- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Başlarda kararsızdım ama gitmemeyi düşünüyorum.Ben eşim üzülmesin, hayrı için gideyim diyordum.Tek konu araba konusu degil.Evdeki ogullarına gık demiyorlar.Ama ben 2 vesaitlik yere, çalıştığım halde mevlüde gitmedim diye bin tane laf ediyorlar.Belkide annem babam ayrı diye bu cesareti buluyorlar.Öğretmen olmasaydım boşanma derlerdi bence eşime.Onlar için gidip gelmemek büyük olay.Eski konularını biliyorum. Çıkış yolunu göstermiş zaten adam. Olur gelmem de otur evinde. Bu kadar olaydan sonra kayınvalidemin evine ancak eşimin hatırı için giderim.
yani anladığım kadarıyla araba uzun bir sure sizdeymiş sorun olmamış ama onlar isteyince sorun olmuş,yani belki babası eşit davranmak için böyle bir yol izlemiştir birine alıp diğerine almamak olmaz sonuçta,satılınca paylaşırsınız,belkide eşinizin babası,ağbisi flnda ödemede yardımcı olmuştur o yüzdende istiyor olabilirler,inanın kimse kimseye 5 lirasını vermiyor para o kadar zor kazanılıyor ve herşey o kadar pahalıki bu o yüzden bana tuhaf gelmedi,size değerli olan onlarada değerli yani,eşinizde satılığa koysun hangisi önce satarsa artık,bide eşiniz sizi hiç zorlamıyor ne kadar hoş bir durum,sen bilirsin deyip yormuyor sizi, bence sizde üzmeyin onu derim...Önceki konumu özet geçmek istiyorum.Eşim bekarken aile desteği ile araba aldı.Bekarken eşimin oldugunu söylüyorlardı.Evlendikten sonra arabanın ortak olması, her hafta iki ev arasında gidip gelmesi sorun oldu.Arabayı satalım herkes kendine araç alsın dedi eşim.Kp yarı parasını kaynıma vermek istedigini söyledi.Tamam dedik.Arabayı Agustos ayında bıraktık.Bu süreçte şehir dışına gezmeye bile otobüsle gittik.Onlardan hiç istemedik.Kaynım arabayı ilana koydu.Karşı taraf yazdığı bele tamam derse fiyat artırıyor.En son 600 bine çıkardı fiyatı.Yani satmadılar. Bende onlarla agustostan beri 2 3kez ancak konuştum.Eşim hep tek gitti.
Bugün eşim kvnin iftara çagırdığını, heves ettiğini söyledi.Bende kararsızım.Giderim ama 1 2saat otururuz, senin hatrın için ve Ramazan diye giderim, onun harici çagırmasın dedim.Eşimde benim hatrım içinse gelme dedi.Sizce ne yapayım?Araba konusu ayrıca sinirimi bozuyor. Ama kv bizi çok yönetmeye çalıştı.Beni kpye şikayet etti.Onun yüzünden 1 buçuk senem kavga ile geçti.Sizce ne yapayım.Bayramda zaten gidecegiz bu arada.
Kararsızdım ama gitmemeye karar verdim.Bana göre hak etmiyorlar.Bayramda gidersin, bosver gitme.
Arabayla ilgili engelli arabası olması gibi bir durum vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam?Önceki konumu özet geçmek istiyorum.Eşim bekarken aile desteği ile araba aldı.Bekarken eşimin oldugunu söylüyorlardı.Evlendikten sonra arabanın ortak olması, her hafta iki ev arasında gidip gelmesi sorun oldu.Arabayı satalım herkes kendine araç alsın dedi eşim.Kp yarı parasını kaynıma vermek istedigini söyledi.Tamam dedik.Arabayı Agustos ayında bıraktık.Bu süreçte şehir dışına gezmeye bile otobüsle gittik.Onlardan hiç istemedik.Kaynım arabayı ilana koydu.Karşı taraf yazdığı bele tamam derse fiyat artırıyor.En son 600 bine çıkardı fiyatı.Yani satmadılar. Bende onlarla agustostan beri 2 3kez ancak konuştum.Eşim hep tek gitti.
