bir konu almıştım. Kısaca özetliyim. Ben 1 küsür senedir evliyim yaşındayım lise 3 sınıftan beri 3-4 senelik bir arkadaşım vardı. Bizim birlikte staj yaptigimiz yere iş görüşmesine gidecekti ve benim orayı sevmedigimi mecburiyetten staj yaptığımı biliyodu herneyse oraya iş görüşmesine giderken beni de çağırdı. Çağırma şeklide (ben senin yanina geldim sende benle gelsene) direk bu bende istemediğim halde eşime soruyim dedim eşimde orayı hiç sevmedigimi bildiğim ve orda birkaç tatsiz olay yaşadığım için gitmemi istemedi bende arkadaşıma bunu söyledim başka yere gelirim bayramda da gelicem size aileni seni ziyarete dedim tamam falan demişti gündüz konuştuk bu konuyu gece mesaj atmış sahura kalkmistim okudum. Ben anneme yalan söyledim senin yanina geldim (evim annesine göre uzakmis ki 1 otobüs yarim saat sürüyo ayrica ben annene yalan söyle gelde demedim ona kendi gelmek istiyorum sana dedi) sen kocana yalan söylüyemiyosun ne biçim arkadaşsin senin hep ben yanina geldim dedi. Oysa bende düğünden önce de sonrada müsait oldukça gittim Ünv başka şehirde okuduğu için kendisi nadir istanbula gelirdi ve ben arardim görüşürduk neyse bu bana seninle arkadaş olmak istemiyorum dedi bende sen bilirsin dedim ama çok üzüldüm resmen Ağlıyorum sinirden. Bu bana iki kere mesaj attı bir gülen surat atmış cevap vermedin sonra ablam atmış dedi bugünde görüşelim sizin oraya gelicem dedi cevap vermedim sizce ne yapmalıyım.?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.