Bugün eşim kvnin iftara çagırdığını, heves ettiğini söyledi.Bende kararsızım.Giderim ama 1 2saat otururuz, senin hatrın için ve Ramazan diye giderim, onun harici çagırmasın dedim.Eşimde benim hatrım içinse gelme dedi.Sizce ne yapayım?Araba konusu ayrıca sinirimi bozuyor. Ama kv bizi çok yönetmeye çalıştı.Beni kpye şikayet etti.Onun yüzünden 1 buçuk senem kavga ile geçti.Sizce ne yapayım.Bayramda zaten gidecegiz bu arada.
Ne zaman boşan dediler?Başlarda kararsızdım ama gitmemeyi düşünüyorum.Ben eşim üzülmesin, hayrı için gideyim diyordum.Tek konu araba konusu degil.Evdeki ogullarına gık demiyorlar.Ama ben 2 vesaitlik yere, çalıştığım halde mevlüde gitmedim diye bin tane laf ediyorlar.Belkide annem babam ayrı diye bu cesareti buluyorlar.Öğretmen olmasaydım boşanma derlerdi bence eşime.Onlar için gidip gelmemek büyük olay.
Yok hayır. Araba her hafta bir orada bir buradaydı.Birde eşim ve ben çalışıyoruz.Kaynım kp falan evde.Eşim arabayı bırakıyor, otobüsle dönüyor.Hani gelelim biz alalım, arabayı bırakalım, sen çalışıyorsun demiyorlar.Birde sürekli benzin, gaz parası maddi olarak biz yoruyordu.Onların benzin alma huyu yok.Eşimin dedigine göre araba kapıda yatıyormuş. Ama bizdeyken her hafta isterlerdi. Eşit davranmamak diye birşey yok. Kaynım bedelli askerlik yaptı.Kp onun için kredi çekti.Çalışmayıp anne baba parası yiyor. Ödenirken kaynım 1 lira katmadı. O zamanlar sevgiliydik.Zaten dogru dürüst çalışmıyor.Eşim ailesinin haksız oldugunu biliyor. Sen kendi konunda haklısın diyor. Ama anne babam ne yapayım diyor.Kardeşi kendi adına satışa çıkarmış.Ben açıkcası satacaklarını düşünmüyorum. Satsalarda para vereceklerini düşünmüyorum.Hatta 2 sene önce yeni evliyken kaynım eşime bunu sat başka al diyordu. Model artır diyordu.Ee model artırsak ne olacaktı.Gidip gene bırakacak mıydık?Eşim arabayı temelli bıraktı onlara.Ne yaparlarsa yapsınlar. İster satsınlar ister binsinler diyor.Bende gitmemeye karar verdim cumartesi.yani anladığım kadarıyla araba uzun bir sure sizdeymiş sorun olmamış ama onlar isteyince sorun olmuş,yani belki babası eşit davranmak için böyle bir yol izlemiştir birine alıp diğerine almamak olmaz sonuçta,satılınca paylaşırsınız,belkide eşinizin babası,ağbisi flnda ödemede yardımcı olmuştur o yüzdende istiyor olabilirler,inanın kimse kimseye 5 lirasını vermiyor para o kadar zor kazanılıyor ve herşey o kadar pahalıki bu o yüzden bana tuhaf gelmedi,size değerli olan onlarada değerli yani,eşinizde satılığa koysun hangisi önce satarsa artık,bide eşiniz sizi hiç zorlamıyor ne kadar hoş bir durum,sen bilirsin deyip yormuyor sizi, bence sizde üzmeyin onu derim...
Bayramda zaten gidecegiz. Bayram yakın olmasa belki giderdim. Ama yüzgöz olmak istemiyorum tekrar.Es ailesi ile cok cok buyuk problemler olmadigi muddetce, anlasamiyorsaniz bile senede birkac defa gorusmenin bir sakincasi yok bence. Gidip yiyip icip havadan sudan konusup gelirsiniz.
Zaten benim degil. Ama eşimin hakkı var. Hakkını yediklerini düşünüyorum. Ve oglunun hakkını yiyen bana neler yapmaz.Evet teyit ettim engelli üzerine alınan arabanın konusu. Araba zaten sizin hakkınız değil tamamen sizin üzerinize değil abartıyorsunuz konuyu.
Çok eskidendi. Şuan normal babasının üstüne. Ama satılabiliyor araç.Arabayla ilgili engelli arabası olması gibi bir durum vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam?
Ne zaman boşan dediler?
Evet travma yaptı. Ve şey düşünüyorum. Evladının hakkını yiyen bana neler yapmaz. Başlarda telefonda arada konuşurdum ailesiyle. Şimdi zorlamıyorum kendimi. Gitmekten vazgeçtim.Bayramda gidecegim sadeceBak bu araba konusu sende travma yaptı. Bütün konular burdan dönüyor farkında mısın?
Gitme ama artık kafandan bu araba olayını at lütfen.
Evet birde davet etme durumu var haklısınız.Kv belki tekrar samimi olmaya çalışıyor olabilir.Eşim istiyorki ailesini kendi ailem gibi göreyim.Eşim olmasa bayramda bile gitmezdim açıkcası.Giderseniz sizinde davet etmeniz gerekmez mi?
Ayrıca benim hatırım içinde gitme ne saçma bi düşünce, sizi onun ailesi ile bağlayan tek şey eşiniz.
her ailede var böyle tipler yan geleyim yatayım birileri çalışıp bana yedirsin diyen,benimde abim böyle hiç çalışmaz çabalamaz ne alsan ortak olur,anneme tlfn veririm abim konar,babama tablet alırım abim kapar,demekki huyları bu,insan bide kardeşi oluncada üzülüyor bi halt olamadı bari ben yardım edeyim diyor,şu durumda siz haklısınız ama onunda ailesi olunca yapacak bişey yokYok hayır. Araba her hafta bir orada bir buradaydı.Birde eşim ve ben çalışıyoruz.Kaynım kp falan evde.Eşim arabayı bırakıyor, otobüsle dönüyor.Hani gelelim biz alalım, arabayı bırakalım, sen çalışıyorsun demiyorlar.Birde sürekli benzin, gaz parası maddi olarak biz yoruyordu.Onların benzin alma huyu yok.Eşimin dedigine göre araba kapıda yatıyormuş. Ama bizdeyken her hafta isterlerdi. Eşit davranmamak diye birşey yok. Kaynım bedelli askerlik yaptı.Kp onun için kredi çekti.Çalışmayıp anne baba parası yiyor. Ödenirken kaynım 1 lira katmadı. O zamanlar sevgiliydik.Zaten dogru dürüst çalışmıyor.Eşim ailesinin haksız oldugunu biliyor. Sen kendi konunda haklısın diyor. Ama anne babam ne yapayım diyor.Kardeşi kendi adına satışa çıkarmış.Ben açıkcası satacaklarını düşünmüyorum. Satsalarda para vereceklerini düşünmüyorum.Hatta 2 sene önce yeni evliyken kaynım eşime bunu sat başka al diyordu. Model artır diyordu.Ee model artırsak ne olacaktı.Gidip gene bırakacak mıydık?Eşim arabayı temelli bıraktı onlara.Ne yaparlarsa yapsınlar. İster satsınlar ister binsinler diyor.Bende gitmemeye karar verdim cumartesi.
Aynen kasma kendini nasıl istiyorsan öyle davran. Bu davranışlara maruz kalan kocan çıkarsın sesini hakkı yenen kendisi.Evet travma yaptı. Ve şey düşünüyorum. Evladının hakkını yiyen bana neler yapmaz. Başlarda telefonda arada konuşurdum ailesiyle. Şimdi zorlamıyorum kendimi. Gitmekten vazgeçtim.Bayramda gidecegim sadece
Tabi ki gitmelisiniz alt üstü bir kaç saat araba meselesi ayrı bu ayrı. Arabayı neden siz satmıyorsunuz?Önceki konumu özet geçmek istiyorum.Eşim bekarken aile desteği ile araba aldı.Bekarken eşimin oldugunu söylüyorlardı.Evlendikten sonra arabanın ortak olması, her hafta iki ev arasında gidip gelmesi sorun oldu.Arabayı satalım herkes kendine araç alsın dedi eşim.Kp yarı parasını kaynıma vermek istedigini söyledi.Tamam dedik.Arabayı Agustos ayında bıraktık.Bu süreçte şehir dışına gezmeye bile otobüsle gittik.Onlardan hiç istemedik.Kaynım arabayı ilana koydu.Karşı taraf yazdığı bele tamam derse fiyat artırıyor.En son 600 bine çıkardı fiyatı.Yani satmadılar. Bende onlarla agustostan beri 2 3kez ancak konuştum.Eşim hep tek gitti.
Karşı tarafın huzuru için gitmeyin ne araba arkadaş bir taneniz de uçurumdan aşağı yuvarlayip al sana araba demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?